فوت آشپزی/ سرخ کردن بادمجان با کمترین روغن
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - فوت آشپزی/ سرخ کردن بادمجان با کمترین روغن
٦٨١
٠
خراسان / یکی از مواردی که همیشه برای خانمها مسئله ساز است استفاده از روغن زیادی است که برای سرخ کردن بادمجان به کار می رود. اگر رژیم دارید یا حفظ ارزش غذایی مواد خوراکی برای شما اهمیت دارد و ازخوردن غذاهای پر روغن پرهیز میکنید، در ادامه ترفندهایی کاربردی برای مصرف کم روغن ارائه کردهایم:
اولین و مهم ترین نکته این است که همیشه بادمجان تازه و کم تخم خریداری کنید. بادمجان هرچه کهنهتر باشد روغن بیشتری جذب می کند و احتمال تلخ بودن آن نیز بیشتر است.
اگر از کیفیت بادمجانی که خریداری کردهاید مطمئن نیستید قبل از سرخ کردن کمی از گوشت بادمجان را جدا و آن را مزه کنید تا اگر تلخ باشد متوجه شوید.
قبل از سرخ کردن بادمجانها، آنها را پوست بگیرید و بعد برشهای آن را نمک بپاشید یا دست کم نیم ساعت داخل آب نمک بگذارید تا تلخی آن خارج شود. هرچه بادمجان داخل آب با نمک فراوان بیشتر بماند در هنگام سرخ کردن روغن کمتری جذب می کند.
روش دیگر این که قبل از سرخ کردن بادمجان، مقداری آب با کمی نمک را در قابلمه بجوشانید بعد از جوش آمدن، برشهای بادمجان را درون آن بریزید و اجازه دهید به مدت 3-2 دقیقه در قابلمه بماند و بعد آنها را آبکش کنید.
بعد از خارج شدن آب اضافی، بادمجانها را سرخ کنید. در این روش بادمجان کمی نرمتر میشود.
برای مصرف کمتر روغن هنگام سرخ کردن بادمجان، ابتدا آنها را در تابه بدون روغن کمی تفت دهید و بعد با روغن سرخ کنید.
روش عجیب دیگری که پیشنهاد شده این است که قبل از سرخ کردن بادمجان، روی سطح آن را در حد یک لایه خیلی نازک، سفیده تخم مرغ بکشید و بعد در تابه ای با روغن کم سرخ کنید. گویا در این روش اصلاً بادمجان بوی سفیده تخم مرغ نمیگیرد.( ابتدا با یک بادمجان امتحان کنید.)
روش دیگر این که بعد از پوست گرفتن، بادمجانها را نصف کنید و با فرچه روی آن روغن بمالید و در تابهای بدون روغن سرخ کنید. میتوانید موقع سرخ کردن بادمجان از ابتدا در تابه را بگذارید تا مقدار کمی روغن جذب بادمجان شود.
منابع: ترفندهای خانه داری از صفحات
اینستاگرام/ رکنا/ سیمرغ
-
يکشنبه ۷ مهر ۱۳۹۸ - ۱۰:۴۶:۴۸
-
۳۶ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/206700/