آریا بانو

آخرين مطالب

بدپوششی 8 درصد بانوان ترویجی است اجتماعي

  بزرگنمايي:

آریا بانو - بدپوششی 8 درصد بانوان ترویجی است
k ٧.٣
٠
ایسنا / رئیس سازمان امور اجتماعی کشور با اشاره به بد پوششی ترویجی و نمایشی 8 تا 10 درصد بانوان در جامعه اظهار کرد: اعلام میانگین بد پوششی ترویجی در کل کشور، بدین معنا نیست که در اقشار دیگری از بانوان گونه هایی از ضعف حجاب وجود ندارد اما نوع رفتار آنها از اساس با رفتار اجتماعی گروه 8 تا 10 درصدی که در حال ترویج بد پوششی هستند، متفاوت است.
دکتر تقی رستم وندی در خصوص اظهارات اخیر دکتر رحمانی‌فضلی درباره میزان افراد بدپوشش در جامعه گفت: اظهارات وزیر محترم کشور بیان نظرات شخصی و یا تبیین وضعیت اجتماعی بر اساس دیدگاه شخصی نبوده است، بلکه ایشان نتیجه پیمایش های متعدد چند دستگاه در این خصوص را به خبرنگاران اعلام کردند .
وی با بیان اینکه این مطالعات که مبتنی بر پیمایش های روش مند و از سوی بخش های مختلف و با تکنیک های علمی و استاندارد اجرا شده، توسط نماینده صدا و سیما در جلسه اخیر شورای اجتماعی کشور، جمع بندی و اعلام شد، در توضیح ارقام اعلام شده در سنجش وضعیت بدپوششی در کشور خاطر نشان کرد: عدد اعلام شده به صورت میانگین ارقام مربوط به مناطق مختلف کشور و بدین معناست که ممکن است بد پوششی در کلانشهری بیشتر و در یک شهرستان کمتر باشد ولی میانگین ارقام که در قالب عدد اعلامی وزیر محترم کشور، بین 8 تا 10 درصد مطرح شد، نمایانگر وضعیت کلی کشور است.
دبیر شورای اجتماعی کشور، همچنین بروز برخی ابهامات در این زمینه را ناشی از اقتضای خبرنویسی و انعکاس خبر به صورت خلاصه دانست و گفت: توضیحات موجود در این زمینه در تبیین مسئله که از جمله در جلسه شورای اجتماعی کشور از سوی دکتر رحمانی فضلی، مبتنی بر نتایج پیمایش های رسمی، اعلام شد، کاملا قانع کننده است.
رستم وندی در تبیین موضوع اعلام شده توضیح داد: وجود بد پوششی 8 تا 10 درصدی در جامعه در حقیقت اشاره به قشری دارد که بدپوششی آنها مبتنی یا همراه با نوعی ولنگاری رفتاری یا بی بند و باری اخلاقی است؛ اکثریت این دسته بدون باور به حجاب، عامدانه و به صورت نمایشی، فرهنگ برهنگی و مخالفت با حجاب را به صورت عملی ترویج می کنند. به عبارت دیگر این گروه نه تنها خود مقید به حجاب نیستند بلکه به گونه‌ای حضور اجتماعی پیدا می کنند تا دیگران را نیز به بی حجابی ترغیب کنند.
رئیس سازمان امور اجتماعی کشور افزود: به طور خلاصه این گروه 8 تا 10 درصدی، بی‌حجابی ترویجی و نمایشی دارند که آثاری به مراتب بدتر از ضعف حجاب برخی دیگر از بانوان دارد.
رستم وندی خاطر نشان کرد: به عبارت دیگر اعلام میانگین بد پوششی ترویجی در کل کشور، بدین معنا نیست که در اقشار دیگری از بانوان گونه هایی از ضعف حجاب وجود ندارد، بلکه مطالعات نشان می‌دهد که علاوه بر این 10 درصد، می‌توان ضعف حجاب را در دسته دیگری از بانوان مشاهده کرد ولی این نوع از رفتار غیر مطابق با ضوابط شرعی از سوی این دسته از بانوان، از اساس با رفتار اجتماعی گروه 8 تا 10 درصدی که در حال ترویج بد پوششی هستند، متفاوت است.
رئیس سازمان امور اجتماعی کشور با یادآوری اینکه، اعلام مواضع و سیاست‌های حوزه حجاب، به صورت بسیار منطقی، مستدل و بر اساس ضوابط شرعی و قانونی در جلسه اخیر شورای اجتماعی کشور از سوی وزیر محترم کشور مطرح گردیده است، تاکید کرد: مواضع اعلام شده، مورد رضایت و حمایت اعضای شورای اجتماعی کشور است.
دکتر رستم وندی افزود: این مواضع در صورت دقت نظر دیگر صاحب نظران، حتماً مورد تایید ایشان نیز قرار می گیرد؛ چرا که مبتنی بر این اصل است که نباید با اقسام متفاوت بدپوششی برخورد یکسان داشت؛ این امر بدین معناست که در مراحل مواجهه با افراد بدپوشش، همین قشر 10 درصدی در اولویت ارشاد و در صورت لزوم اقدامات قانونی انضباطی قرار دارند تا شاهد نقض آشکار قانون نباشیم.
براساس گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت کشور، دبیر شورای اجتماعی کشور در پایان تاکید کرد: به هرحال کسانی که کشف حجاب می کنند یا به صورت عملی نمایش بد حجابی می‌دهند، باید متوجه باشند که عوامل مسئول در این حوزه در اجرای قانون بسیار جدی هستند و مردم متدین و غیور کشورمان بر تحقق عملی هنجارهای فرهنگی و موازین قانونی اصرار دارند.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/202210/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

توصیه هایی در مورد بازی های کودکان

مزایای بوسیدن کودک

فرزندی که شاد نیست

اگر کودک تان بچه های دیگر را می زند، بخوانید

چگونه ترس از تاریکی را در کودک درمان کنیم؟

علائم افسردگی و رفتار صحیح با افسردگی کودکان

چرا بعضی از کودکان کم حرف می زنند؟

بیماری اوتیسم چیست و چه علائمی دارد؟

نقش همسرتان را در فرزندپروری کمرنگ نکنید

عزت نفس کودک تان را تقویت کنید

استفاده از اینترنت روی نمرات بچه ها تاثیر می گذارد

با کودک خجالتی چطور رفتار کنیم؟

حواس پرتی در کودکان + راههای درمان

با کودکان گوشه‌ گیر چگونه رفتار کنیم؟

برای کنترل بیش فعالی کودکان چه کنیبم؟

چرا بعضی از فرزندان علاقه ای به سفر رفتن با والدینشان ندارند؟

تا حالا عبارت «کارتون‌درمانی» به گوش‌تان خورده؟! (قسمت اول)

تا حالا عبارت «کارتون‌درمانی» به گوش‌تان خورده؟ (قسمت دوم)

فواید داستان خواندن برای کودکان

بازی‌هایی که به اجتماعی‌شدن کودکان کمک میکند

راهکار هایی برای کم کردن وابستگی کودک

بگذارید بچه ها یه کم استرس هم داشته باشند!

وقتی کودک کابوس می‌بیند چگونه برخورد کنیم؟

بازی هایی برای درمان کمرویی کودکان

راهکارهایی برای جلوگیری از تماشای بیش از حد تلویزیون

از بلوغ زودرس کودک خود جلوگیری کنید

جملاتی برای آرام کردن کودک پرخاشگر

راه های تشخیص منطقی یا غیر منطقی بودن درخواست های کودکان

تأثیر بازی کردن بر شخصیت کودکان

چگونه استعدادهای کودکان را کشف کنیم؟

بازی هایی برای افزایش توجه و تمرکز کودکان

با کودکی که اشتباهش را نمی پذیرد چه کنیم؟

توصیه‌هایی برای قبل از پدر شدن

چهار بازی مهارتی برای کودکان

وابستگی کودک را چگونه درمان کنیم؟

دلبستگی کودکان زیر دو سال را جدی بگیرید!

اگر کودکتان مدام می گوید حوصله ام سر رفت!

تفاوت کابوس و هراس شبانه در کودکان

نیازهای روانشناختی کودکان زیر 7 سال چیست؟

چگونه فرزندمان را به خوب حرف زدن تشویق کنیم؟

تک فرزندی با روان فرزند شما چه کار می کند؟

راهکاری برای درمان کودک خجالتی شما

چرا کودک من زیاد سوال می پرسد؟

دلایل دیر حرف زدن کودک چیست؟

اوتیسم سراغ چه کسانی می‌رود؟

با رعایت این موارد کودک شما در مدرسه موفق تر خواهد بود!

4 اسباب‌بازی مفید برای رشد ذهنی و جسمی کودک

تفاوت های خلقی در کودکان

کشف مهارت و استعدادهای کودکان

دلایل هراس کودکان از مدرسه چیست؟