آریا بانو

آخرين مطالب

اجلاس تهران؛ فرصت طلایی برای بازاریابی داروی ایرانی اجتماعي

  بزرگنمايي:

آریا بانو - حضور وزرای بهداشت 22 کشور منطقه مدیترانه شرقی در تهران، فرصت مغتنم و شاید تکرار نشدنی برای صنعت دارویی و تجهیزات پزشکی کشور باشد تا بتواند توانمندی های خودش را تبلیغ کند.

به گزارش بانو نیوز ، شصت و ششمین اجلاس وزرای بهداشت کشورهای مدیترانه شرقی، از روز گذشته به میزبانی تهران شروع شد و شاهد حضور مدیران ارشد سازمان جهانی بهداشت به همراه وزرای بهداشت 22 کشور منطقه مدیترانه شرقی در ایران هستیم. این در حالی است که برگزاری چنین فرصتی، علاوه بر اینکه موجب افزایش سطح همکاری های کشورهای منطقه «امرو» در حوزه سلامت می شود، می تواند فرصت طلایی برای دست اندرکاران صنعت داروسازی و تجهیزات پزشکی باشد که از این اجلاس به عنوان بازار فروش محصولات خود بهره ببرند.
آن طور که محمدرضا شانه ساز رئیس سازمان غذا و دارو، عنوان داشته است؛ در تبلیغات داروهای تولید داخل ضعیف عمل کرده ایم و همین مسئله باعث شده تا حدودی نتوانیم قابلیت های صنعت داروسازی را به مردم و جهان بشناسانیم.
اشاره به همین نکته کافی است که بتوانیم، در مدت برگزاری اجلاس تهران، مدیران صنعت داروسازی کشور را فرا بخوانیم و یا اینکه بازدیدهایی را برای وزرای بهداشت کشورهای میهمان فراهم کنیم تا بتوانیم آنها را از نزدیک در جریان تولید داروی ایرانی قرار دهند.
اجلاس تهران، فرصت خوبی است تا دستاوردهای دارویی و تجهیزات پزشکی ایران را به وزرای بهداشت کشورهای منطقه نشان دهیم و بتوانیم شرایط را برای صادرات دارو فراهم کنیم. زیرا، صنعت داروسازی در حوزه داروهای «بایوتک» و «های تک» حرف های زیادی برای گفتن دارد، به طوری که رونمایی از داروهای جدید برای تولید کنندگان داخلی، یک اتفاق عادی شده است.
«جمیل جباک» وزیر بهداشت لبنان، در ورود به تهران، عنوان داشته است که در بحث داروهای «بایو سمیلار» علاقمند هستیم که با همکاری ایران این داروها در لبنان تولید شود. در همین حال، «احمید بن عمر» وزیر بهداشت دولت لیبی نیز خواستار تمایل کشورش برای استفاده از تجربیات صنعت دارویی ایران شده است.
در حالی که صنعت داروسازی ایران توانسته است بیش از 97 درصد نیاز دارویی کشور را تامین کند، اما دست اندرکاران این صنعت بر این باورند که صنعت دارویی کشور هنوز از حداکثر ظرفیت خود برای تولید دارو استفاده نمی کند و دلیل آن نیز، عدم همخوانی هزینه های تولید و قیمت دارو در داخل است. از همین رو، صادرات داروی ایرانی می تواند بهترین فرصت برای صنعت داخلی باشد که از فروش دارو به کشورهای منطقه و دنیا، هزینه ها را جبران کند.
احمد شیبانی رئیس سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی ایران، در گفتگو با خبرنگار مهر ، گفت: یکی از موانع پیش روی صنعت داروسازی کشور، نقدینگی و مشکلات مالی است که بخشی از این مشکلات، ناشی از قیمت گذاری دارو در داخل است. آنچه مسلم است، قیمت دارو برای صنعت حیاتی است. همه ما خوب می دانیم که داروی تولید داخل با قیمت واقعی به فروش نمی رسد و انتظار دارد که قیمت دارو، با هزینه های تولید همخوانی داشته باشد.
در همین حال، پیمان ترحیم مدیرعامل یکی از شرکت های دارویی کشور، به خبرنگار مهر ، گفت: با قوانین فعلی و محدودیت های موجود، در حال از دست دادن بازارهای صادراتی هستیم چرا که با شرایط مالی و عدم حمایت های دولتی، قادر به حضور در بازارهای بین المللی نیستیم و حداقل در کشورهای منطقه همچون افغانستان و عراق، شرکت های دارویی ترکیه در حال جایگزینی هستند.
ایرج حریرچی معاون کل وزارت بهداشت، با عنوان این مطلب که کارخانجات دارویی ما سه برابر ظرفیت فعلی مصرف کشور توانایی تولید دارند، گفت: این پتانسیل خوبی است که می توان از آن استفاده کرد.
وی افزود: هدفگیری ما افزایش میزان صادارات نسبت به واردات دارو است اما گاهی برخی رقبای خارجی برای به دست گرفتن بازار دارویی دامپینگ می کنند یعنی دارو را به ضرر خودشان وارد بازار کشورهای دیگر می کنند تا بازار انحصاری دست آنها باشد که البته ملاحظات سیاسی نیز گاهی در آنها نقش دارد.
معاون کل وزارت بهداشت، راه رونق صادرات دارو را بازاریابی مناسب دانست و گفت: صادرات دارو ضمن اینکه برای کشور ارزآوری دارد، دارای اصول و قواعدی نیز هست به گونه ای که به حمایت سیاسی و دولت و همچنین نقدینگی و وام نیاز دارد. در این خصوص هم در دوره قبل هم در دوره فعلی با توجه به تخصص شخص وزیر در این حوزه جلسات متعددی با تولیدکنندگان داشته و داریم که بازاریابی مناسبی در این حوزه داشته باشند شاید در دوره قبل عمده سفرهای خارجی به همین منظور انجام شده است.
حجم صادرات دارویی کشور در سال 1396 حدود 120 میلیون دلار برآورد شده که از این مقدار 110 میلیون دلار دارو و 10 میلیون دلار مواد اولیه دارو بوده است. مقایسه آمار صادرات سال 1396 با مدت مشابه سال قبل (آمار صادرات سال 1395 حدود 70 میلیون دلار) رشد دو برابری صادرات داروهای تولیدی و مواد اولیه را در این سال نشان می‌دهد.
بررسی اطلاعات نشان می‌دهد بیشترین میزان صادرات مربوط به داروهای «های تک» و «شیمی درمانی» بوده که عمدتا به کشورهای روسیه، عراق، سوریه، افغانستان و اوکراین و آذربایجان صادر شده است. این در حالی است که میزان ارزبری کشور برای 3 درصد داروهای وارداتی، بالغ بر یک میلیارد دلار بوده است که می توان شاهد تفاوت فاحش در واردات و صادرات دارو بود. در همین حال، استفاده حداکثری از بازار دارویی کشورهای منطقه، به تنهایی می تواند وضعیت فروش داروی ایرانی را بالا ببرد و باعث شود صنعت داروسازی که در داخل چندان سود دهی برای تولید کننده ندارد، بتواند از این بازار، علاوه بر تامین هزینه ها، باعث رونق صنعت نیز شود.
انتهای متن/*

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/214295/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

قرعه‌کشی سومین فروش یکپارچه خودروها/زمان اعلام نتایج

سود میلیاردی واردات خودرو برای مافیای دولتی!/ مردم امسال منتظر خودروی وارداتی نباشند

سناریوهای برجامی واردات خودرو

وارداتی‌های بازار خودرو گران شدند/ آخرین قیمت تویوتا، رنو، کیا و هیوندای

نتایج سومین مرحله قرعه‌کشی خودرو اعلام شد

عکس | کیا سول 600 میلیون تومانی در کره ، گزینه جدی واردات به ایران می شود؟

نماینده مجلس: تعیین عوارض شناور برای واردات خودرو یعنی سجده در برابر پراید

بررسی نوسانات قیمت خودرو در بازار 10 روز اخیر

تکلیف خودروهای توقیفی در گمرک مشخص شد/ فقط ترخیص این خودروها ممنوع است

شروط عجیب و غریب برای واردات خودرو

لکسوس، بنز، پورشه، بی ام و، کیا و هیوندا به مزایده می‌روند

قیمت پراید برابر با یک سال‌ و نیم درآمد خانوارهای شهری/ رشد 17 برابری قیمت پراید در 11 سال

تا کی مردم باید تاوان ارابه های مرگ و مافیای خودرو را بدهند؟

واردات «غیراقتصادی» برای خودروی اقتصادی

قرعه‌کشی خودرو هر ماه برگزار خواهد شد

افزایش قیمت خودرو در جهان

با آئین‌نامه نوشته شده برای واردات، قیمت خودرو بدون تغییر باقی می‌ماند

خودرو در پسا قرعه‌کشی

آغاز مزایده خودرو های خارجی/فرصتی برای شیفتگان خودروهای لوکس

مزایده خودرو های خارجی آغاز شد

راز حراج لوکس‌های دپویی | تاثیر ورود دپویی‌ها به بازار

خداحافظی با سمند و پژو 405

جهش دلار خودروهای چینی بازار را گران کرد/ برلیانس کراس 20 میلیون تومان گران شد

سامانه یکپارچه فروش خودرو حذف شد

گرانی مجدد خودرو در راه است؟

فردا آخرین مهلت بازدید و ثبت قیمت در مزایده خودروهای خارجی

جزئیات حذف فروش خودرو در سامانه یکپارچه خودرو/ قرعه کشی محصولات ایران خودرو ادامه دارد

لیست برندگان مزایده خودرو‌های خارجی 16 مهر اعلام می‌شود

حراج مال غیر در مزایده خودرو؟

آغاز فروش 3ماهه و یکساله 8 محصول ایران خودرو+ جدول

اجرای 2 طرح فروش فوری و پیش فروش محصولات سایپا (+جدول و جزئیات)

سامانه یکپارچه، بازنده پرهیاهو؟

مردم قدرت خرید خودروی صفر ندارند

زمان قرعه کشی محصولات ایران خودرو تغییر کرد

منتظر خودروهای وارداتی نباشید/ وعده کاهش قیمت خودرو اشتباه بود

برگزاری دور جدید مزایده خودروهای خارجی رسوبی

وزیر صمت : واردات خودرو به طور قطع انجام می‌شود/ تایید شرایط دو شرکت برای واردات خودرو

پیشنهادهای قیمتی خودروسازان به صمت رسید/ اصلاح قیمت خودرو قطعی شد

پژو پارس رکورددار خرید شد/ ثبت نام حدود 3 میلیون نفر برای خرید 10 هزار خودرو

اعلام اسامی برندگان مزایده خودروهای خارجی | قیمت‌های پیشنهادی مشخص شد

مذاکره برای واگذاری خودروسازان در مراحل پایانی/ خروج تارا از گردونه قرعه‌کشی، به‌زودی

2 شرط حذف قیمت گذاری دستوری خودرو

قیمتها در بازار خودرو همچنان صعودی؛ تعداد مشتری همچنان نزولی است

زمان دور دوم مزایده خودروهای خارجی اعلام شد

صدرایی: کاهش 20 درصدی قیمت خودرو تنها یک ادعا است/ شرکت‌های خودروسازی تمایلی برای حذف قرعه‌کشی ندارند

برداشتن قیمت‌های دستوری خودرو به 2 شرط

ضرب‌الاجل جدید واردات خودرو

واردات خودرو ظرف دو هفته آینده انجام می‌شود

دبیر انجمن واردکنندگان خودرو: واردات خودرو به این زودی‌ها بعید است

دور دوم مزایده خودروهای خارجی فردا آغاز می‌شود