غذای اصلی/ لپه پلو با زیره، غذای محبوب کرمانی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - غذای اصلی/ لپه پلو با زیره، غذای محبوب کرمانی
٦٣٩
٠
اطلاعات / لپه پلو با زیره یک غذای محبوب کرمانی است که عطر خوش زیره و ترکیب جادوییاش با گوشت، مسحورتان میکند. این غذا را در خانه بپزید و از طعم متفاوت آن لذت ببرید.
چی لازم دارم:
پیاز متوسط 2 عدد
گوشت چرخ کرده 200 گرم
برنج 3 پیمانه
لپه 1 پیمانه
زیره 2 تا 3 قاشق
رب 1 قاشق (درصورت تمایل)
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
زعفران به میزان دلخواه
چطور بپزم:
لپه را بپزید و آبکش کرده و کنار بگذارید. یک پیاز را رنده کنید و گوشت چرخ کرده را همراه نمک، فلفل و زردچوبه به آن اضافه کنید و خوب ورز دهید.
سپس از گوشت، توپکهای کوچک جدا کرده در دستتان شکل دهید و در روغن کمی سرخ کنید. در صورت تمایل به توپکهای گوشت 1 قاشق رب اضافه کنید و با کمی آب اجازه دهید توپکها در رب گوجه فرنگی بپزند و طعم دار شوند.
برنج را که از قبل خیس کرده اید، در آب جوش ریخته و وقتی کمی نرم شد لپه را به آن بیفزایید و بعد آبکش کنید.
ته دیگ مورد نظرتان را در قابلمه بگذارید و یک لایه برنج، یک لایه زیره، یک لایه گوشت بریزید و همین روال را تا تمام شدن همه مواد ادامه دهید.
سپس پلو را دم کنید و یک پیاز دیگر را خلالی و سرخ کنید و هنگام سرو، همراه مقداری زعفران دم کرده روی برنج بریزید.
نکته:
این غذا را میتوانید با ماهیچه گوسفندی و مرغ سرخ شده و پخته شده هم سرو کنید.
-
چهارشنبه ۲۴ مهر ۱۳۹۸ - ۲۲:۱۹:۰۵
-
۵۰ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/215271/