آریا بانو

آخرين مطالب

آموزش قلمه زدن سانسوریا، گیاه محبوب خانگی خانه داري

  بزرگنمايي:

آریا بانو - آموزش قلمه زدن سانسوریا، گیاه محبوب خانگی 7
٣٩١
٠
آرگا/ گیاه سانسوریا یا همان گیاه برگ شمشیری یکی از رایج ترین و گیاهان آپارتمانی است که تقریبا در هر خانه ای به چشم می خورند. این گیاه کاملا بی آزار بوده و نیازی به مراقبت های خاصی ندارد و همیشه به عنوان یک گیاه همیشه سبز شناخته می شود، به همین دلیل برخی افراد اقدام به قلمه زدن سانسوریا می پردازند که کار بسیار راحتی است.
قلمه زدن سانسوریا توسط برگ آن انجام می شود که می توانید در منزل به راحتی این کار را با استفاده از نکاتی که در اختیارتان قرار می دهیم انجام دهید، شما می توانید با کمک گرفتن از این مطلب به شیوه صحیح به تکثیر سانسوریا این گیاه آپارتمانی زیبا بپردازید.
پرورش سانسوریا در منزل
گیاهان سانسوریا دارای انواع گوناگونی می باشند که هر کدام زیبایی خاص خود دارند، البته باید به مهم ترین ویژگی این گیاه که سرسخت و با دوام بودن آن است هم توجه ویژه ای کنیم، این گیاه هم مانند سایر گیاهان دیگر دارای انواع ابلق و غیر ابلق هستند، که تفاوت آن را در رنگ های برگشان به وضوح دیده می شود، نوع ابلق این گیاه دارای رنگی روشن تر و حاشیه هایی طلایی است.
نحوه صحیح قلمه زدن سانسوریا
1. در ابتدا برای قلمه زدن سانسوریا باید از برگ هایی که بیشتر از 30 سانتی متر طول دارند استفاده کنید، برگی که از گیاه تهیه می کنید باید کاملا سالم و بالغ باشد، از برگ های پاجوش های تازه بیرون آمده از خاک استفاده نکنید.
2. سپس بعد از آن باید برگ را به قطعان کوچک تر برش دهید، برش ها باید کاملا با هم یکسان باشند، پس هر قطعه را 8 سانت برش دهید. توجه داشته باشید اگر از برگ های سانسوریا ابلق برای قلمه زدن استفاده می کنید باید هنگام برش زدن انتهایش را به صورت هشت برش دهید گونه ای که آن قسمت که قرار است در داخل خاک برود مانند یک مثلث شود، اگر برش شما صاف باشد گیاه شما خاصیت ابلق بودنش را از دست می دهند و به رنگ سبز یکدست در می آید.
3. بعد از اینکه که برگ ها به قطعات مساوی تقسیم کردید باید آن را به مدت 2 تا 3 روز کنار بگذارید تا برای کاشت آماده شوند.
4. بعد از گذشت 3 روز برگ ها آماده کاشت در خاک هستند، برای کاشت از خاکی استفاده کنید که حاوی یک قسمت شن درشت + 3 قسمت پیت خزه اسفاگنوم باشد. سپس برگ ها را تا جایی درون خاک فرو ببرید که قسمت هشت آن کاملا درون خاک باشد.
یک نکته بسیار مهم که باید توجه کنید این است که حواستان باشد برگ ها را سرو ته نکارید زیرا در این صورت هیچ گونه ریشه ای نمی دهد.
5. شما می توانید برای اینکه قلمه هایتان سریع تر ریشه بدهند از هورمون های ریشه زایی استفاده کنید، این کار فقط به ریشه دهی سریع تر قلمه ها کمک می کند. در هر حال بدون استفاده از این هورمون هم ریشه زایی خواهد کرد.
6. نکته که در مورد قلمه زدن سانسوریا وجود دارد این است که شما می تواند 10 تا 12 قطعه از برگ هایی که از یک برگ جدا کرده اید را درون گلدان با دهانه ای به اندازه 20 سانت به صورت فشرده بکارید.
7. بعد از کاشت قلمه در داخل گلدان باید خاک آنها را همواره مرطوب نگه دارید نه خیس. سپس گلدان حاوی قلمه ها را به محیطی با دمای مطلوب انتقال دهید، دمای مورد نظر باید بین 21 تا 23 درجه سانتی گراد باشد.
8. بعد از گذشت 2 تا 3 هفته تمام قلمه ها ریشه دار می شوند، و برای اینکه به مرحله برگ دهی برسند حدود 3 تا 4 ماه زمان نیاز دارد.
9. بعد از اینکه قلمه ها ریشه دار شدند با اولین جوانه ای که زدند باید اقدام به جدا کردنشان بپردازیم، و هر کدام را به دلخواه در گلدانی جداگانه بکاریم.
10. زمانی که می خواهید گیاهتان را به گلدانی دیگر انتقال دهید می توانید از خاکی با ترکیب 2 قسمت خاک برگ پوسیده و 1 قسمت خاک لومی استفاده کنید. و سپس گلدان را به محیطی انتقال دهید که از نور مناسبی و دارای دمای 18 تا 20 درجه سانتی گراد باشد.
شما می توانید به راحتی با انجام مرحله به مرحله این روش به قلمه زدن سانسوریا بپردازید.
شرایط محیطی سانسوریا
آبیاری: گیاه سانسوریا نیار به آبیاری چندانی ندارد، اما در عوض نسبت به آبیاری زیاد حساس است، در فصل تابستان زمانی که هوا بسیار گرم است سعی کنید در هفته 1 تا 2 بار به آبیاری آن بپردازید، اما در فصل های سرد سال هر 2 تا 3 هفته باید به آبیاری سانسوریا بپردازید.
خاک مناسب: در کل این گیاه، گیاه سختگیری نیست، حتی برای کاشت آن نیاز نیست خاکی خاص در نظر بگیرید، شما می توانید از خاک معمولی هم برای این گیاه استفاده کنید، اگر قصد تهیه خاکی مناسب برای سانسوریا را دارید می توانید به همراه خاک معمولی از مقدار کمی پرلیت و خاک برگ هم استفاده کنید.
نور مورد نیاز: نور اصلی ترین نیاز گیاه سانسوریا است، هر چقدر نور بیشتر دریافت کند برگ هایش از رنگی لعاب بیشتری برخوردار می شود، نوع ابلق این گیاه نیاز بیشتر به نور آفتاب دارد که اگر نور مورد نیاز خود را دریافت نکنند دچار رنگ پریدگی خواهند شد.
دمای مناسب: بهترین دما برای پرورش سانسوریا دمایی بین 18 تا 27 درجه می باشد.
کوددهی: اگر گیاهتان دچار کوچکی برگ ها است می توانید در فصل رشد 1 بار در ماه به تغذیه ان بپردازید، کوددهی باید توسط کودهای آپارتمانی صورت بگیرد.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/208553/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اگر فرزندتان در هیچ کاری موفق نیست !

شاه کلیدهایی برای والدین

بیش فعالی را از 4 سالگی جدی بگیرید

نقاشی کودکتان را تحلیل کنید !!

هیجان کودک برای ورود خواهر یا برادر کوچک‌تر

به طور کلی سیر نقاشی بدین ترتیب است :

انواع روش های محبت کردن به کودکان!

چگونه سوالات جنسی فرزندم را پاسخ دهم؟

نکته های کاربردی برای تربیت فرزندان تان

علت دروغگویی کودکان چیست ؟

قفل زبان کودکان را چگونه بگشاییم ؟

چطور کودکان رادر مرگ عزیزان همراهی کنیم؟

اگر نمی خواهید بچه ها جیغتان را در بیاورند!

ایجاد اعتماد به نفس با دادن پول توجیبی

تکرار / عشق از زبان کودکان

اضطراب امتحان و مقابله با آن

کودکانی که تنها نمی خوابند

کودکان را با هم مقایسه نکنید

اصول پیشگیری از آزار جنسی کودکان

منشأ پرخاشگری کودکان

مامان من چه جوری دنیا امدم ؟

محبت زیاد کودک را لوس نمی کند

طرز برخورد مناسب با کودکان گستاخ !

کودکان دین زده یا تربیت دینی

خشونت بین فرزندان و وظیفه والدین

راه حل های خوب برای رفتارهای بد بچه ها

تأثیر خشونت های تلویزیونی در کودکان

خجالتی بودن فرزندتان را از نوزادی بشناسید!

کودک من از هیچ کس کمتر نیست !!

تأثیر مثبت موسیقی بر روح و روان کودکان

علت تضاد بین فرزندان و والدین چیست؟

با لجبازی کودکم چگونه برخورد کنم؟

تربیت لذت بخش

برخورد با کودکی که از حمام کردن میترسد

راه های پایه ای افزایش آی کیو کودک

لجاجت و کج خلقی در کودکان: هیجانی ، لجبازی

علائم استرس در کودکان

چگونه کودکی مسئولیت پذیر داشته باشیم؟

بازی کودک با اعداد

بچه ها از چه سنی باید تنها بخوابند؟

دروغگویی کودکان دلایل و راهکارهای مقابله

کم رویی ارثی نیست

9 برخورد اشتباه والدین با کودکان نوپا

تصاویر برهنه و کودکان ما

بچه‌ها از سه سالگی، لحن منطقی را می‌فهمند

پرورش اعتماد به نفس درکودک

کودک و میل جنسی

عوارض و درمان مکیدن انگشت کودک

راه های شناسایی بیش فعالی در کودکان

شناخت کودکان از خود