آریا بانو

آخرين مطالب

ابتکار: 18.8 درصد مدیران کشور زن هستند اجتماعي

  بزرگنمايي:

آریا بانو - زنجان - معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده گفت: شمار مدیران زن در دولت از 13.8 درصد در سال 96 به 18.8 درصد در سال جاری افزایش پیدا کرده است.

معصومه ابتکار روز شنبه در جلسه گفت و گوی مشترک با بانوان مدیر، کارآفرینان و فعالان سازمان های مردمی زنان و خانواده در زنجان به دستور رئیس جمهوری در خصوص اختصاص 30 درصد مناصب مدیریتی به زنان و جوانان اشاره کرد و افزود: کارنامه عملکرد وزیران و استانداران در این خصوص مورد بررسی قرار می گیرد.
وی ادامه داد: هم اکنون زنان 41 درصد از کارکنان دولت را نیز تشکیل می دهند.
ابتکار با بیان اینکه عدالت یکی از بحث های محوری در جامعه ما بوده است، اظهار داشت: عدالت هم از جهت فرهنگ و باورهای دینی و هم از جهت ارزش ها و آرمان هایی که انقلاب اسلامی پایه گذاری کرده همواره جزو موضوعات مهم در جامعه ما بوده است.
وی گفت: عدالت علاوه بر ابعاد اقتصادی، اجتماعی و سیاسی، بعد مهم دیگری دارد که در نگاه دینی، انقلابی و نگاه امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب به آن توجه شده و آن بحث عدالت جنسیتی است.
ابتکار افزود: در جامعه ای که قرار است به سمت اهداف متعالی حرکت کند، منطقی است که نگاه سیاست‌گذاران پیرامون زنان ومردان و نحوه دسترسی آنان به خدمات توسعه، نگاه عادلانه باشد و فرصت های برابر را برای همه فراهم کنند.
وی ادامه داد: بحث عدالت از طرفی توجه به این موضوع دارد که نقش های متفاوت زنان و مردان و به ویژه نقش زنان در فرزندآوری و خانواده نیازمند توجه ویژه سیاست گذاران است به نحوی که این نقش ها نادیده گرفته نشود و زنان وادار نشوند تا مثلا بین ازدواج و ادامه تحصیل و یا بین فرزندآوری و اشتغال یکی را انتخاب کنند.
ابتکار با بیان اینکه خانواده باید یک کارکرد مشارکت داشته باشد، گفت: مردان هم باید به همان میزان زنان در امور خانواده نقش آفرینی داشته باشند و از طرفی قوانین و مقررات در جامعه هم باید حمایتی باشند به نحوی که از زنانی که شاغل هستند و در عین حال فرزندآوری و مسئولیت های خانوادگی دارند، حمایت کند.
معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده گفت: در برنامه ششم توسعه، سیاست ابلاغی رهبر معظم انقلاب و در سیاست های اختصاصی ابلاغی رئیس جمهوری و برنامه های دولت دوازدهم، فرصتی است که بتوانیم بر اساس آنها برای عدالت جنسیتی برنامه ریزی کنیم.
وی افزود: شاخص های عدالت جنسیتی از ابتدای دولت دوازدهم در هشت محور و 179 شاخص تنظیم و ابلاغ شده و اکنون بر روی پورتال معاونت امور زنان و خانواده رئیس جمهوری در دسترس است و به استانداری ها و دستگاههای اجرایی ابلاغ شده است.
ابتکار خاطرنشان کرد: این شاخص ها متعلق به جامعه است و تنها منحصر به دولت نیست و میدواریم بر اساس آنها بتوانیم حرکت کنیم.
وی پیگیری قوانین و لوایح پیرامون موضوع زنان و خانواده را از دیگر اقدامات در دستور کار برشمرد و افزود: معاونت اموز زنان و خانواده رئیس جمهوری در این دوره تا کنون پنج لایحه را برای دولت ارسال کرده و علاوه بر آنها پیگیر لایحه تامین امنیت زنان نیز هستیم که اخیرا از طرف قوه قضاییه پس از حدود 2 سال، به دولت بازگردانده شده است.
ابتکار اظهار داشت: همچنین پیگیری لایحه حمایت از کودکان و نوجوانان نیز جزو دغدهه ها است، این لایحه حدود 10 سال در مجلس مانده بود و با پیگیری های دولت از کمیسیون قضایی به صحن مجلس آمد و چند ماه پیش تصویب نیز شد ولی اشکالاتی از طرف شورای نگهبان به آن وراد شده که از مجلس و شورای نگهبان تقاضا داریم لایحه حمایت از حقوق کودکان و نوجوانان را در هفته ای که به نام آنان است، برای اجرا ابلاغ کنند.
وی تصریح کرد: تصویب قانون تابعیت فرزندان حاصل از ازدواج زنان ایرانی با مردان خارجی نشان داد که ما می توانیم به سمت اصلاح قوانین و مقررات حرکت کنیم.
ابتکار به موضوع توان افزایی اقتصادی زنان اشاره کرد و افزود: امروز زنان دانش آموخته سه تا چهار برابر مردان بیکار هستند، از این رو حمایت از شرکت های دانش بنیان و صنایع خلاق و حمایت از زنان روستایی جزو جهت گیری های دولت دوزادهم است.
وی اظهار داشت: طی سال گذشته و امسال بیش از 40 درصد تسهیلات اشتغال پایدار روستایی به زنان پرداخت شده است.
3088/6085

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/209738/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مراحل رشد جنسی کودک خود را بشناسید!

رابطه آموزش و بازی را جدی بگیرید

با کودکان حواس پرت چه کنیم؟

بازی مناسب ماههای اول زندگی

قدرت یادگیری دخترها بیشتر است یا پسرها؟

قصه گویی چه تاثیری در زندگی کودک دارد؟

چگونگی پرورش و تربیت کودک خردمند

کابوسهای کودکانه

زمانبندی برای تماشای تلویزیون توسط کودک

وسواس در کودکان

تقویت حافظه کودک از دوران نوزادی

نوازش‌ها، بوسه‌ها و محبت‌ها چه تاثیری در رشد و پرورش کودک دارند؟

مکیدن انگشت در کودکان + راههای درمان

برای اطمینان از سلامت روانی دختران چه می‌توانیم بکنیم؟

علت و درمان تیک عصبی در کودکان

حرف زدن کودکان در خواب + راههای درمان

آیا فعالیت‌های فرزندتان در مدرسه نا امید کننده است؟

مهر و محبت خود به فرزندان‌تان نشان دهید !

درمان جویدن ناخن در کودکان

نشانه های کودکان مبتلا به اوتیسم را بشناسیم!

تفسیر نقاشی های کودکان

یرای تقویت اعتماد به نفس کودک چه کنیم؟

عوارض ناشى از مکیدن انگشت در کودکان

در تعطیلات نوروز چگونه کودک مان را سرگرم کنیم؟

از ترس های کودکان چه می دانید؟

اجازه دهید کودکانتان، کودکی کنند

پرخاشگری در کودکان نوپا

هر کودکی نیازمند شنیدن این 8 کلمه است

نشانه‌های استرس در کودکان

برای پاسخ به سوالات کودکان در مورد خدا،چه جوابی دارید؟

آیا کودک شما لجباز است؟

با این بازی ها کمرویی کودکان را درمان کنید!

کودکان را هر چند وقت یکبار برای معاینه پیش پزشک ببرید!

قصه گفتن در خانه شما هم مثل خیلی از خانه‌ها فراموش شده؟

افزایش مسئولیت پذیری کودکان با مشارکت در کارهای خانه

کودکان 3 تا 7 ساله چقدر باید بخوابند؟

استرس امتحان در دانش آموزان

این معلم‌ها را برای کودکانتان انتخاب نکنید!

فواید دوستی در کودکان

برای نوزادتان مادر خلاقی باشید!

با کودکان طلاق چگونه رفتار کنیم؟

چرا کودکان بازی دالی موشه را دوست دارند؟

درمان اختلال «کم توجهی – بیش فعالی» بدون دارو

گریه روشی برای رسیدن به خواسته‌های کودک

از چندسالگی بچه‌ها را به اردوهای تابستانی بفرستیم؟

بچه ها از چه سنی می توانند گوشی هوشمند بگیرند و چقدر از آن استفاده کنند؟

چگونه با شب‌ ادراری کودکان برخورد کنیم؟

کودکمان را برای نگهداری نزد بستگان بگذاریم یا مهد کودک؟

چگونه یک کلاس تابستانه مناسب برای کودکمان انتخاب کنیم؟

چطور از کودکم در برابر پدوفیل‌ها (بچه بازی) محافظت کنم؟