فوت و فن تهیه رب انار خانگی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - کوکپد / مواد لازم
انار دون شده
مراحل
ابتدا انار را بشورید، با چاقو انار را از وسط نصف کنید و در یک کاسه پر از آب سرد فرو ببرید.
در همون حالت که انار زیر آب هست دانه های انار را تک به تک جدا کنید و در آب رها کنید. در این حالت دانه های انار ته کاسه آب ته نشین میشودو پوسته های سفید انار روی آب قرار میگیرد.
بعد پوسته های سفید انار را با دست از روی آب بردارید و دور بریزید چون پوسته های سفید انار تلخ هستند و طعم آب انار را گس می کنند
دانه های انار را بعد از تمییز کردن آبکش کنید و داخل مخلوط کن بریزید. چند تا پالس بزنید.بعد داخل صافی میریزیم با پشت قاشق فشار وارد میکنیم تا آب و هسته انار جدا بشه.
بعد آب انار را داخل قابلمه بزرگی میریزیم وبا شعله متوسط اجازه دهید که به نقطه جوش برسد کف اولیه رب را بردارید، بعد اجاق را ملایم میکنیم حواستون باشه که رب ته نگیرد هرچند وقت گاهی اوقات هم بزنید
غلظت رب بستگی به خودتون دارد من یک سری رو زودتر برداشتم کمی بیشتر از غلظت عسل ولی یک سری را با غلظت بالا به حدی که رد قاشق روی رب باقی بمونه برداشتم«اینجوری فوق العاده خوشمزه هست، ما باقاشق کوچولو بیشترش رو همین جوری خوردیم» فقط باید شعله اجاق خیلی ملایم باشه و مرتب هم بزنید که نسوزد.
انار من شیرین بود اساسی ملس ملس شد ما که عاشقش شدیم
دونه های انار قرمز تیره بود رنگ رب تیره شد، رنگ رب بستگی به نوع انار شما دارد .
بعد خنک شدن رب را داخل ظرف شیشه ای خشک بریزید و داخل یخچال نگهداری بکنید
خیلی خیلی خوشمززززه🌸 🌸
-
يکشنبه ۱۹ آبان ۱۳۹۸ - ۱۱:۳۸:۳۹
-
۴۶ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/225243/