کشک بادمجان با دستور مجری خوش صدا
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر / صبا راد دستور تهیه غذایی سنتی را در اینستاگرام به اشتراک گذاشت:
سلام سلام سلام
حال،احوال؟
امروز 98/08/19
صبح رفتم خرید تا براتون کشک بادمجون درست کنم اصلا تعجب نکنینااااا که چرا این شکلیه
ما یه همسایه توی شمال داشتم شاهرودی بودن کشک و بادمجون رو اینجوری درست میکردن مامانمم درست کردن و ما عاشقش شدیم و یهو امروز گفتم بهتون آموزش بدم درست کردنش آسونه و با نون سرو میشه
اگه شما هم کشک بادمجون رو با این ترکیب درست کردین برام بنویسین
حتما استوریها رو ببینید قدم به قدم با طرز تهیه من پیش برید ببینید چه غذایی میشه
مواد لازم برای 8نفر
دوشیشه کشک،8عدد بادمجون متوسط،8عددگوجه،2عددپیاز،5حبه سیر،گوشت چرخ کرده 200گرم،ادویه شامل فلفل سیاه،زردچوبه،نعناع خشک،گردو به میزان دلخواه
به دوظرف جداگونه، یه قابلمه و یه ماهیتابه نیاز داریم در قابلمه دوسوم پیاز خردشده رو می ریزیم و با روغن کاملاسرخ میکنیم و سیر رو هم اضافه کرده تفت میدیم و ادویه رو میزنیم و بلافاصله کشک رو که رقیق کردیم(خیلی رقیق نباشه سفت هم نباشه)به پیاز و سیرداغ اضافه می کنیم و می ذاریم با حرارت کم بجوشه در ماهیتابه ابتدا بادمجونها رو که خرد کردیم سرخ می کنیم و از ماهیتابه جمعشون می کنیم و باقی پیازهار و میریزیم توی ماهیتابه و سرخ میکنیم ادویه هارو اضافه میکنیم و گوشت چرخ کرده رو به پیازها اضافه می کنیم و گوشت که سرخ شد گوجه هارو که پوست گرفتیم و خرد کردیم به گوشت اضافه می کنیم گوجه ها که پخت بعدش بادمجونهارو که از قبل سرخ کردیم به ترکیب ماهیتابه اضافه می کنیم و میذاریم به مدت ده دقیقه روی حرارت بمونه توی این فاصله هم کشک کاملا جاافتاده حالا توی دوتا ظرف جداگونه سرو می کنیم و نوش جان کنین
مدل خوردنشم اینجوریه که توی یه کاسه نون تلیت میکنیم روش کشک میریزیم و از مواد بادمجونی هم به اندازه دوقاشق توی هر کاسه بریزیم و با سبزی خوردن و پیاز بزنیم به رگ
-
يکشنبه ۱۹ آبان ۱۳۹۸ - ۲۱:۰۶:۳۰
-
۱۹ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/225533/