آریا بانو

آخرين مطالب

چگونه دوقلوهای نر روی خواهر دوقلوهای خود تاثیر می‌گذارند؟ اجتماعي

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
چگونه دوقلوهای نر روی خواهر دوقلوهای خود تاثیر می‌گذارند؟
٣٢
٠
زومیت / براساس نتایج یک مطالعه‌ی جامع، احتمال فارغ‌التحصیل شدن از دبیرستان یا دانشگاه در زنانی که در دوران جنینی همراه‌با برادر دوقلوی خود در رحم مادر رشد کرده‌اند، درمقایسه‌با زنانی دوقلویی که همراه‌با خواهر دوقولی خود در رحم مادر بوده‌اند، کمتر است اما این مسئله به این جا ختم نمی‌شود. علاوه‌بر احتمال کمتر فارغ‌التحصیل شدن، احتمال ازدواج و نیز توانایی وارد شدن آن‌ها به فضای کار پایین‌تر است و علاوه‌بر این‌ها، این دسته از افراد نرخ باروری پایین‌تری دارند و فرزندان کمتری به دنیا می‌آورند. حداقل این همان چیزی است که ارقام براساس اطلاعات افراد دوقلوی متولد شده در کشور نروژ درفاصله‌ی سال‌های 1978-1967 نشان می‌دهند. این داده‌ها در مجموع شامل 728٫842 تولد بوده که از این میان، 13٫800 مورد دوقلو بوده‌اند. این نتایج پس از تصحیح داده‌ها برای عواملی نظیر ماه و سال تولد، تحصیلات مادر و سن مادر در زمان تولد و وزن تولد نوزاد حاصل شده است.
اگرچه تجربه‌ی دختران دوقلوی متولد شده در کشورها و زمان‌های مختلف ممکن است متفاوت باشد، اما با این وجود این داده‌ها به‌شدت این فرضیه را حمایت می‌کنند که اشتراک رحم با برادر می‌تواند اثرات ماندگار و مضری روی دختران داشته باشد. کرستوف کاربووینک از دانشگاه شمال غربی می‌گوید:
هیچ کس تاکنون نتوانسته بود در چنین مطالعه‌ی جامعی این موضوع را مورد مطالعه قرار دهد که چگونه دوقلوهای نر روی خواهر دوقلوهای خود تاثیر می‌گذارند.
این نخستین مطالعه‌ای است که این افراد را برای بیش از 30 سال و از تولد تا زمان رفتن به مدرسه و بزرگسالی مورد بررسی قرار داده است تا نشان دهد که قرار گرفتن در رحم همراه‌با یک دوقلوی نر، پیامدهای مهمی در ارتباط با فارع التحصیل شدن از مدرسه، دستمزد و نرخ باروری خواهر دوقلو دارد. پژوهشگران برای جدا کردن اینکه آیا این تغییرات در زندگی دختران ناشی از طبیعت (قرار گرفتن درمعرض تستوسترون جنینی حاصل از برادر دوقلو) یا اثرات پرورشی (تاثیرمعاشرت با دوقلوی نر) است، داده‌ها را فیلتر کردند. هنگامی که آن‌ها این گروه را جدا کردند (فقط دخترانی را که برادر آن‌ها طی مدت کوتاهی پس از تولد از دنیا رفته بود، درنظر گرفتند)، مجددا همان نتایج به‌دست آمد. به‌عبارت دیگر، حتی وقتی دخترها نه به‌عنوان یک دوقلو بلکه به‌عنوان یک فرزند تک پرورش می‌یافتند، چشم‌انداز زندگی آن‌ها ازلحاظ موفقیت و اندازه‌ی خانواده هنوز به‌طور منفی تحت‌تاثیر قرار می‌گرفت.
در ارزیابی پژوهشگران، این بدان معنا است که فرضیه‌ی انتقال تستروسترون بین دوقلوها حقیقی است و احتمالا روی یک بخش کوچک ولی درحال رشدی از جامعه‌ی جنس ماده در سرتاسر جهان تاثیر می‌گذارد. امروزه به‌علت انجام بیشتر عمل لقاح مصنوعی (IVF) در جهان، شمار افراد دوقلویی که متولد می‌شوند، بیشتر شده است. ایده این است که اساسا، با قرارگیری در معرض تستوسترون حاصل از برادر دوقلو ازطریق مایع آمنیوتیک یا ازطریق جریان خون مادر، دختران درمعرض تغییر قابل اندازه‌گیری قرار می‌گیرند. دیوید فیلیگو یکی از اعضای این گروه می‌گوید:
ما این مطلب را نشان نمی‌دهیم که ماده‌های پرورش یافته در چنین شرایطی بیشتر شبیه مردان هستند. اما یافته‌های ما با این ایده که مواجهه‌ی غیرفعال با تستوسترون پیش از تولد روی تحصیلات، کار و باروری دوقلوی دختر اثر می‌گذارد، تطابق دارند.
این یک روند قابل‌توجه و نگران‌کننده است و در عین حال این یک اثر یک طرفه است. به‌نظر می‌رسد که پسرانی که با خواهر دوقلوی خود در رحم مادر پرورش می‌یابند، هیچ نوع تاثیر ماندگاری را تجربه نمی‌کنند. نویسندگان در مقاله‌ی خود نوشتند:
ما متوجه شدیم که مردانی که همراه‌با یک خواهر دوقلو در رحم مادر پرورش می‌یابند، درمقایسه با مردانی که همراه‌با برادر دوقلوی خود رشد می‌کنند، از نظر پیشرفت در مراحل مختلف زندگی تفاوتی ندارند. جنس ماده نسبت به جنس نر دارای سطوح پایه‌ای تستوسترون بسیار پایین‌تری است و بنابراین مواجهه‌ی غیرفعال با تستوسترون دوقلوی نر موجب می‌شود که میزان مواجهه‌ی جنس ماده با این هورمون بیشتر شود.
سؤال‌های زیادی وجود دارد و ما از جواب‌ها آن‌ها فاصله داریم اما این مسئله تا حدی که پژوهشگران آن را شناسایی کرده‌اند، بحرانی است. آن‌چه این جا اتفاق می‌افتد چیزی اسرارآمیز است و کسی نمی‌گوید که اثرات معاشرت وجود ندارند: یک مطالعه که اخیرا منتشر شد، نشان می‌داد که در آمریکا میزان درآمد زنانی که یک برادر جوان‌تر هستند، کمتر است.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/142564/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کم رویی چیست و راههای مبارزه با کمرویی کدامند؟

علت دعوا کردن و یادگیری اصول دعوا کردن

ویژگی‌های خانواده سالم و ناسالم

با همسایه فضول چطور برخورد کنیم

چطور طبق درآمد تان زندگی کنید

ازدواج کرده ام ولی پدر و مادرم خبر ندارند!!

من همینم که هستم!

اضطراب شدید خود را چگونه درمان کنیم

دلایل آرایش کردن نوجوانان و چگونگی برخورد با آن

راهکارهایی برای همراه کردن مردان در خرید نوروزی

مهارت‌های برقراری ارتباط موثر با مشتری

7 دلیل تنها ماندن دختران

علت پرخاشگری و بی صبری ما چیست و چگونه موجب کاهش عمر می شود؟

مزایای یادگیری زبان جدید چیست؟

7 روش برای اینکه دیگر چیزی را فراموش نکنید

با خانواده خودم مسافرت برویم یا خانواده همسرم؟

دامی برای مردان تنبل

در محل کار؛ درباره این موضوعات صحبت نکنید

نحوه لباس پوشیدن افراد موفق

علت خستگی های روزانه ی ما چیست؟

چرا جوانان از ازدواج فرار می کنند؟ عواقب مجرد ماندن چیست؟

لطفا، بدون اخم و ماشین به خرید بروید

اگر حجم زیاد کاری شما را کلافه کرده و نمی‌توانید شغل‌تان را عوض کنید، بخوانید

چطور با فرزندانمان درباره مواد مخدر صحبت کنیم ؟

شما واقعا زشتید یا خود زشت پندار؟

آسیب هایی که تلفن همراه شما میتواند به زندگیتان بزند

افزایش تمرکز از طریق تقویت حواس پنجگانه

در چه مواردی حمله‌ هراس واقعاً اختلال است؟

چرا بعضی افراد از آسانسور می ترسند؟

ایجاد صلح ماندگار بین خواهر و برادر

در هر موقعیتی چگونه صحبت کنیم که اثر گذار باشد؟

روشی بامزه برای غلبه بر خوردن عصبی

دلیل پرخوابی در فصل بهار چیست؟

صبر؛ کلید دستیابی به موفقیت های بیشتر

کنترل اعصاب در 18 روز

به همین سادگی!

ده راه ساده برای این که احساس زیبایی کنید

چرا اکثریت مردم موفق نیستند؟

افراد شاد، هرگز این کارها را نمی کنند

پنج اصل مجاب سازی

اختلال شخصیت بدگمان

رازداری و حفظ اسرار خانواده

چه زمانی باید به روانپزشک یا روانشناس مراجعه کنیم؟

مهار احساسات

دلایل عصبانیت تازه مادرها چیست؟

وقتی دیگران شما را دست کم میگیرند چه باید کرد؟

بـهار، ‌افسـردگی نـمی‌آورد

چگونه استرس روزانه‌مان را کم کنیم؟

نشانه‌های هشداردهنده‌ خودکشی در فرزندتان را بشناسید

4 روش برای برخورد با افراد یکدنده