آریا بانو

آخرين مطالب

در صورت سرمایه‌گذاری و تخصیص تجهیزات صورت می‌گیرد

احداث کارخانه‌ تولید موادمخدر به دارو در زاهدان اجتماعي

  بزرگنمايي:

آریا بانو - دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: طرح یاریگران زندگی از طرح‌های مهم در حوزه پیشگیری از مواد مخدر است و با اولویت آموزش‌وپرورش در سطح ملی انجام می‌شود.

به گزارش ایسنا، دکتر اسکندر مؤمنی در نشست خبری با اصحاب رسانه در زاهدان گفت: طرح «یاریگران زندگی» از جمله طرح‌های مهم در حوزه پیشگیری از مصرف مواد مخدر است و در این طرح سعی داریم از گرایش افراد به اعتیاد پیشگیری نماییم.
وی از افزایش 15 درصدی کشفیات مواد مخدر در کشور خبر داد و افزود: در هفت ماهه نخست امسال بیش از 550 تن انواع مواد مخدر در کشور کشف شده که در سیستان و بلوچستان این رقم 154 تن بوده است.
دبیرکل ستاد بیان کرد: سال گذشته سهم ایران از کشفیات جهانی تریاک 76 درصد بوده که امسال به 90 درصد رسیده است.
مؤمنی ادامه داد: 67 درصد مرفین جهان از سوی جمهوری اسلامی ایران کشف می‌شود و به همین دلیل جمهوری اسلامی دفاع جانانه‌ای برای مقابله و مبارزه با مواد مخدر داشته است و این در حالی است که ایران مبدأ و مقصد استفاده از مواد مخدر نیست؛ بلکه تنها در مسیر ترانزیت این مواد قرار دارد.
وی بیان کرد: ایران با تمام توان در حال مبارزه است و در این مبارزه سیستان و بلوچستان در خط مقدم جامعه جهانی قرار دارد و طی 40 سال گذشته اقدامات مقابله‌ای و مبارزه‌ای بسیار خوبی انجام شده که اگر نبود آمار معتادان بسیار زیاد بود.
دبیرکل ستاد با اشاره به 2 هزار کیلومتر انسداد مرز و داشتن بیش از 3800 شهید در این مبارزه نابرابر، گفت: علاوه بر این‌ها جمهوری اسلامی ایران در راه مبارزه میلیاردها دلار هزینه کرده است.
مؤمنی اظهار کرد: تقریباً در سال 2001 میلادی، کل تولیدات مواد مخدر کشور افغانستان 200 تن بود که اکنون به بیش از 9 هزار تن رسیده است، به همین دلیل مبارزه علیه این دشمن بشریت نیاز به تجهیزات کامل دارد.
به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر، وی تصریح کرد: آمریکا که مدعی دفاع از بشریت است علاوه بر اینکه در کشف مواد مخدر کمک نمی‌کند یکی از بزرگ‌ترین مشکلات ما نیز به شمار می‌رود چرا که در این بحث مانع ایجاد می‌کند.
دبیرکل ستاد با اشاره به موضوع مقابله، پیشگیری و درمان در حوزه اعتیاد تصریح کرد: در حوزه دریا باید از ظرفیت‌های نظامی استفاده شود و به تجهیز شناورها توجه شود.
مؤمنی بیان کرد: سپاه پاسداران و دیگر دستگاه‌های قضایی و امنیتی و نظامی نهایت مراقبت از کشور را در این زمینه انجام می‌دهند و در حوزه مقابله‌ای وضعیت بسیار مناسبی در کشور داریم.
وی در پاسخ به سؤالی مبنی بر اختصاص تجهیزات کشف شده به استان گفت: یکی از اولویت‌های ما اختصاص تجهیزات به استان است، همچنین توافق شده پیگیری شود تا یک سرمایه‌گذار بیاید کارخانه‌ای در زاهدان احداث شود تا مواد مخدر در همین زاهدان تبدیل به دارو شود.
دبیرکل ستاد با اشاره به فعالیت سمن‌ها نیز گفت: در سال گذشته 2410 سازمان مردم‌نهاد داشتیم که امسال تعداد سازمان‌های مردم‌نهاد به حدود 3000 سازمان رسیده و این نشانگر عزم ملی است که در راستای مقابله و مبارزه با مواد مخدر و کاهش آسیب اجتماعی آن وجود دارد.
مؤمنی ادامه داد: در این سفر بازدیدهایی از منطقه عمومی میرجاوه و سراوان و مراکز نگهداری کودکان و زنان معتاد انجام شد که خوشبختانه سطح خدمات و آمادگی‌ها در حد قابل قبولی بود. در این سفر 41 طرح برای مقابله ‌با توزیع و عرضه موادمخدر ‌به تصویب رسید و برای این طرح‌ها اعتباری بالغ بر 200 میلیارد ریال در نظر گرفته شد.
وی تصریح کرد: براساس نظرسنجی‌های انجام شده در سطح کشور، مردم سیستان و بلوچستان طی دو مرحله متوالی آمادگی بیش از 80 درصدی خود برای مبارزه با مواد مخدر و اعتیاد را اعلام کرده‌اند.
دبیرکل ستاد گفت: قرار است هر طرحی که از این استان در حوزه مقابله و مبارزه با مواد مخدر و مسائل مربوط به آن دارای شرایط و ویژگی‌های لازم باشد، مورد حمایت مالی قرار بگیرد.
وی در پایان خاطر نشان کرد: جان‌فشانی نیروهای انتظامی و امنیتی در مرزها را هیچ چیزی نمی‌تواند جبران کند اما حق کشف‌ها به آن‌ها واگذار می‌شود گرچه کاری که ارزش جان انسان‌ها را داشته باشد انجام نمی‌شود.
انتهای پیام

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/226359/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ویژگی هایی که باعث می شوند افراد مجذوبمان شوند

اختلال خود زشت پنداری! مهربان‌تر به آینه زل بزن

مراقب درون‌گراها باشید

راه های نجات از وابستگی ناسالم را بشناسیم

لطفا زندگی تان را پس بگیرید

هنردرمانی؛ درمان اختلالات روانی و آسیب های اجتماعی

آیا خسیس بودن می تواند نشانه بیماری ذهنی باشد؟

وسواس و صدماتی که به روان خانم ها می زند!

10 راهبرد برای افزایش بهره‌وری مغز

انجام این کارها بعد از شکست عشقی، ممنوع!

با خجالتی بودنمان چه کنیم؟

آیا افراد باهوش، مضطرب‌تر از بقیه هستند؟

اگر خبر بد دارید، یک راست بروید سر اصل مطلب!

کی باید مشاوره برویم؟

مواد غذایی که به شما کمک می کند با افسردگی فصلی مقابله کنید

عذرخواهی کردن زیاد، خوب است یا بد؟

چگونه احساس تنهایی به سلامتی آسیب می‌زند؟

اضطراب را بدون دارو دور کنید!

10 راه برای کمک به کسی که قصد خودکشی دارد

بی‌حوصلگیِ روزهای تعطیل از کجا می‌آید؟

چطور جلوی احساس حسادت خواهر و برادرها را به یکدیگر بگیریم؟

پست‌هایتان در شبکه‌های اجتماعی راجع به شما چه می‌گویند؟

باز یافتن آرامش بعد از دعوا با این روش در 10 دقیقه!!

زلزله با سلامت روان ما چه می‌کند؟

از ایده‌های بزرگ‌تان نترسید

گفتن این جملات پس از 40 سالگی، ممنوع!

با غم و اضطراب بعد از زلزله چه کنیم؟

9 راهکار فوری برای افزایش انرژی روزانه

چگونه بر احساس افسردگی غلبه کنیم؟

هنگام استرس، تصمیم بگیریم یا نگیریم؟

مشخصاتی که باعث می‌شود یک نفر قربانی دستکاری روانی شود

آسیب های وابستگی به شبکه های اجتماعی

افسردگی، بیماری یا سرخوردگی؛ مشکلات جوانان چیست؟

قول‌هایی که زنان باهوش به خود می‌دهند

علائم هشداردهنده بی اشتهایی عصبی

آسیب افسردگی برای مغز چگونه است؟

چرا گاهی لازم است تنها باشیم؟

راهکارهایی برای تقویت تمرکز

لرزش دست را با این دمنوش‌ها درمان کنید

چگونه شخص معتبری به نظر برسیم؟

«مه مغزی» و حس مبهم آن چیست؟

جایگزینی داروی گیاهی در درمان افسردگی؛ مردود یا قبول؟

یک ترفند ویژه برای کنترل خشم

افسردگی‌های زنانه را بیش‌تر بشناسیم

کسب و کارم شکست خورد، حالا چه کار کنم؟

دیگران را اینگونه قانع کنید

چرا نمی‌توانیم از صفحه موبایل چشم برداریم؟

کار امروز را به فردا میفکن. یا بیفکن؟!

با این کارها، بدون حرف زدن محبوب شوید

تاثیر باورنکردنی اسم افراد بر سرنوشت و وضعیت روحی آنها