طرز تهیه مقلوبه مرغ و بادمجان
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
درست کردن مقلوبه مرغ و بادمجان
مواد لازم برای مقلوبه مرغ و بادمجان :
برنج | 3 پیمانه |
بادمجان متوسط | 2 عدد |
بادام | 100 گرم |
مرغ | 1/2 مرغ |
پیاز متوسط | 1 عدد |
ادویه و زعفران | به میزان لازم |
آب گوشت یا عصاره گوشت | 1/2 پیمانه |
روغن | به میزان لازم |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
طرز تهیه مقلوبه مرغ و بادمجان :
برنج را حدود 1 تا 2
ساعت با مقداری نمک خیس کنید. سپس قابلمه ای را آب کرده و بگذارید جوش بیاید.
برنج خیس خورده را داخل قابلمه بریزید. بعد از اینکه مغز
برنج نرم شد، به قابلمه حدود 2 لیوان آب سرد اضافه کرده و بعد از یکی دو جوش آن را در صافی بریزید. ( به این عمل شوک دادن به
برنج گفته می شود.)
پیاز را ریز خرد کرده و با کمی
روغن تفت دهید. مرغ را اضافه کنید و آن را نیز همراه ادویه و نمک و فلفل تفت دهید. بادمجان ها را هم حلقه حلقه ببرید. روی آن ها نمک پاشیده و پس از 10 دقیقه آن ها را شسته، خشک کرده و در تابه ای جداگانه با کمی
روغن سرخ کنید. ظرف یا قالب نچسبی را که می خواهید
برنج را در آن بپزید، آماده کنید. آن را کمی چرب کرده و بادام را ته ظرف بریزید. سپس مرغ و بعد بادمجان ها را ریخته و در آخر
برنج آبکش شده را روی آن ها بریزید.
مواد را با دست فشار دهید. آب گوشت و زعفران را روی همه سطح مواد بریزید و روی شعله کم به مدت 1
ساعت بگذارید و نوش جان کنید.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته
-
شنبه ۱ تير ۱۳۹۸ - ۱۰:۲۳:۲۳
-
۱۱۱ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/170841/