کیک با شیره انگور بدون فر
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - کیک با شیره انگور بدون فر
٠
٠
ستاره / مواد لازم
آرد سفید مخصوص کیک و شیرینی 2 لیوان
تخم مرغ 4 عدد
شیره انگور 3/4 لیوان
شکر 2 قاشق غذاخوری
شیر داغ یا آب داغ 5 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
پودر دارچین 1 قاشق چایخوری
روغن مایع 1/2 لیوان
روش تهیه
آرد، بکینگ پودر و دارچین را مخلوط کرده و سه بار الک کنید.
سفیده و زرده تخم مرغ را جدا کرده و سفیده را تا حدی هم بزنید که پف کند و با برگردان ظرف نریزد.
شکر را به زرده اضافه کرده و با همزن برقی به قدری هم بزنید که کرم رنگ شود، سپس شیر داغ را در دو سه مرحله به آن اضافه کنید و حدود 40 ثانیه به هم زدن مواد ادامه دهید.
شیره انگور را اضافه کرده و 20 ثانیه به هم زدن ادامه دهید.
روغن را اضافه کرده و 7 ثانیه دیگر مواد را هم بزنید.
مخلوط آرد، بیکینگ پودر و دارچین را در سه مرحله به مواد اضافه کرده و هر مرحله به مدت 7 ثانیه با دور متوسط هم بزنید.
همزن را خاموش کرده و 10 ثانیه مواد را به صورت دورانی هم بزنید.
در این مرحله سفیده تخم مرغ را اضافه کرده و با لیسک به آرامی و به صورت دورانی از یک سمت مواد را فولد کنید.
سپس دو لایه کاغذ روغنی کف یک تابه رژیمی پهن کرده و مایه کیک را در مرکز تابه بریزید، سپس روی مواد کمی کنجد یا گردوی خرد شده بریزید.
روی مایه کیک را با لیسک صاف کنید، واشر قرمزرنگ دور تابه را درآورده و در تابه را ببندید. (اگر واشر را خارج نکنید، بخار از تابه بیرون نرفته و کیک بافت خمیری خواهد گرفت.)
شعله پخش کن را از 10 دقیقه قبل روی شعله بزرگ اجاق گاز با حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود، سپس تابه را روی شعله پخش کن بگذارید.
حدود 40 دقیقه صبر کنید تا یک طرف کیک بپزد، سپس در تابه را باز کرده و اگر روی کیک سفت شده و به دست نچسبید کیک را برگردانید و 15 دقیقه دیگر صبر کنید تا طرف دیگر نیز طلایی شود.
نکته: میتوانید این کیک را در قابلمه با دمی، روی حرارت ملایم و شعله پخش کن نیز بپزید.
-
يکشنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۸ - ۱۲:۴۸:۵۱
-
۳۶ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/210128/