غذای اصلی/ ریحان پلو با کوفته ریزه
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - خراسان / چی لازم دارم:
برنج - 2 پیمانه
گوشت چرخ شده - 150 گرم
ریحان درشت خرد شده – یک دوم پیمانه
سیر در صورت تمایل - 2 حبه
پیاز - 2عدد
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه – به میزان لازم
گوشت چرخ شده را با یک عدد پیاز، نمک، فلفل
چطوری درست کنم:
زردچوبه و در صورت دلخواه ریحان ریز شده یا خشک مخلوط کنید و ورز دهیدو کوفته ریزه درست کنید.
یک پیاز متوسط را نگینی خرد کنید و در روغن تفت دهید و کوفته ریزه ها را به آن اضافه و با شعله متوسط سرخ کنید.
یک تا دو حبه سیر رنده شده رابه همراه فلفل سیاه و زردچوبه و ریحانی که درشت خرد کرده اید ، به پیاز داغ و کوفته ریزه ها اضافه کنیدو بعد برنج شسته شده را بیفزایید.
آب و نمک آن را اندازه کنیدو بعد از کم شدن آب، دمکش را روی آن بگذارید.
می توا نید به جای کوفته ریزه از همان ابتدا گوشت چرخ شده را با پیاز داغ و سیر تفت دهیدو ریحان را به آن اضافه کنید.
این پلو را با گوشت خورشتی و مرغ هم می توانید درست کنید.
خواص
ریحان فواید زیادی برای بدن دارد . طبیعت ریحان کمی گرم و خشک است. ریحان غنی از آنتی اکسیدان، ویتامین A، K، C، تیامین، نیاسین، فولات، منیزیم، منگنز، آهن، فسفر، پتاسیم و کلسیم است.
-
سه شنبه ۲۱ آبان ۱۳۹۸ - ۱۲:۲۵:۰۵
-
۱۶ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/226134/