آریا بانو

طرز تهیه شیرینی ماکارون همراه با ترفندهای حرفه‌ای خانه داري

  بزرگنمايي:

آریا بانو - طرز تهیه شیرینی ماکارون همراه با ترفندهای حرفه‌ای
١
٠
برترین ها / ماکارون یک شیرینی نرم و پفی است که به سرعت در دهان ذوب می‌شود. این شیرینی با تنها چند ماده تشکیل دهنده درست می‌شود، اما درست کردن آن بر خلاف ماکارونی اصلا راحت نیست، اما این دلیل نمی‌شود که ما تلاشمان را نکنیم. با رعایت کردن یک سری نکات که در زیر به شما خواهیم گفت، می‌توانید یک ماکارون خوب درست کنید.
ماکارون یک دسر فرانسوی بر پایه مرنگ است که با سفیده تخم مرغ، پودر شکر، پودر بادام و رنگ غذا درست می‌شود. ماکارون در اصل توسط یک آشپز ایتالیایی به فرانسوی‌ها معرفی شد. این شیرینی بسیار نرم و پفی است و شبیه یک کلوچه ساندویچی، اما از نوع نرم است. برای درست کردن ماکارون شما باید ترفند‌های زیادی را بدانید تا آن را به درستی انجام دهید.
مواد لازم
پودر شکر: 3/4 پیمانه یا 100 گرم
پودر بادام: 3/4 پیمانه (100 گرم)
سفیده تخم‌مرغ: 2 عدد
نمک: کمی
شکر دانه ریز: 1/4 پیمانه یا 55 گرم (شکر دانه ریز)
مواد میانی
کره: 2/3 پیمانه یا 150 گرم
پودر شکر: 2/3 پیمانه یا 75 گرم
طرز تهیه
1. همه مواد را آماده کرده و روی میز کار بگذارید.
2. فر را با حرارت 300 درجه فارنهایت یا 140 درجه سلسیوس روشن کنید. اگر فر شما فن دارد توصیه می‌کنیم که حتی الامکان از آن استفاده نکنید. اما نگران نباشید اگر هیچ جایگزینی به جای آن ندارید، نتیجه کار باز هم خوب خواهد بود.
3. پودر شکر و پودر بادام را داخل کاسه‌ای بزرگ خوب الک کنید. قطعات درشت را دور بریزید. دو ماده را داخل کاسه با هم ترکیب کنید.
4. سفیده‌های تخم مرغ را ابتدا بگذارید به دمای اتاق برسند سپس در کاسه‌ای تمیز همراه با نمک هم بزندید تا پف کند. شکر دانه ریز را اضافه کنید، به هم زدن ادامه دهید تا سفیده‌های کاملا پف و سفت شوند بطوری که وقتی کاسه را وارونه می‌کنید از کاسه بیرون نریزد.
5. به آرامی پودر شکر و پودر بادام را با مخلوط سفیده تخم مرغ هم بهم بزنید. مخلوط باید کمی هوا داشته باشد و قرار نیست کاملا یکدست مخلوط شوند.. نگران نباشید باید دقیقا همین طور باشد.
6. مخلوط ماکارون را داخل کیسه‌ای با ماسوره با قطر 1 سانتی‌متر بریزید.
7. یک ورق نسوز یا صفحه سیلیکونی را داخل سینی فر قرار دهید. با کیسه خامه قطعاتی از مخلوط ماکارون را به شکل مخروط یا حباب توی سینی درست کنید. بین آن‌ها فاصله بگذارید، چون موقع پختن در فر پهن شده و فضای بیشتری را اشغال می‌کنند.
8. به آرامی سینی فر را چند بار روی کابینت بکوبید تا هر گونه هوایی از داخل آن خارج شود سپس بگذارید به مدت 20 دقیقه بگذارید تا خشک شود و سطح ماکارون صاف و براق شود.
9. ماکارون‌ها را به مدت 7 تا 8 دقیقه در فر بپزید، درب آن را باز کنید تا هر گونه بخار داخل فر خارج شود و ببندید و به مدت 7 تا 8 دقیقه دیگر بپزید. وقتی که ماکارون‌ها سفت احساس می‌شود و کمی ور آمده هستند یعنی پخته‌اند.
10. صفحه سیلیکونی یا کاغذ چرب را از کف سینی برداشته و روی توری خنک کننده بگذارید و بگذارید تا به طور کامل خنک شود. وسوسه نشوید که ماکارون‌ها را از روی صفحه بردارید، چون اگر کاملا خنک نشوند، شکسته می‌شوند.
11. کره نرم شده را با همزن بزنید تا زمانی که پف شود، سپس به تدریج شکر را داخل آن بریزید و هم بزنید تا پف کند و خامه‌ای شود. در این لحظه طعم دهنده را اضافه کنید.
12. تقریبا نصف قاشق از مواد میانی را روی یک ماکارون بریزید و با ماکارون دیگر به صورت ساندویچ درآورید. به آرامی فشار دهید تا به هم بچسبند. این کار را در مورد بقیه ماکارون‌ها هم انجام دهید.
13. ماکارون‌ها را می‌توان فورا مصرف کرد، اما بهتر است به مدت 24 ساعت آن را در یخچال بگذارید (البته اگر بتوانید این مدت را مقاومت کنید و آن‌ها را نخورید)، چون این کار آن‌ها را خوشمزه‌تر و سفت‌تر می‌کند.

طرز تهیه شیرینی ماکارون همراه با ترفندهای حرفه‌ای
سفیده تخم مرغ را دیرتر استفاده کنید: سفیده و زرده را جدا کنید. سفیده‌ها را داخل ظرف شیشه‌ای کاملا تمیزی بریزید، روی آن را با سلفون بپوشانید و قبل از استفاده بگذارید چند روز در یخچال بصورت آویزان بماند. این کار آن‌ها را آبگیری می‌کند و برای درست کردن ماکارون عالی می‌شوند.
الک کردن: تکه‌های بزرگ آرد بادام سطح ماکارون‌ها را خراب می‌کند. بهترین کار این است که آن‌ها را ابتدا الک کنید سپس داخل غذاساز خرد کنید و چند بار این دو مرحله را تکرار کنید. قطعات درشت را دور بیندازید، سعی نکنید که آن‌ها را داخل الک فشار دهید.
موقع مخلوط کردن خمیر (سفیده تخم مرغ و مخلوط آرد)، 1/3 آرد را داخل آن بریزید، بهم بزنید سپس به آرامی خمیر را داخل کاسه فشار می‌دهید. با این کار قرار است بخشی از حباب‌ها را از بین ببرید، اما نه همه آنها. به این کار ادامه دهید تا غلظت مخلوط شبیه عکس شماره 6 شود. باید به آرامی از روی قاشق سیلیکونی به صورت نوار‌هایی بریزد و بتوانید شکل 8 را بدون شکسته شدن مخلوط، ایجاد کنید.
قیف خامه را بصورت عمود بر سینی بگیرید. اگر به آن زاویه دهید، ممکن است کج شده و به جهت خاصی مواد برود و شکل گرد مورد نظر به دست نیاید.
برای اضافه کردن رنگ وقتی به پف مرحله اول رسید، این کار انجام دهید. در انتهای مرحله پف کردن سفیده تخم مرغ، رنگ به طور کامل پخش شده است.
هنگام ریختن مخلوط با قیف پس از ریختن کامل هر کدام، فشار دادن را متوقف کرده و با حرکتی دایره‌ای کیسه را بالا ببرید.
اگر ماکارون‌ها زیاد پخته شوند و خیلی ترد شوند، قبل از سر هم کردن آنها، با مقداری شیر روی آن برس بزنید.
ماکارون را به مدت 2 تا 3 روز در یخچال استراحت دهید.
برای ماکارون صورتی، تمشک و توت فرنگی خیلی خوب هستند. برای اینکه تضاد ایجاد کنید، باترکریم وانیلی درست کنید.
ماکارون سبز با باترکریم طعم پسته‌ای خیلی خوب خواهد بود. می‌توانید مقداری پسته را خیلی ریز کنید و پس از ساندویچ کردن ماکارون، بخش باترکریم را داخل این پودر بغلتانید.
برای ماکارون بنفش طعم دهنده بلوبری از همه بهتر است.
برای درست کردن ماکارون زرد، لیمو بهترین انتخاب است.
منبع: thespruceeats

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/212236/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

برخورد با کودکی که از حمام کردن میترسد

راه های پایه ای افزایش آی کیو کودک

لجاجت و کج خلقی در کودکان: هیجانی ، لجبازی

علائم استرس در کودکان

چگونه کودکی مسئولیت پذیر داشته باشیم؟

بازی کودک با اعداد

بچه ها از چه سنی باید تنها بخوابند؟

دروغگویی کودکان دلایل و راهکارهای مقابله

کم رویی ارثی نیست

9 برخورد اشتباه والدین با کودکان نوپا

تصاویر برهنه و کودکان ما

بچه‌ها از سه سالگی، لحن منطقی را می‌فهمند

پرورش اعتماد به نفس درکودک

کودک و میل جنسی

عوارض و درمان مکیدن انگشت کودک

راه های شناسایی بیش فعالی در کودکان

شناخت کودکان از خود

در مورد گفتاردرمانی چه میدانید؟

اسباب بازی های مناسب کودکان پیش دبستانی

کار کودکان در منزل،درست یا غلط؟

چه عاملی باعث ایجادحسادت فرزندان میشود؟

کودکان را برای روبه رو شدن با حوادث آماده کنیم

با کودک بدزبانم چطور رفتار کنم؟

با کودکم بعد از طلاق چطور رفتار کنم؟

افسون‌شدگان کوچک موبایل

آزمونی برای تشخیص کودکان بیش فعال

وقتی که کودکان مان دعوا می کنند

دلایل داشتن یا نداشتن فرزند دوم !

پاداش و محرومیت را فراموش نکنید

آموزش معذرت خواهی به کودک

افزایش حس مسئولیت پذیری با تقویت وجدان

نقش مادر در سخن آموزی کودک

گریه نوزادان را ترجمه کنید

آیا می خواهید فرزندتان نابغه باشد؟

چه زمانی به خواسته کودک نه بگوییم؟

کودکان متولد خرداد را اینگونه بشناسید !

از فرزند خود یک نابغه بسازید

30 کار که کودکان قبل از 12 سالگی باید ...

اضطراب جدایی را در کودکتان را از بین ببرید !

کودکان کار

تولد فرزند دوم چه تاثیری بر خانواده دارد؟

چگونه کنجکاوی کودک خود را تحریک کنیم؟

عوامل مختلف در دیر به حرف افتادن کودکان

آموزش رفتار به کودکان نوپا!

حفظ آرامش در هنگام برخورد با فرزند؟

نکاتی که قبل از تولد فرزند دوم باید به آن توجه داشت

استرس مغز کودکان را تغییر می‌‌دهد

روانشناسی کودک از روی نقاشی

اصولی برای سرگرم کردن کودک!

برای تقویت ذوق شعری فرزندان‌مان چه کنیم؟