دستور 2 ادویه برای حرفه ای ها
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - دستور 2 ادویه برای حرفه ای ها
٩٥٧
٠
خراسان / ادویه پاستارمی
دانه گشنیز- 2 قاشق غذاخوری
دانه خردل زرد – 2 قاشق غذاخوری
شکر قهوه ای – 2 قاشق غذاخوری
پاپریکای دودی – یک قاشق غذاخوری
نمک – یک قاشق چای خوری
سیر- نصف قاشق چای خوری
گل میخک – یک هشتم قاشق چای خوری
فلفل سیاه – 2 قاشق غذاخوری
دانه های خردل و گشنیز را در یک ظرف با حرارت ملایم تفت دهید. به مدت 3 تا 5 دقیقه تا زمانی که کمی برشته و سرد شود هم بزنید. سپس به یک ظرف کوچک تر منتقل کنید تا کاملا سرد شود.در این مرحله مواد دیگر مانند شکر، پاپریکا، نمک، سیر و گل میخک را به آن اضافه و به خوبی آسیاب کنید.
در نهایت فلفل سیاه را به ترکیب موجود اضافه کنید و درون یک ظرف در بسته قرار دهید.ظرف را در یک محیط تاریک، در دمای اتاق و در جای خشک به مدت سه ماه نگهداری کنید. این ترکیب را باید قبل از این که برگر یا مرغ را گرم کنید به آن بیفزایید یا همراه با سس و خامه ترکیب و استفاده کنید.
ادویه ایتالیایی
ریحان خشک - 2 قاشق غذاخوری
رزماری خشک – یک قاشق غذاخوری
آویشن خشک – یک قاشق غذاخوری
اورگانوی خشک – 2 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز خشک – یک قاشق غذاخوری
جعفری خشک – 2 قاشق غذاخوری
پودر سیر – یک قاشق غذاخوری
تمام مواد را داخل غذاساز بریزید.
تا همه ادویه ها خوب پودر شود.
ادویه ایتالیایی طعم دهنده بسیار خوبی برای انواع سس ، رویه سوپ ، پیتزا ، اسنک ، ماکارونی و ساندویچ هاست .
-
دوشنبه ۲۲ مهر ۱۳۹۸ - ۱۳:۵۴:۲۰
-
۴۳ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/213940/