علت خمیر شدن پنکیک؛ ایراد کار اینه که میگم
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - نمناک / پنکیک از شیرینی های خوشمزه و لطیفی است که اکثر افراد این کیک را در منزل برای صبحانه تهیه می کنند اما به دلیل رعایت نکردن برخی از نکات پس از پخت حالت خمیری پیدا می کند.
دلیل خمیر شدن پنکیک؛ چرا پنکیک های من پف نمیکنه؟
پنکیک یکی از انواع کیکهای ساده و خوشمزه است که در کشورهای مختلف با روش های متنوعی پخته می شود که معمولا به عنوان میان وعده، عصرانه و بیشتر صبحانه سرو می شود. پنکیک که بین کودکان طرفدار بسیاری دارد، نیازی به مهارت زیاد ندارد، یک دسر خوشمزه و خانگی که هر کسی می تواند آن را درست کند و اصلا وقت گیر نیست اما باید نکاتی را در تهیه آن رعایت نمود که خمیر و... نشود.
غلظت مایه پنکیک
یکی از اصلیترین علت خمیر شدن پنکیک غلظت مایه پنکیک است، اگر مایه پنکیک خیلی غلیظ باشد، پنکیک شما خمیر می شود.
همزدن بیش از حد مواد پنکیک
-
سه شنبه ۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۸:۰۴:۲۸
-
۱۷ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1183678/