آریا بانو

آخرين مطالب

پیشنهاد ادغام حوزه جوانان در وزارتخانه‌ای دیگر! سياسي

  بزرگنمايي:

آریا بانو - مدیرکل نظارت و هماهنگی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان ضمن اشاره به مخالفت برخی از نمایندگان مجلس برای احیای سازمان ملی جوانان، بر ضرورت احیای این سازمان برای بازگشت جوانان به جایگاه اصلی‌شان تاکید کرد.

امید محدث در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه هفته گذشته در دو کمیسیون فرعی و اصلی مجلس، موضوع احیای سازمان ملی جوانان مطرح شد، افزود: نمایندگان کمیسیون فرهنگی، به عنوان کمیسیون فرعی به طرح انتزاع معاونت جوانان از وزارت ورزش رأی مثبت ندادند.
وی با اشاره به دلایل مخالفت این نمایندگان به طرح مذکور که از سوی دولت به مجلس ارائه شده است، اظهار کرد: دلایل مطرح شده از سوی این نمایندگان به تحمیل بار مالی به دولت و خلاف قانون اساسی و برنامه ششم توسعه بودن طرح مذکور اشاره دارد. نمایندگان کمیسیون اجتماعی مجلس هم با وجود آنکه دو هفته پیش به احیای سازمان ملی جوانان رأی مثبت داده بودند، برخی از نمایندگان این کمیسیون هفته اخیر پیشنهاد دیگری را مبنی بر اینکه این سازمان باید ذیل وزارت خانه دیگری احیا شود، مطرح کردند. یکی از پیشنهادات آنها احیای این سازمان ذیل وزارت کشور بود. درنهایت نیز تصمیم گیری درباره این موضوع به هفته‌های آتی موکول شد.
مدیرکل نظارت و هماهنگی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان با اشاره به اینکه این طرح طی هفته جاری نیز در کمیسیون برنامه و بودجه مجلس بررسی می‌شود، تصریح کرد: امیدواریم طرح مذکور در این کمیسیون رأی مثبت بیاورد. استدلال سازمان اداری استخدامی ریاست جمهوری این است که چون ساختارها و منابع انسانی حوزه جوانان ذیل وزارت ورزش و جوانان وجود دارد، نیازی به ایجاد ساختارهای جدید نیست و بار مالی دیگری به دولت تحمیل نمی‌شود.
محدث در ادامه به برخی دیگر از دلایل مخالفت نمایندگان مجلس با این طرح اشاره کرد و ضمن پاسخگویی به این موضوعات، توضیح داد: از آنجایی که این طرح بار دیگر از سوی دولت مطرح شده، همین موضوع نشان می‌دهد که دولت بار مالی آن را پذیرفته است. استدلال سازمان اداری استخدامی هم این است که چون این طرح همان لایحه انتزاع پیشین است، دولت موافق آن است. وزارت ورزش و جوانان و سازمان اداری استخدامی هم به نمایندگی از دولت مدافع آن هستند.
وی در ادامه با بیان اینکه یکی دیگر از موضوعات مطرح شده این است که دولت باید کوچک شده و نباید ساختار اضافه‌ای بر دولت اضافه شود، گفت: در قانون بحث کوچک کردن دولت، منوط به چابک سازی بوده است. چابک سازی لزوماً به معنای حذف ساختارها نیست، بلکه گاهی برای چابک‌تر و کارآمدتر شدن، باید ساختاری اضافه شود. نباید فراموش کرد که فلسفه کوچک کردن دولت، افزایش بهره وری آن بوده است. ما نیز معتقدیم که احیای سازمان ملی جوانان، به چابک سازی دولت کمک می‌کند این درحالیست که با فعالیت حوزه جوانان ذیل وزارت ورزش، بهره‌وری و چابک سازی اتفاق نمی‌افتد.
مدیرکل نظارت و هماهنگی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان با اشاره به اینکه موضوع دیگر مطرح شده از سوی نمایندگان، بحث نظارت بر این سازمان است، اظهار کرد: نمایندگان معتقدند اگر سازمان ملی جوانان ذیل ریاست جمهوری برود، نظارت مجلس بر فعالیت آن کاهش می‌یابد و آنها نمی‌توانند بر فعالیت آن نظارت کنند.
محدث ادامه داد: پیشنهاد ما این است که بحث نظارتی نمایندگان مجلس از طریق ستادهای ملی و عضویت نمایندگان مجلس در این ستادها انجام شود تا آنها از این طریق در جریان امور قرار بگیرند، نظراتشان را اعمال و منعکس کرده و بحث نظارتی را از این مکانیسم دنبال کنند؛ البته نباید فراموش کرد همین الان هم که مجلس بر عملکرد وزارت ورزش و جوانان نظارت دارد و از ابزار نظارتی و پرسش از وزیر بهره مند است، اکثر پرسش‌های مطرح شده از وزیر مربوط به حوزه ورزش است.
وی در پایان تاکید کرد: به همین دلیل می‌توان گفت اگر بنا است تا سازمان ملی جوانان احیا شود و جوانان را به جایگاه اصلی‌شان برگردانیم، این جایگاه چیزی نیست جز جایگاه فراساختاری که بتواند بر عملکرد تمام دستگاه‌ها در حوزه جوانان اعمال نظارت کند.
انتهای پیام

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/157149/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

علائم، روش های پیشگیری و درمان انزواطلبی کودکان

کودک نابغه شما این نشانه ها را دارد؟!

در مورد کودکان کریستالی چه میدانید؟

سخت گیری والدین برای کودکان

آرایش کودکان چه مضراتی دارد و والدین چگونه با آن برخورد کنند؟

چه عواملی سبب می شود کودکان بزهکار شوند؟

سن تنها بیرون رفتن فرزندان

چگونه با 7 عادت ناخوشایند کودک مقابله کنیم؟

شادابی در مدرسه برای رشد دانش‌آموز

با استرس کودکان در مورد شیوع بیماری کرونا چه کنیم؟

کودکان برون گرا چه ویژگیهایی دارد؟

شایع ترین علائم روان‌پریشی در کودکان

نحوه بیان درخواست از والدین به زیباترین شکل ممکن

چگونه می‌توانیم علاقه بیش از حد دانش‌آموز به معلم را مدیریت کنیم؟

کودکان حساس چه ویژگیهایی دارند؟

عوارض وابستگی کودکان به موبایل و تبلت و راههای کاهش آن

علت دندان قروچه کودکان و راههای درمان دندان قروچه

فواید انجام بازیهای کثیف برای کودکان

آثار کمبود محبت روی کودکان

اگر کودک رابطه جنسی والدین را دید!!

فواید بازی با لگو در کودکان

ویژگیهای کودک سالم از نظر روانی

پاسخ والدین دانا به سوالات فرزندانشان

کودک حسود را این گونه تربیت کنید!

12 راه برای رفع بی‌خوابی کودکان

دلایل ایجاد تراجنسی و روش های تشخیص کودک ترنس

چگونه باید با یک کودک سوگوار رفتار کرد؟

لکنت زبان چیست و روش های درمان لکنت زبان کودکان در خانه

بررسی تغییرات فیزیکی و رفتاری کودک 3 ساله

کودک 5 ساله خود را بهتر بشناسید

باید ها و نبایدهای تربیت کودک 9 ساله

بررسی انواع دلبستگی در کودکان و تاثیرات آن بر شخصیت کودکان در بزرگسالی

کودک 10 ساله خود را بهتر بشناسید

تغییرات کودک 12 ساله و نحوه رفتار با آن

تغییرات جسمی و روحی کودک 11 ساله

علت پرتاب اشیا توسط کودک + طرز رفتار با کودک

حس مالکیت در کودکان چیست؟ احترام به حس مالکیت کودک

خود آگاهی چیست؟ راههای تقویت مهارت خود آگاهی در کودکان

دختران از چه موقع میتوانند آرایش کنند؟

چرا خاطرات کودکی را به یاد نمی‌آوریم؟

همدلی با کودکان چه اهمیتی دارد؟ روش هایی برای همدلی با کودکان

علت و راههای پیشگیری از بروز عشق دوران کودکی

اختلالات املانویسی در کودکان را چگونه رفع کنیم؟

علایم و درمان سندرم مسئله با پدر یا ددی ایشو

راههای برای ایجاد حس امنیت در کودکان

کودکان پناهنده: علت مهاجرت و چالش های پیش روی آنها

تحقیر کودکان از نظر احساسی سوء استفاده کننده است

سرشت چیست؟ آشنایی با انواع سرشت کودکان

نشانه های کمبود محبت در کودکان + عوارض کمبود محبت

همه چیز درباره ی اختلالات رفتاری تخریبی یا DBD