آریا بانو

آخرين مطالب

باقلوای دروغین؛ شیرینی خاص و به یادماندنی برای مهمانی خانه داري

باقلوای دروغین؛ شیرینی خاص و به یادماندنی برای مهمانی
  بزرگنمايي:

آریا بانو - آخرین خبر / برای طرز تهیه باقلوا دروغین، کره، روغن مایع، شیر، آرد، بکینگ پودر و گردو را با هم ترکیب کنید. خمیر حاصل را در یک سینی چرب شده پهن کرده، سپس برش داده و پس از پخت، با شربتی از آب، شکر و آب لیمو ترش نرم و مرطوب کنید. این دستور ساده اما فوق‌العاده، باقلوایی با بافتی نرم و طعمی بی‌نظیر به شما می‌دهد که می‌تواند در هر مهمانی، ستاره سفره شما باشد.
مواد لازم
گردو1 لیو‌ان
بکینگ پودر1 بسته (2/5 قاشق چای‌خوری)
آرد4 لیوان

کره125 گرم
روغن مایع1 لیوان
شیر1 لیوان
مواد لازم شربت
شکر3 و نیم لیوان
آب لیمو ترش چند قطره
آب3 لیوان
طرز تهیه باقلوا دروغین
مرحله 1: آماده‌سازی خمیر
ابتدا، درون یک کاسه بزرگ، کره نرم شده را با روغن مایع و شیر مخلوط کنید، سپس به تدریج آرد و بکینگ پودر را اضافه نمایید و با دستان خود خوب ورز دهید. توجه داشته باشید که آرد را به آرامی و در چند مرحله به مخلوط اضافه کنید تا خمیری با بافتی نرم و لطیف، مشابه با خمیر شیرینی، به دست آید. این مرحله بسیار مهم است چرا که بافت خمیر تأثیر زیادی بر نتیجه نهایی دارد.
مرحله 2: افزودن گردو
پس از آنکه خمیر به بافت دلخواه رسید، گردوهای درشت خرد شده را به خمیر اضافه کنید و دوباره آن را ورز دهید تا گردوها به طور یکنواخت در سراسر خمیر پخش شوند. این افزودنی، طعم و بافتی جذاب به باقلوا می‌بخشد.
مرحله 3: قرار دادن خمیر در سینی
خمیر آماده شده را درون یک سینی فر یا ظرف پیرکس متوسط یا بزرگ که از قبل چرب شده است، قرار دهید. با دستان خود خمیر را فشار دهید و آن را به صورت یکنواخت در کل سطح سینی پهن کنید، سپس می‌توانید خمیر را به صورت لوزی برش بزنید.
مرحله 4: تزئین و پخت
اگر تمایل دارید، می‌توانید روی خمیر برش خورده، انواع مغزیجات را بچینید تا ظاهری زیباتر و طعمی غنی‌تر داشته باشد. پس از تزئین، سینی را در فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم شده است، قرار دهید و اجازه دهید باقلوا برای حدود 45 دقیقه بپزد یا تا زمانی که رویه آن طلایی و برشته شود.
مرحله 5: تهیه شربت
در حین پخت باقلوا، شربت را آماده کنید. آب و شکر را درون یک قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. به محض اینکه مخلوط به جوش آمد، چند قطره آب لیمو ترش اضافه کنید و اجازه دهید برای حدود 15 دقیقه بجوشد تا شربت کمی غلیظ شود، سپس آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا به دمای ولرم برسد.
مرحله 6: ریختن شربت روی باقلوا
پس از اینکه باقلوا پخته و کمی خنک شد، شربت ولرم را به آرامی و به طور یکنواخت روی سطح باقلوا بریزید. این کار باعث می‌شود شربت به خوبی در تمام لایه‌ها نفوذ کند و باقلوا طعمی دلپذیر و بافتی مطلوب پیدا کند.
مرحله 7: استراحت و جذب شربت
اجازه دهید باقلوا پس از ریختن شربت، برای مدتی استراحت کند تا شربت به طور کامل جذب شود. این زمان استراحت، باعث می‌شود شیرینی نهایی، بافتی نرم‌تر و طعمی متعادل‌تر داشته باشد.
مرحله 8: سرو باقلوا
پس از اینکه باقلوا شربت را به خود جذب کرد و به دمای اتاق رسید، آماده سرو است. شما می‌توانید آن را به تکه‌های کوچکتر برش دهید و در ظرف سرو زیبایی چیده و به همراه چای یا قهوه به میهمانان خود عرضه کنید. این دسر سنتی و خوشمزه، قطعا هر میهمانی را به یادماندنی تر می‌کند.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1179332/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تصاویری از ایستگاه فضایی با لنز 6000 میلیمتری از فاصله 400 کیلومتری

چند ثانیه قبل از مرگ چه اتفاقی می افتد؟

تو را با غیر میبینم، صدایم درنمی‌آید

این عاقبت بی‌احترامی انریکه به دورتموند بود

مشعل المپیک وارد فرانسه شد

کلید صعود رئال در پنالتی مقابل بایرن کیست؟

عبداللهی: خطیر عملکرد خوبی داشت

مذاکره رسمی بارسا با هافبک محبوب ژاوی

ژابی: فردا رم یک گل بزند، شاید ورق برگردد

دومین پیش‌بینی درست میثاقی درباره استقلال!

هاشمی: سازمان لیگ باید در بخش‌ فرهنگی و داوری دقت داشته باشد

پرفروش‌ترین لباس‌های فصل جاری NBA

ساوت‌گیت جانشین تن‌هاخ می‌شود؟

تتلو خان عاقبت به خیر بشی ولی ما حوصله‌ شما رو نداریم!

خبرنگار پیشکسوت صداوسیما درگذشت

مجری پرحاشیه از صداوسیما کنار گذاشته شد!

استخدام پنج عضو یک خانواده در صداوسیما!

احراز 50 پروند رزمندگان فاقد مدارک بالینی در استان البرز

عاشقانه های پریا پرتوی فر و همسر خواننده اش بابک جهان بخش / عشقشان همیشگی

نتایج امیدوارکننده آزمایش پمپ کوچک برای کودکان در انتظار پیوند قلب

اگر دست تان سوزن سوزن می‌شود به این بیماری ها دچار شده اید

تکنوازی عود در کنسرت رویای راه در تالار رودکی

ورود سازمان بازرسی به صندوق ذخیره فرهنگیان بعد از 27 سال!

محکومیت 10 میلیاردی متهم پرونده داروی قاچاق

پرترددترین جاده کشور اعلام شد

یک نفر بر اثر ابتلا به هاری در مشهد فوت کرد

لازمه هر شغلی “هنر“ است

حتی تماشای این هیجان ترسناکه

ملودی ساعت تبریز را از داخل ساختمان ببینید و گوش بدید

طرز تهیه‌ی آش یخ؛ یک غذای ساده و خوشمزه

از کنار این علائم ساده نگذرید/ 3 نشانه هشداردهنده که ممکن است خطرآفرین باشند

کار قوه غضب چیست؟

با خواص خیار آشنا شوید

طب روحانی چیست؟

طب جسمانی چیست؟

آیا فرهنگ و رفتار هم به ارث می رسد ؟

چگونه نسل سالم داشته باشیم؟

درمان قارچ ناخن و میخچه پا در طب سنتی

مجتبی شکوری: همدلی بهترین راه کمک به دیگران

9 ویژگی کارآفرینانه برای پیشرفت شغلی

پیش بینی بارش ها و دمای هوا تا آخر خرداد

با این تی‌شرت دیگر هنگام ورزش به بطری آب نیاز ندارید

رآکتور همجوشی هسته‌ای WEST رکورد زد؛ حفظ پلاسمای 50 میلیون درجه‌ای به‌مدت 6 دقیقه

اسپیس ایکس از لباس جدید مخصوص راهپیمایی فضایی خود رونمایی کرد

عرضه جدیدترین کتاب محمود دولت‌آبادی در نمایشگاه

کتاب جدید بهناز ضرابی زاده با نام «پری خانه ما» رونمایی می‌شود

شکایت مدیرعامل سابق استقلال از بازیکن جنجالی

هری کین آنقدر «کاپوچینو» می‌خورد که سورپرایز شدم!

رضایی: جاه‌طلبی دقیقی به شمس آذر کمک کرد

پایان درخشش عالمیان در گرند اسمش عربستان با جایزه 17 هزار دلاری