آریا بانو

آخرين مطالب

پیشکسوت فوتبال:

حضور بانوان در ورزشگاه‌ها سبب کاهش معضلات فرهنگی می‌شود ورزشي

  بزرگنمايي:

آریا بانو - اصفهان - یک پیشکسوت و کارشناس فوتبال گفت: برخلاف تصور عمومی، معتقدم حضور بانوان در ورزشگاه‌ها سبب کاهش معضلات فرهنگی می‌شود و چه بهتر که هر چه زودتر شاهد حضور این قشر از جامعه برای تماشای فوتبال باشیم.

حسین چرخابی روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهارداشت: بانوان به عنوان نیمی از جمعیت کشور حق دارند از فضاهایی مانند ورزشگاه‌ها همچون مردان استفاده کنند، بنابراین امیدواریم برنامه‌ریزی‌ها و ایجاد زیرساخت‌ها به همین سمت و سو برود.
وی اضافه کرد: بررسی سیر فرهنگی و تاریخی در کشورمان نشان می‌دهد که هر جا بانوان حضور دارند تنش و درگیری کمتر است و به همین دلیل می‌توان امیدوار بود که با حضور آنان در ورزشگاه‌ها دیگر معضلات فرهنگی مانند فحاشی، درگیری‌ها و دیگر اقدامات ضد فرهنگی و یا خطرناک کاهش پیدا کند.
این مربی پیشکسوت فوتبال، هواداران را بخش جدانشدنی از ورزش و بویژه این رشته خواند و گفت: استفاده تمام و کمال هم از جنبه معنوی، فرهنگی، حمایتی و هم از جنبه درآمدزایی با فروش بلیت برای باشگاه‌ها و تیم ملی ضروری است و نباید از آن غفلت کرد.
این پیشکسوت اصفهانی فوتبال با تاکید بر پایبندی و اجرای قوانین بین المللی در داخل ایران، تصریح کرد: هشدارهایی که فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا) به ایران داده است باید بیش از گذشته جدی گرفته شود، زیرا هرگونه اقدامی مانند تعلیق و یا جلوگیری از حضور کشورمان در میدان‌های بین المللی به راحتی حل شدنی نخواهد بود.
چرخابی ابراز امیدواری کرد که روزی فرا برسد که هواداران نه به صورت مجزا از یکدیگر بلکه خانوادگی بتوانند در ورزشگاه‌ها حضور یابند و از نزدیک بازی‌های پرطرفدارترین رشته ورزشی دنیا را به تماشا بنشینند.
این کارشناس بر دیگر ضروریات لیگ حرفه‌ای فوتبال اشاره و خاطرنشان کرد: برای موضوع خصوصی سازی و دخالت نکردن دولت در فوتبال نیز باید بیش از گذشته برنامه ریزی و اقدام کرد، چرا که از شاخص‌های فوتبال حرفه ای، باشگاه داری و درآمدسازی از طریق همین بخش است.
موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها برای تماشای مسابقات فوتبال چند سالیست در محافل اجتماعی و ورزشی کشور مطرح می‌شود که البته جز چند بازی اندک، برنامه مشخصی در این پیوند از سوی نهادهای مرتبط اعلام نشده است.
برای مثال تیم ملی فوتبال کشورمان 24 مهر پارسال در حالی دیدار تدارکاتی مقابل بولیوی در ورزشگاه آزادی تهران را با برتری 2 بر یک به اتمام رساند که جمعی از بانوان، این بازی را از نزدیک تماشا کردند.
همچنین در فینال فصل قبل لیگ قهرمانان باشگاه‌های آسیا بین دو تیم پرسپولیس ایران و "کاشیما" ژاپن در ورزشگاه آزادی تهران جمعی از بانوان حضور داشتند و به تشویق نماینده کشورمان پرداختند.
البته به جز بازی های انگشت شمار که حضور بانوان در ورزشگاه ها علنی بود، این حضور در سایر مسابقات با چهره و لباس مبدل همچنان ادامه دارد.
در همین ارتباط وزیر ورزش و جوانان روز گذشته گفت: وزارتخانه و فدراسیون فوتبال با کمک نیروی انتظامی و نهادهای مسئول، توانایی تامین شرایط حضور زنان در ورزشگاه‌ها با رعایت ملاحظات شرعی را دارند.
مسعود سلطانی‌فر اظهار داشت: زیر ساخت‌های لازم برای حضور زنان شامل ورودی، معبر، محل استقرار و خدمات ویژه رفاهی بصورت جداگانه در تمام ورزشگاه‌های ملی و بزرگ، فراهم و آماده شده است.
وی با اشاره به حضور تماشاگران زن در سالن مسابقات رشته های والیبال، بسکتبال و هندبال گفت: با رعایت تمام ملاحظات شرعی و فرهنگی، تماشاگران بیننده مسابقات در رشته‌های دیگر هستند و با هماهنگی، برنامه ریزی و پیش‌بینی‌های لازم صورت گرفته با عوامل انتظامی، امنیتی و وزارت کشور، تماشاگران زن در بازی‌های ملی با استفاده از امکاناتی که برای آن‌ها فراهم شده است حضور پیدا خواهند کرد.
6022/ 6020

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/197827/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اختلال خود زشت پنداری! مهربان‌تر به آینه زل بزن

مراقب درون‌گراها باشید

راه های نجات از وابستگی ناسالم را بشناسیم

لطفا زندگی تان را پس بگیرید

هنردرمانی؛ درمان اختلالات روانی و آسیب های اجتماعی

آیا خسیس بودن می تواند نشانه بیماری ذهنی باشد؟

وسواس و صدماتی که به روان خانم ها می زند!

10 راهبرد برای افزایش بهره‌وری مغز

انجام این کارها بعد از شکست عشقی، ممنوع!

با خجالتی بودنمان چه کنیم؟

آیا افراد باهوش، مضطرب‌تر از بقیه هستند؟

اگر خبر بد دارید، یک راست بروید سر اصل مطلب!

کی باید مشاوره برویم؟

مواد غذایی که به شما کمک می کند با افسردگی فصلی مقابله کنید

عذرخواهی کردن زیاد، خوب است یا بد؟

چگونه احساس تنهایی به سلامتی آسیب می‌زند؟

اضطراب را بدون دارو دور کنید!

10 راه برای کمک به کسی که قصد خودکشی دارد

بی‌حوصلگیِ روزهای تعطیل از کجا می‌آید؟

چطور جلوی احساس حسادت خواهر و برادرها را به یکدیگر بگیریم؟

پست‌هایتان در شبکه‌های اجتماعی راجع به شما چه می‌گویند؟

باز یافتن آرامش بعد از دعوا با این روش در 10 دقیقه!!

زلزله با سلامت روان ما چه می‌کند؟

از ایده‌های بزرگ‌تان نترسید

گفتن این جملات پس از 40 سالگی، ممنوع!

با غم و اضطراب بعد از زلزله چه کنیم؟

9 راهکار فوری برای افزایش انرژی روزانه

چگونه بر احساس افسردگی غلبه کنیم؟

هنگام استرس، تصمیم بگیریم یا نگیریم؟

مشخصاتی که باعث می‌شود یک نفر قربانی دستکاری روانی شود

آسیب های وابستگی به شبکه های اجتماعی

افسردگی، بیماری یا سرخوردگی؛ مشکلات جوانان چیست؟

قول‌هایی که زنان باهوش به خود می‌دهند

علائم هشداردهنده بی اشتهایی عصبی

آسیب افسردگی برای مغز چگونه است؟

چرا گاهی لازم است تنها باشیم؟

راهکارهایی برای تقویت تمرکز

لرزش دست را با این دمنوش‌ها درمان کنید

چگونه شخص معتبری به نظر برسیم؟

«مه مغزی» و حس مبهم آن چیست؟

جایگزینی داروی گیاهی در درمان افسردگی؛ مردود یا قبول؟

یک ترفند ویژه برای کنترل خشم

افسردگی‌های زنانه را بیش‌تر بشناسیم

کسب و کارم شکست خورد، حالا چه کار کنم؟

دیگران را اینگونه قانع کنید

چرا نمی‌توانیم از صفحه موبایل چشم برداریم؟

کار امروز را به فردا میفکن. یا بیفکن؟!

با این کارها، بدون حرف زدن محبوب شوید

تاثیر باورنکردنی اسم افراد بر سرنوشت و وضعیت روحی آنها

برای داشتن هدف مناسب، این 4 نکته رو رعایت کنید