آریا بانو

آخرين مطالب

ماجرای عجیب عکاس قرن نوزدهم که ارواح را در عکس ها ظاهر می کرد گوناگون

  بزرگنمايي:

آریا بانو - ماجرای عجیب عکاس قرن نوزدهم که ارواح را در عکس ها ظاهر می کرد
k ١.٨
١
-->
انتخاب / در دوران پس از جنگ داخلی ایالات متحده در قرن نوزدهم که بسیاری از آمریکایی ها عزیزان خود را از دست داده بودند، یک عکاس پیدا شد که مدعی بود می تواند ارواح را در عکسهای خود ظاهر کند. این موضوع به سرعت با استقبال مردم مواجه شد.
درک این مسئله دشوار نیست که چرا آمریکایی های قرن نوزدهم به جنبش رو به رشد احضار روح علاقه مند بودند چرا که شرایط آن دوران اینگونه ایجاب می کرد.

هنگامی که عکاسی روح در دهه 1860 ظاهر شد ، ایالات متحده در حال خروج از جنگ داخلی بود که باعث از دست رفتن جان 620،000 نفر شد. در این هنگام و در شرایطی که جامعه در حال سوگواری بود، آمریکایی ها به هر کسی که حتی ارتباطی زودگذر با روح عزیزانشان برقرار می کرد اعتماد می کردند. افراد بسیاری مدعی شده بودند که می توانند احضار روح کنند و واسطه هایی بین این جهان و جهان دیگر باشند. اما عکاسی به نام موملر آرزوهای بسیاری از افراد را برای برقراری ارتباط با مردگان براورده کرد.
3
پیتر مانسئو ، متصدی بخش تاریخ مذهبی آمریکا در موزه ملی تاریخ آمریکا می گوید که این اقدام مطمئناً یک کلاهبرداری بزرگ بود، اگرچه او دقیقا نمی داند چگونه این عکاس حقه خود را مدیریت کرد. مانسئو می گوید: "این یک جنبش واقعی مذهبی بود که برای مردم معنی زیادی داشت ان هم درست زمانی که ملت سوگواری و خسارت می کردند."
برای بسیاری از افراد این سوال مطرح شده است که این کار چگونه امکان پذیر بوده است. پاسخ ساده است احتمالا این عکاس از برخی تقلبهای ساده در ظهور عکس استفاده می کرده که این روزها برای ما که با اصول فتوشاپ آشنایی داریم عادی شده است. اما برای مردم آن زمان بسیار عجیب بوده. بر اساس گزارشها از روش این فرد، به نظر می رسد او در ظاهر با هدف آشنایی با روح مرده و در باطن برای تقلب، درخواست یکی از تصاویر مرحوم را می کرده و سپس با روشهایی خاص خود این عکس را دوباره ظاهر می کرده است به شکلی که مثل یک شبح در کنار عکس نزدیکان فرد به نظر برسد.

در روشی دیگر نیز او عکسهای قدیمی آرشیو خود را روی عکسهای جدید پیوند می زد و مدعی می شد این ارواح بیگانه، اقوام افرادی هستند که برای عکس مراجعه کرده اند. نکته دیگر در مورد او تلاش برای متقاعد سازی نزدیکان فرد مرحوم بود. او باید با خرافه های بیش از حد یا بی اعتقادها و بدگمانها می جنگید تا ثابت کند تقلب نمی کند. جالب است که عده زیادی تصور می کردند دوربین او ارواح را ظاهر می کند و حتی بارها برای سرقت دوربین وی اقداماتی انجام شد و حتی بسیاری زا افراد تلاش کردند با ارقامی بسیار بالا دوربین وی را خریداری کنند.

البته مدت زمان این نوع عکاسی مکارانه چندان طول نکشید و با شهرت موملر به مرور توجه دیگر عکاسان به ماجرا جلب شد و آنان نیز تلاش کردند بفهمند چگونه می توان با این روش ارواح را احضار کرد. روزی عکاس کهنه کار در بوستون وارد دفتر موملر شد و تلاش کرد سر از راز وی دربیاورد. او پس از عکاسی اعلام کرد خودش می تواند عکس را ظاهر کند اما موملر از ورود وی به تاریکخانه به شدت اجتناب می کرد.

یک مورد دیگر نیز جالب بود. مردی که از استودیوی موملر بازدید کرده بود یک روح زن را به اشتباه به عنوان همسرش شناخت در حالی که نه تنها زنده بود بلکه اخیراً پرتره وی توسط موملر گرفته بود. از آنجا که اوضاع در بوستون خطرناک می شد ، موملر در سال 1869 سعی کرد به نیویورک برود، اما او به سرعت دستگیر شد و به جرم کلاهبرداری محاکمه شد. دادستان های نیویورک گروهی از متخصصان عکاسی را استخدام کردند تا سر از ترفندهای عکاسی برای تولید تصاویر ارواح در بیاورند.

با همه تلاش های دادستانها، موملر تبرئه شد و به بوستون بازگشت. او از عکاسی احضار روح فاصله گرفت و تلاشهایش را در مورد شیمی توسعه عکس تغییر داد. سرانجام او تکنیکی بنام "فرآیند موملر" اختراع کرد که اجازه می داد که اولین عکسها روی روزنامه چاپ شوند و باعث ترویج شیوه جدید روزنامه نگاری شد.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/217220/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اعتماد به نفس چه وقت و چگونه شکل می گیرد؟

چگونه به شیوه درست انتقاد کنیم؟

خودبیمارانگاری ترسی که رو به افزایش است

چگونه افکار منفی را از بین ببریم و تاثیرات افکار منفی بر زندگی چیست ؟

افسردگی تابستانی چیست؟ شاید شما هم گرفتارش هستید

خوب نخوابید عاشق نمی‌شوید

تنهایی با بدن‌تان چه می‌کند؟

مواد غذایی که برای تقویت اعصاب مفیدند

آشنایی با بیماری روان پریشی یا سایکوز

چرا دیگران شما را دوست ندارند / 11 راز جذابیت انسان های دوست داشتنی

اینستاگرام، دشمن بزرگ سلامت روان

چرا آدم‌هایی که دوست داریم را از خود دور می‌کنیم؟

5 چیزی که شما را در زندگی عقب می‌اندازند

9 خوردنی برای کاهش اضطراب

طرز خوابیدن شما در مورد شخصیت‌تان چه می‌گوید؟

اگر به آینده‌ی رابطه‌تان شک دارید، این سوال‌ها را از خودتان بپرسید

5 دلیل بیدار شدن از خواب در میانه‌های شب

چرا باید زندگی شخصی‌تان را شخصی نگه دارید

فواید دروغ گفتن به خودمان!

آنچه مردم را عصبی و پرخاشگر می‌کند

بیش فعالی قابل درمان است؟

فوبیا چه تفاوتی با ترس دارد؟ + انواع فوبیا

چرا نباید دنبال انتقام گرفتن باشید

مهران مدیری با «پدر قهوه» به شبکه خانگی می آید

درمان فراموشی و تقویت حافظه با این اقدامات

رابطه صمیمی با پدرتان از شما یک زن قوی می‌سازد

خودگویی منفی و تاثیرات آن

همکار عزیز لطفا نفرت انگیز نباشید!

استرس، پارکینسون را 2 برابر تشدید می کند

چرا لازم است گاهی با خودمان خلوت کنیم؟ از فواید شگفت انگیز تنهایی

اختلال بازی چیست ، علل و راه های درمان

راه مراقبت از ذهن در فصل سرما

خوابی بی نظیر را تجربه کنید

چرا غُر زدن حس خوبی دارد؟

چگونه استرس و اضطراب را کنترل کنیم؟

بیماری های روانی از طریق والدین به جنین منتقل می شود؟

ابتلا به افسردگی، 8 دلیل پنهان دارد!

آیا برای مشاوره به روانشناسان مراجعه می کنید ؟

10 فرد سمی که باید هر چه سریع تر از خودتان دور کنید!!

چرا گاهی احساس بدبختی می‌کنیم؟

با دیدن این 7 نشانه به دوستی های خود پایان دهید

افسردگی پاییزی، با دلشوره و افسردگی پاییزی چه کنیم؟

اضطراب مانعی برای درمان شوره‌سر

چه کسانی بیشتر در معرض افسردگی‌ هستند؟/مشخصات افراد افسرده

اینقدر به خودتان فشار نیاورید!

با آلزایمری‌ها چگونه رفتار کنیم؟

چرا خانم‌ها روی ظاهرشان بیش از حد حساس‌اند

علت بدبینی برخی افراد چیست؟

روانشناسی رنگ آبی

مراقب اختلالات روانی نوجوانان باشید