شیرینی ها/ کیک کدو حلوایی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - شیرینی ها/ کیک کدو حلوایی
٢٦
٠
خراسان / مواد لازم
آرد - 2 لیوان
شکر- یک لیوان
تخم مرغ -4 عدد
پوره کدو حلوایی -یک لیوان
ماست -5 قاشق غذاخوری
گردوی خرد شده - نصف لیوان
روغن مایع -یک لیوان
بیکینگ پودر – یک قاشق غذاخوری
دارچین - نصف قاشق چای خوری
طرز تهیه
تخم مرغ ها را داخل کاسه بشکنید و به همراه شکر 5 دقیقه با همزن برقی هم بزنید سپس روغن و ماست را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود ، پوره کدو را اضافه و مخلوط کنید ( برای تهیه پوره؛ کدو را با سه لیوان آب بپزید ، وقتی آب کدو تمام شد آن را له کنید ).
آرد ، دارچین و بیکینگ پودر را مخلوط، چند بار الک و به مایه کیک اضافه کنید ( مخلوط آرد را کم کم اضافه کنید و در یک جهت هم بزنید ) ، در آخر گردوهای خرد شده را بیفزایید.
قالب کیک را چرب کنید و مقدار کمی آرد کف قالب بپاشید سپس مایه کیک را داخل قالب بریزید و روی آن را صاف کنید ( به اندازه دوسوم قالب را پر کنید ).
قالب را داخل فری که از قبل با حرارت 180 درجه سانتی گراد روشن کرده اید به مدت 50 – 40 دقیقه ( بسته به نوع فر ) قرار دهید ( در 30 دقیقه اول پخت کیک، در فر را باز نکنید ).
پس از پخت اجازه دهید کیک سرد شود سپس آن را از قالب خارج کنید، کیک کدو حلوایی را می توانید ساده برش بزنید یا با شکلات تزیین کنید.
-
يکشنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۴:۳۹
-
۴۶ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/210033/