آریا بانو

آخرين مطالب

ابتکار: کسی برای ترویج خشونت علیه زنان از دین خرج نکند سياسي

  بزرگنمايي:

آریا بانو - اردبیل - معاون رئیس‌جمهوری در امور زنان و خانواده، نگاه دین اسلام به زنان را بر محور پرورش شخصیت زن دانست و گفت: کسی برای ترویج خشونت علیه زنان از دین خرج نکند.

به گزارش ایرنا، معصومه ابتکار روز شنبه در کارگاه آموزشی مدیریت عصبانیت و جلوگیری از خشونت خانگی در اردبیل افزود: این تصور که زن شهروند و یا جنس درجه دوم باشد، مغایر با آموزه‌های دینی و روح قانون و نظام مقدس جمهوری اسلامی است.
وی تاکید کرد: موضوع پرهیز از خشونت، رعایت حقوق همدیگر در روابط خانواده و احترام متقابل از موضوعات کلیدی در مبانی مورد نظر دینی و نظام اسلامی ایران است.
ابتکار در این کارگاه آموزشی که توسط اداره کل ورزش و جوانان استان اردبیل و سازمان‌های مردم نهاد استان برگزار شد، بیان کرد: برگزاری کلاس‌ها و دوره‌های کارگاهی برای تحکیم نهاد خانواده بر اساس آموزه‌های دینی و سیاست‌های کلی کشور و بر مبنای برنامه ششم توسعه و منویات مورد نظر مقام معظم رهبری و ریاست‌جمهوری و با هدف تحکیم نهاد خانواده دنبال می‌شود.
وی خواستار اصلاح نگاه نادرست بنیادین به نقش زن در خانواده شد و گفت: آرامش و آسایش در خانواده در پناه یک زن اتفاق افتاده و به دست می‌آید و زن آسیب دیده از نظر روحی و جسمی نمی‌تواند مامن خانواده باشد.
معاون رئیس‌جمهوری در امور زنان و خانواده با تقدیر از برگزاری کارگاه‌های آموزشی تحکیم خانواده گفت: ورود بانوان و جوانان ایرانی در این گونه برنامه‌ها در قالب سیاست‌های دولت برای تحکیم خانواده و اعتلای وضعیت زنان و خانواده است.
وی تاکید کرد: ما برای حل مساله در درون خانواده نیازمند ترویج گفت‌وگو و راه‌های مذاکره موفق و موثر هستیم چرا که گاهی اوقات برداشت‌ها و تلقی ما از موضوعات با واقعیت متفاوت است و این مساله را با گفت‌وگو می‌توان حل کرد.
ابتکار مبنای خانواده سالم را احترام متقابل و تصمیم و انتخاب با آگاهی کامل و نیز رعایت حقوق یکدیگر و از طریق ایجاد روابط مناسب به همراه فراگرفتن مهارت‌های ارتباطی خوب و موثر دانست و اضافه کرد: آموزش مهارت ارتباطی موثر و خوب یکی از مسائلی است که در معاونت امور زنان و خانواده نهاد ریاست‌جمهوری دنبال می‌شود.
وی با اشاره به اجرای طرح‌های کارگاهی آموزش مهارت‌های ارتباطی در خانواده در استان‌های مختلف کشور گفت: بحث تقویت مهارت‌های ارتباطی در داخل خانواده نقش موثری در جلوگیری از خشونت و تنش‌های داخل خانواده دارد.
معاون رئیس‌جمهوری در امور زنان و خانواده از اجرای مرحله دوم طرح گفت‌وگوی ملی در خانواده در کشور خبر داد و افزود: در این طرح به موضوع مهارت‌های ارتباطی در داخل خانواده و گفت‌وگوی متقابل و نیز ارتباط بین نسلی توجه ویژه شده است.
ابتکار خواستار آموزش تفکر نقادانه در سطح مدارس شد و ادامه داد: امروزه همه دچار بحران شنیداری هستیم به طوری که عده‌ای می‌گویند که ما حرف می‌زنیم ولی کسی صدای ما را نمی‌شنود و ما را درک نمی‌کند که این امر نشان می‌دهد که گفت و گو و کسب مهارت‌های ارتباط و تفاهم متقابل لازم است.
وی اضافه کرد: مهارت حل و فصل اختلافات باید طوری آموزش داده شود که در کنار وجود تفاوت، زندگی آرام و سالم در نهاد خانواده ادامه یابد.
معصومه ابتکار معاون رئیس‌جمهوری در امور زنان و خانواده روز شنبه برای انجام چند بازدید، شرکت در یک کارگاه آموزشی و نیز حضور در جلسه شورای برنامه‌ریزی استان، وارد اردبیل شد.
ابتکار در جریان این سفر از چند کارگاه اشتغال زنان در روستاهای اردبیل بازدید کرده و در یک کارگاه آموزشی مربوط به بانوان و خانواده در سالن جهان پهلوان حسین رضازاده اردبیل حضور یافت.
وی در ادامه سفر امروز با حضور در شورای برنامه‌ریزی استان اردبیل، فعالیت دستگاه‌های اجرایی استان در حوزه زنان و اشتغال بانوان را بررسی کرد.
معاون رئیس‌جمهوری در امور زنان همچنین به عنوان نماینده دولت در همایش تجلیل از آزادگان و جشن سالروز بازگشت آزادگان سرفراز به استان شرکت کرد.
1905/6016

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/186375/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ارتباط هورمون استرس با عملکرد بد حافظه افراد مسن

مهربانی و صداقت: آیا می‌توان یکی را به‌تنهایی داشت؟

کمال گرایی تهدیدی برای سلامتی روانی

این رنگ ها تاثیر منفی روی احساسات تان می گذارند!!

خوره‌ای که مغزتان را می‌خورد

استرس های روانی باعث فشار خون و کهیر می شود

سلامت روانی نوجوانان دوجنسیتی در معرض خطر بیشتر

عکس پروفایل شما چه حقایقی را در مورد شخصیت تان بر ملا می کند؟

انواع روان درمانی و مشاوره + مزیت های مراجعه به روانشناس

ترس‌هایی که مانع پیشرفت می‌شوند

استرس، مغز را کوچک می‌کند

نشانه‌های هشدار دهنده تاثیر منفی تنهایی بر سلامت

شب بیداری علت شکست های عاطفی

10 جمله ممنوعه در محل کار!!

علائم فشار روانی بر مراقبت‌کننده از بیمار مبتلا به آلزایمر

فکر کردن باعث شارژ شدن مغز می شود

این جملات را هرگز در پیامک تان نگویید!!

دروغگویی یا چاپلوسی

درمان بی خوابی شبانه تنها در 60 ثانیه

مادران افسرده، فرزندان افسرده تربیت می‌کنند

کمال گرایی چیست و چگونه می توان به کمال گرایی غلبه کنیم؟

افسردگی پاییزی بیشتر سراغ چه کسانی می‌آید؟

انعطاف پذیری عصبی و کارایی آن در زندگی

اختلالات سایکو سوماتیک یا روان تنی چیست ؟

افراد جامعه باید نحوه دسترسی به درمان های حوزه سلامت روان را بدانند

چگونه کتابخوان شویم؟

باورهای غلط درباره افسردگی

راز جذابیت انسان های دوست داشتنی چیست؟

5 نشانه که می‌گوید ذهنتان خسته است

گام برداشتن به عقب باعث افزایش حافظه می‌شود

نتایج نظرسنجی زنان شادتر هستند یا مردان ؟

استرس دست دوم چیست؟

چرا بیماری های روحی و روانی در بین دانشجویان افزایش یافته؟

انواع اختلال یادگیری و علائم آن

درمان وسواس فکری با روش درمانی مواجهه

بلای خانمان‌سوزی به نام نگرانی و استرس

خوابیدن طولانی مدت چطور باعث کابوس شبانه می شود؟

آشناپنداری یا دژاوو چیست؟

به کدام‌ یک مبتلا هستید: افسردگی یا افسرده‌حالی؟

نشانه‌های اولیه آلزایمر

عواملی که موجب ضعف حافظه می‌شوند

چگونه در اولین دیدار خوب به نظر بیاییم؟

مادر وسواسی ام قبول نمی کند که به شدت وسواس دارد!

برای تمرکزحواس چه بخوریم؟

چرا استرس «عصرگاهی» خطرناک‌تر است؟

مزایای خانواده های پرجمعیت

چرا دیگران شما را جدی نمی‌گیرند؟

راهکارهایی برای مبارزه با افسردگی در زمستان

ارتباط جنسیت فرزند با افسردگی پس از زایمان

استرس با جسم و روح ما چه می‌کند؟