آریا بانو

آخرين مطالب

غذای اصلی/ خورش سیر انار، پیشنهاد پاییزی خوشمزه خانه داري

  بزرگنمايي:

آریا بانو - ایران کوک / چی لازم دارم:
دانه انار 1 پیمانه
سیر 3 حبه
پیاز 1 عدد
گردو 2 عدد
شکر به میزان لازم
نمک و زردچوبه به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن
چطور بپزم:
شاید براتون سوال شده باشه که سیر انار غذای کجاست؟ خورش سیر انار یه خورش خوشمزه مازندرانی هست. این خورش جذاب از ترکیب دونه های انار با عطر و طعم خوش سیر تهیه میشه. البته در کنارش ادویه ها و طعم دهنده های مختلفی هم به اون اضافه میشه. مثل خورشت ناردون و خورشت انار؛ خورش سیر انار با مرغ و ماهی یا گوشت سرو میشه. به این صورت که شما مرغ و گوشت رو جدا تفت میدین و بعد با این خورش می پزین تا طعم بگیره. یا میتونین اون ها رو جدا بپزین و فقط در کنار هم سرو کنین.
البته از حق نگذریم خورش سیر انار با اردک هم خیلی خوشمزه میشه. یا اگه دوست نداشته باشین با اون هیچ گوشتی سرو کنین، می تونین روی اون تخم مرغ بشکنید و با برنج میل کنین. در مجموع برای سرو و تهیه اون کاملا دستتون بازه و هیچ وقت ناامیدتون نمی کنه. پیشنهاد می کنم اگه تا به حال این خورش مازندرانی خوشمزه رو امتحان نکردین، حتما دست به کار بشین.
مرحله اول: تفت دادن پیاز
یک تابه بردارید و آن را روی حرارت بگذارید. داخل تابه روغن بریزید تا داغ شود. پیازها را به شکل خلالی خرد کنید. سپس در تابه بریزید. خوب بهم بزنید تا سرخ شده و سبک شوند.
مرحله دوم: تفت دادن دانه انار
در این مرحله از تهیه خورشت سیر و انار مازندرانی باید حبه های سیر را به صورت خلالی برش بزنید. به پیازها اضافه کنید و با هم تفت دهید. کمی بعد دانه های انار را در تابه بریزید.
مرحله سوم: پخت خورش
مغز گردوهای خرد شده را به تابه اضافه کنید. سپس کمی زردچوبه به همراه ادویه های دلخواه در تابه بریزید و با هم تفت دهید. حالا باید اجازه دهید دانه های انار نرم شوند. نیازی به اضافه کردن آب نیست چون انار آب می اندازد.
مرحله چهارم: سرو
وقتی دانه های انار نرم شد مطابق با ذائقه خودتان و ترشی انارها شکر و نمک اضافه کنید. حالا خورشت سیر انار مازندران شما آماده است. آن را به همراه پلو سرو کنید. نوش جان.
نکات کلیدی تهیه خورش سیر انار:
– اگر دوست دارید خورشت شما طعم و غلظت بیشتری داشته باشد می توانید حدودا یک چهارم پیمانه رب انار به آن اضافه کنید. انتخاب نوع ترش یا ملس بودن رب انار به ذائقه خودتان بستگی دارد. می توانید با افزایش دادن میزان شکر طعم این خورش را باب میل خودتان تنظیم کنید. در صورتی که رب انار شما غلظت و طعم کمی دارد می توانید میزان رب انار را تا یک دوم پیمانه افزایش دهید.
– برای تهیه خورش سیر انار با مرغ (یا اردک) باید ابتدا مرغ را جداگانه و بدون افزودنی با روغن تفت دهید. سپس خورش سیر و انار را تهیه کنید و وقتی در حال جوش است مرغ را به آن اضافه کنید تا با هم بپزند. برای پخت کامل خورش حدود یک ساعت زمان و حرارت ملایم نیاز است.
– در تهیه این خورش با ماهی باید ماهی را به صورت جداگانه با مواد دلخواه مثل نمک، فلفل، پیاز، آب لیمو و … طعم دار کنید. سپس با روغن تفت دهید و در کنار خورشت سیر و انار دون مازندران میل کنید.
– در صورتی که حین پخت خورش آب انار خشک شد و دانه های انار نرم نشده بود باید مقداری آب به خورش اضافه کنید. درب قابلمه را بگذارید تا خوب مواد با هم بپزند. وقتی انار ها نرم شدند خورش آماده است.
– اگر دوست دارید طعم سیر این خورش شمالی زیاد باشد می توانید کمی پودر سیر به آن اضافه کنید.
– در صورت تمایل می توانید گردو را از مواد این خورش حذف کنید.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/226874/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شیوه جدید برای درمان افسردگی

12 عادت که از بدترین‌ها برای سلامت روانی شما هستند

با ترک شبکه‌های اجتماعی چه اتفاقاتی می افتد؟

7 راز یک خواب خوش

کار و استرس، شما را هم از زندگی انداخته؟

چگونه از احساس پشیمانی جلوگیری کنیم

9 خطر استرس زیاد برای بدن

ربات انسان‌نمای تسلا در آستانه عرضه به بازار

تشخیص نارسایی قلبی توسط هوش مصنوعی با اسکن پا

فرود زیبای مجدد فالکون 9

راه‌حل گران‌قیمت ناسا برای گردگیری در ماه

مقایسه اندازه آینه تلسکوپ فضایی جیمز وب و تلسکوپ فضایی هابل

با منحنی سریعترین فرود آشنا شوید

سومین فرود خطرناک کنترل نشده چین

امروز در فضا؛ پرتاب فضانورد ایتالیایی به ایستگاه فضایی بین‌المللی

آیا سریع ‌تر از سرعت نور هم داریم؟

چرا ربات‌ها و هوش مصنوعی هنوز به گرد پای حیوانات نرسیده‌اند؟

چرا با افزایش سن سرعت حرکت ما کم می‌شود؟

اکنون کجاست؟ کسی که فراموشش کردم

داستانک/ راه نجات

با آنکه دلم از غم هجرت خون است

داستان دلنشین لیلی و‌ مجنون

امشب به قصه ی دل من گوش می کنی

داستانک/ پیرمرد فقیر

شرایط تغییر می کند

من چنان عاشق رویت که ز خود بی خبرم

شاعرانه/نه طاقت خاموشی نه تاب سخن داریم

شعری کوتاه و عاشقانه را بشنوید

حسین‌زاده: می‌خواهید برویم اسنپ کار کنیم!

برای اوسمار، کلاس مدیریت را تعطیل کن!

گل دوم سپاهان به استقلال ملاثانی توسط رامین رضاییان از روی نقطه پنالتی

صحبتهای قهرمان مسابقه مردان آهنین در سال 1399 با خبرنگاران در پایان بازی آلومینیوم و پرسپولیس

جشن ملوانی ها بعد از پیروزی مقابل سایپا در جام حذفی

صحبتهای شروین بزرگ مهاجم آلومینیوم در پایان بازی با پرسپولیس در جام حذفی

صحبتهای علیرضا نقی‌زاده بازیکن آلومینیوم در پایان بازی با پرسپولیس در جام حذفی

صحبتهای محمدامین کاظمیان بازیکن آلومینیوم در پایان بازی با پرسپولیس در جام حذفی

کار بزرگ و تاریخی عیدیان؛ طلای 400متر با مانع به بانوی ایرانی رسید

هوادار 3- مس سونگون 1؛ حذف در پایتخت

صعود گل‌گهر به مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی

صعود سخت و نفس‌گیر به فینال؛ برد یوزها در ضربات پنالتی

خداحافظی تلخ پرسپولیس از جام‌حذفی؛ آلومینیوم برنده جدال پر گل

چهره ها/ چهره کاملا متفاوت بازیگر نقش کولبر سریال "نون خ" بدون گریم

تسلط صهبا شرافتی بازیگر نون خ به زبان کره ای

لایو سارا و نیکا در مورد سریال پایتخت

هنرمندان ما غالبا جهان‌بینی و تفکر نظام‌مند منسجم ندارند

خبری از سلامتی زهره حمیدی

جوانه دلشاد از حواشی مهاجرتش می گوید

طعنه سنگین آقای بازیگر به مهران رجبی

‌ مصطفی مستور: در هنرهای روایی مثل داستان و سینما، به ابتذال رسیدیم

‌هنرمند اگر رنج نکشیده باشد اثرش عمیق نیست