آریا بانو

آخرين مطالب

پاسخ معاون دانشگاه شهید بهشتی به مدعیان خرید صندلی اجتماعي

  بزرگنمايي:

آریا بانو - پاسخ معاون دانشگاه شهید بهشتی به مدعیان خرید صندلی
٩٩٢
٠
مهر / معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با تکذیب هر گونه خرید صندلی پزشکی در این دانشگاه گفت: این شایعات شدیدا تکذیب می شود و هیچ راهی جز کنکور برای ورود به دانشگاه وجود ندارد.
دکتر سیدامیرمحسن ضیایی افزود: تمام شایعاتی که در زمینه خرید صندلی پزشکی برای دانشگاه های علوم پزشکی مطرح می شود بی اساس است و در مورد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نیز شدیدا این شایعات را تکذیب می کنم.
وی تاکید کرد: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی یک برند معتبر آموزشی است و بهترین رتبه های کنکور این دانشگاه را برای ادامه تحصیل انتخاب می کنند و طبیعی است که داوطلبان کنکور علاقه زیادی برای ورود به این دانشگاه داشته باشند.
وعده پوچ کلاهبرداران به خانواده ها
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی یادآور شد: شایعاتی که هر ساله مطرح می شود به دلیل اهمیت رشته پزشکی و علاقه بسیار زیاد خانواده ها برای تحصیل فرزندان شان در این رشته است و فکر می کنند شاید راهی به این رشته پیدا کنند. کلاهبردان هم از این علاقه سوء استفاده می کنند و وعده های پوچ به خانواده ها می دهند.
راههای راستی آزمایی قبولی افراد در دانشگاه
وی با اشاره به نحوه راستی آزمایی قبولی افراد در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: هیچ راهی جز کنکور برای تحصیل در رشته پزشکی این دانشگاه وجود ندارد و وقتی فرد پذیرفته شده در کنکور در دانشگاه ثبت نام می کند «کد سنجش» فرد در سیستم ثبت نام کنترل می شود.
ضیایی گفت: «کد سنجش» هر دانشجوی پزشکی حداقل چهار بار در طول تحصیل راستی آزمایی می شود. به دلیل اینکه این دانشجویان یک بار در بدو ورود، دو بار در زمان آزمون های ملی علوم پایه و پیش کارورزی و یک بار هم در زمان فارغ التحصیلی با این کد مرتبط می شوند.
وی در پاسخ به این پرسش که آیا امکان خطای انسانی و تخلف در ورود اطلاعات افراد به جای یک نفر دیگر وجود دارد یا خیر گفت: حتی اگر به صورت موردی فردی تخلف کند و داده های اطلاعاتی فرد دیگری را به جای قبولی اصلی وارد کند، این داده های اطلاعاتی تصدیق نمی شود و سیستم «ارور» داده و در مرحله کنترل داده های اطلاعاتی در سیستم آموزشی، متخلف مشخص و با آن برخورد می شود.
افزایش حساسیت دانشگاه نسبت به ثبت نام دانشجویان
معاون دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اظهار داشت: ضمن اینکه این گونه شایعات و موارد موجب شده است که حساسیت دانشگاه نسبت به مسئله ثبت نام دانشجویان افزایش یابد و لایه های امنیتی حفاظتی دانشگاه نیز تقویت شود.
وی خاطرنشان کرد: همچنین به دلیل اینکه در دانشگاه های علوم پزشکی مراکز آموزشی و درمانی وجود دارد و دانشجویان و فراگیران در کنار مردم هستند ممکن است فردی خود را جای دانشجویان جا بزند. همین موضوع موجب شد که ما دستورالعمل رعایت شرایط و ضوابط فعالیت در مراکز آموزشی و درمانی را برای فراگیران و خدمت دهنگان و خدمت گیران را بازخوانی کنیم.
ضیایی یادآور شد: از ابتدای مهرماه امسال هر فردی در دانشگاه و سیستم آموزشی و درمانی فعالیت می کند باید نشانه شناسایی یا ID badge داشته باشد که مشخص باشد. از نگهبان و نیروهای خدمات تا کارشناس و عضو هیئت علمی در این مسیر مهم هستند و می توانند به حفظ امنیت سیستم آموزشی کمک کنند.
معاون دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درباره اینکه برخی ادعا می کنند که با پول وارد دانشگاه شده اند گفت: دو نوع دانشجوی شهریه ای در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی پذیرش می شوند که یک نوع انتقالی از خارج به داخل است که منطبق بر ضوابط وزارت بهداشت است و دیگری دانشجویان پردیس هستند که آنها نیز در کنکور پذیرفته شده اند. تمام دانشجویان این دو دسته شهریه ای مطابق بر مصوبه هیئت امنای دانشگاه پرداخت می کنند و پرداخت خارج از ضابطه ندارند.
وی تاکید: ضمن اینکه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نسبت به سایر دانشگاه ها، تعداد دانشجوی انتقالی کمتری می پذیرد و پس از تایید اولیه وزارت بهداشت، دانشجو با نامه وزارت بهداشت به دانشگاه مراجعه می کند و فرد در کمیسیون مربوطه هر دانشگاه حاضر می شود و ابتدا دانشگاهی که در آن تحصیل می کرده اهمیت دارد و پس از آن معدل دیپلم فرد و پس از آن نیز با فرد مصاحبه می شود. هیچ واحدی از دانشگاه خارجی فرد هم معادل سازی نمی شود. به دلیل همین روش سختگیرانه تعداد کمی موفق می شوند که در دانشگاه پذیرش شوند و طبق ضوابط هم شهریه می دهند پس این به معنی ادعای با پول وارد شدن نیست.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/202311/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سنگ صبور بودن هم اندازه دارد!

ویژگی هایی که باعث می شوند افراد مجذوبمان شوند

اختلال خود زشت پنداری! مهربان‌تر به آینه زل بزن

مراقب درون‌گراها باشید

راه های نجات از وابستگی ناسالم را بشناسیم

لطفا زندگی تان را پس بگیرید

هنردرمانی؛ درمان اختلالات روانی و آسیب های اجتماعی

آیا خسیس بودن می تواند نشانه بیماری ذهنی باشد؟

وسواس و صدماتی که به روان خانم ها می زند!

10 راهبرد برای افزایش بهره‌وری مغز

انجام این کارها بعد از شکست عشقی، ممنوع!

با خجالتی بودنمان چه کنیم؟

آیا افراد باهوش، مضطرب‌تر از بقیه هستند؟

اگر خبر بد دارید، یک راست بروید سر اصل مطلب!

کی باید مشاوره برویم؟

مواد غذایی که به شما کمک می کند با افسردگی فصلی مقابله کنید

عذرخواهی کردن زیاد، خوب است یا بد؟

چگونه احساس تنهایی به سلامتی آسیب می‌زند؟

اضطراب را بدون دارو دور کنید!

10 راه برای کمک به کسی که قصد خودکشی دارد

بی‌حوصلگیِ روزهای تعطیل از کجا می‌آید؟

چطور جلوی احساس حسادت خواهر و برادرها را به یکدیگر بگیریم؟

پست‌هایتان در شبکه‌های اجتماعی راجع به شما چه می‌گویند؟

باز یافتن آرامش بعد از دعوا با این روش در 10 دقیقه!!

زلزله با سلامت روان ما چه می‌کند؟

از ایده‌های بزرگ‌تان نترسید

گفتن این جملات پس از 40 سالگی، ممنوع!

با غم و اضطراب بعد از زلزله چه کنیم؟

9 راهکار فوری برای افزایش انرژی روزانه

چگونه بر احساس افسردگی غلبه کنیم؟

هنگام استرس، تصمیم بگیریم یا نگیریم؟

مشخصاتی که باعث می‌شود یک نفر قربانی دستکاری روانی شود

آسیب های وابستگی به شبکه های اجتماعی

افسردگی، بیماری یا سرخوردگی؛ مشکلات جوانان چیست؟

قول‌هایی که زنان باهوش به خود می‌دهند

علائم هشداردهنده بی اشتهایی عصبی

آسیب افسردگی برای مغز چگونه است؟

چرا گاهی لازم است تنها باشیم؟

راهکارهایی برای تقویت تمرکز

لرزش دست را با این دمنوش‌ها درمان کنید

چگونه شخص معتبری به نظر برسیم؟

«مه مغزی» و حس مبهم آن چیست؟

جایگزینی داروی گیاهی در درمان افسردگی؛ مردود یا قبول؟

یک ترفند ویژه برای کنترل خشم

افسردگی‌های زنانه را بیش‌تر بشناسیم

کسب و کارم شکست خورد، حالا چه کار کنم؟

دیگران را اینگونه قانع کنید

چرا نمی‌توانیم از صفحه موبایل چشم برداریم؟

کار امروز را به فردا میفکن. یا بیفکن؟!

با این کارها، بدون حرف زدن محبوب شوید