آریا بانو

آخرين مطالب

گسترش آسیب‌های اجتماعی در میان بانوان خوزستان اجتماعي

  بزرگنمايي:

آریا بانو - نماینده ولی‌فقیه در خوزستان گفت: باتوجه به نقش ویژه مادران در کاهش آسیب‌های اجتماعی، تقویت زیرساخت‌های فرهنگی جامعه و برنامه ریزی در بخش بانوان ضروری است.

به گزارش بانو نیوز ، حجت‌الاسلام والمسلمین سید عبدالنبی موسوی‌فرد روز چهارشنبه در دیدار با جمعی از فعالان اجتماعی حوزه زنان خوزستان با اشاره به نگاه ویژه اسلام به بانوان و آسیب‌های اجتماعی بانوان این شهر افزود: زنان و مردان در تاریخ اسلام نقش ایفا کرده‌اند که نمونه بارز آن واقعه کربلا است.
وی مهمترین نقش زنان را براساس دین اسلام، تربیت فرزندان عنوان‌کرد و گفت: همزمان با فاصله گرفتن زنان از رسالت خود شاهد ناهنجاری‌های زیادی در جامعه هستیم و بخشی از افزایش آمار اعتیاد، طلاق و بزهکاری به بانوان جامعه بازمی‌گردد.
نماینده ولی‌فقیه در خوزستان موفقیت در زیرساخت‌های فرهنگی جامعه بانوان را در گرو برنامه‌ریزی درست دانست و افزود: بخشی از تشکیلات دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در استان خوزستان در آینده نزدیک به امور بانوان اختصاص می‌یابد تا آنها بتوانند از طریق این تشکیلات، مشکلات خود را پیگیری کنند.
وی با اشاره به نمونه‌های موفق در حوزه خوداشتغالی زنان وعده داد که از طرح‌های عام‌المنفعه توانمندسازی بانوان حمایت کند.
حجت الاسلام والمسلمین موسوی‌فرد با انتقاد از سوء‌استفاده برخی‌ها از جایگاه زنان، بعضی انتصاب‌ها در حوزه زنان و قومیت‌ها را سیاسی و فریب انتخاباتی خواند.
لزوم توجه بیشتر به آسیب‌های اجتماعی زنان
یک فعال حوزه زنان نیز در این نشست با اشاره به گسترش آسیب‌های اجتماعی در جامعه بانوان خوزستان خواستار توجه بیشتر مسئولان به این حوزه شد.
پونه پیل‌رام گفت: فعالان حوزه زنان بدنبال سهم خواهی و هزینه‌سازی برای استان نیستند اما موانعی بر سر راه آنها وجود دارد که برای رفع آنها نیازمند همکاری بیشتر مسئولان هستیم.
وی اشتغالزایی، عرضه محصولات و بازارچه‌های خوداشتغالی، اختصاص امکانات شهری، توانمندسازی زنان بدسرپرست و سرپرست خانوار را از دغدغه های بانوان خوزستان برشمرد و گفت: برخی آسیب‌های حوزه زنان در سایه نبود متولی خاص درحال تشدید هستند.
این فعال حوزه زنان با بیان اینکه زمینه استفاده از 2 پارک بانوان بنا به دلایلی در اهواز فراهم نیست، تصریح کرد: کمک‌های ناچیز مالی بهزیستی و کمیته امداد مشکل زنان بی‌سرپرست یا بدسرپرست را حل نمی‌کند.
وی با تاکید بر لزوم مطالبه فعالان زنان خوزستان برای تحقق سهم بانوان در مناصب مدیریتی خوزستان گفت: وزیر کشور تاکید کرده که هرکدام از استانداران باید یک معاون زن انتخاب کنند اما این امر تاکنون در خوزستان محقق نشده حال آنکه انتخاب معاون زن در استانداری‌های 14 استان کشور رخ داده است؛ از سوی دیگر فضای خوزستان با توجه به داشتن نخستین شهردار زن و انتصاب فرماندار زن، آماده است و مقاومت‌ها مربوط به بخش اداری است نه جامعه.
وی با اشاره به تلاش‌های بی‌نتیجه برای جلب همکاری برخی مسئولان استانی در تحقق مطالبات زنان افزود: پیگیری‌ها برای تحقق این مطالبات از طریق استاندار، مدیرکل زنان استانداری و شهردار اهواز تاکنون بی‌نتیجه بوده است.
پیل‌رام اضافه کرد: در حالیکه اعلام شده بود سهم مدیریتی زنان دارای رتبه سوم کشور است اما طبق گزارش معاونت زنان ریاست جمهوری، خوزستان از نظر بکارگیری مدیران زن در رتبه 30 کشوری است.
کمپین فعالان حوزه زنان خوزستان همچنین در این نشست طی نامه‌ای به امام جمعه خواستار افزایش مشارکت فرهنگی و آموزشی بانوان از طریق نظارت و پیگیری دفتر نمایندگی ولی‌فقیه، کمک به افزایش سهم مشارکت اجتماعی ازطریق ایجاد فضاهای عمومی مختص بانوان در شهر اهواز و کمک به افزایش سهم مشارکت سیاسی زنان در خوزستان از طریق استاندار شدند.
براساس آخرین آمار جمعیتی خوزستان در سرشماری سال 1395، از 4.7 میلیون نفر جمعیت این استان 49.5 درصد را زنان تشکیل می دهند که 49 درصد در شهرها ساکن هستند.
خوزستان رتبه 17 کشوری را از نظر جمعیت زنان دارد و با بیشترین آمار در بین استان‌های کشور دارای 33 هزار زن سرپرست خانوار است.
براساس گزارش معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در شهریورماه در هیات دولت، استان های قم، خوزستان، آذربایجان شرقی، کهگیلویه و بویراحمد، خراسان رضوی و اصفهان به ترتیب کمترین میزان انتصاب زنان را داشته‌اند.
انتهای متن/*

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/224038/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

علت خمیر شدن پنکیک و بهترین راه حلش

ادویه‌ای که کباب تابه‌ای مرغ رو خوشمزه‌تر میکنه

طرز پخت کشک بادمجان رژیمی خوشمزه

خورش مرغ و شوید را بپز تا هوش از سرت بپره!

سورپرایز ظهر جمعه خانواده با این خورش بی‌نظیر

با سیب زمینی و پیاز همچین غذایی را درست کنید!

طرز تهیه پیتزای تنوری

دیزاین متفاوت و شیک سالاد

برای عصرانه روز جمعه کیک لیمویی حسابی میچسبه

طرز تهیه کباب انگشتی همراه با یک سس گوجه خوشمزه

بایدها و نبایدهای حجامت برای بانوان

تدابیر پیشگیری از خواب آلودگی بهاری

چه عواملی باعث بیرون زدگی دیسک کمر می شود؟

علائم کم خونی را بشناسید

تنگی کانال نخاعی درمان قطعی دارد؟

درمان یبوست با طب سنتی

وقتی پشه مالاریا شما را نیش می‌زند چه اتفاقی می‌افتد؟

سالم‌ترین و بدترین ظروف برای پخت و پز/ استفاده از ظروف چدنی برای این افراد مشکل‌ساز می‌شود

شناسایی 3 نوع سرطان با یک قطره خون

اشتباهات رایج هنگام درد و دل با همسر

باکلاس‌ها با هر لباس چه گردنبندی میندازن؟

ماجرای عجیب گم شدن یک حلقه ازدواج

روغن این ویتامین برای پوست معجزه می‌کند

9 روش موثر برای از بین بردن بوی عرق در تابستان

11 آلاینده بیماری‌زای مخفی در خانه

این رنگ هارو باهم بپوش

نکات مهم برای خرید لوازم آرایشی

تاریخ‌سازی دختر دوومیدانی‌کار ایران با کسب طلای جوانان قهرمانی آسیا

یک کاردستی جالب و آموزنده برای بچه ها

آموزش برقراری ارتباط اجتماعی به کودکان

رابطه تلویزیون و فرزندانتان را کنترل کنید!

به کودکان کمک کنید با هم بازی کنند

"بچگی" را از کودکانتان دریغ نکنید !

به بچه ها باج ندهید !

مهمانان همیشگی خانه‌ی ما

وقتی کودک بزرگتر از سنش رفتار می کند، یعنی باهوش تر است؟

این جملات را به کودکتان نگویید!

همدردی بچه‌ها را باهوش می‌کند !

جو فراست بچه را از خجالت در می آورد

مکیدن انگشت در کودکان خطرناک است؟

از "بکن نکن‌" به کودک بپرهیزید !

نقش بازی در رشد شخصیت کودک

کودکان موفق چه چیزی لازم دارند؟

بچه‌هایی که بچگی نمی‌کنند!

بررسی خصوصیت های اخلاقی نوزادان

5 علامت اعتیاد به اینترنت

اگر همیشه با کودک خود جنگ و دعوا دارید !

ترس از مدرسه را در کودکانمان از بین ببریم

مشت‌زنی در کودکان

نحوه برخورد معلمان با کلاس اولی ها