سمنو سیستانی به نام «تجگی»
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - کوکپد / مواد لازم
2 لیوان جوانه گندم
1 لیوان ارد گندم
0.5 لیوان شکر
1 لیوان روغن مایع
2 قاشق غذا خوری بیکینگ پودر
اب به مقدار لازم (جهت تهیه خمیر)
مراحل
مواد خشک با هم مخلوط میکنیم بعد بهش اب اضافه میکنیم تا خمیری چسبناک نه خیلی شل ن سفت ب دست اید
بعددرون ظرف مورد نظر مواد را ریخته و روغن را اضافه میکنیم و در فر با دمای ١٨٠ درجه میگذاریم 45 تا 5٠ دقیقه ام زمان پختش هست
نکته : ١ـ تمام مواد را چشمی اضافه میکنم و مواد بالا را حدودی گفتم. ٢ــ من از جوانه گندم تازه استفاده میکنم اما میشه از پودر ان هم استفاده کرد ٣ــاین سمنو به روغن زیادی احتیاج دارد
این سمنو در ایام عید نوروز در سیستان در زیر زغال درست میشود و واقعا طمع بی نظیری داره
-
يکشنبه ۱۹ آبان ۱۳۹۸ - ۱۴:۴۴:۳۴
-
۲۱ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/225342/