آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه نان کاچیله سنتی با طعمی فراموش نشدنی خانه داري

طرز تهیه نان کاچیله سنتی با طعمی فراموش نشدنی
  بزرگنمايي:

آریا بانو - پانا / نان کاچیله، یکی از نان های سنتی است که با طعم دلنشین و بافت خاص خود، می‌تواند هر سفره‌ای را به یک سفره مملو از عشق و صفا تبدیل کند. این نان که ریشه در آداب و رسوم مناطق مختلف دارد، با مواد اولیه ساده و دستور پختی که نسل به نسل منتقل شده، همچنان طرفداران خود را حفظ کرده است.
برای طرز تهیه نان کاچیله خوش طعم، ابتدا مواد خشک شامل آرد، شکر، پودر هل، پودر زنجبیل، بکینگ پودر و خمیر مایه فوری را مخلوط کنید، سپس روغن جامد را آب کرده و به همراه شیر ولرم و آب ولرم که شکر در آن حل شده به مخلوط مواد خشک اضافه کنید. خمیر حاصل را خوب ورز دهید و بعد از پوشاندن آن با نایلون، در مکان گرمی برای 4 ساعت قرار دهید تا پف کند. خمیر را باز کرده، به شکل دلخواه برش دهید، با زرده تخم‌مرغ و کمی آب رومال کنید و در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید.
مواد لازم
روغن جامد1 لیوان

آب ولرم نصف لیوان
پودر هل1 قاشق غذاخوری
تخم مرغ2 عدد
شکر1 و نیم لیوان
خمیر مایه فوری1 قاشق غذاخوری پر
بکینگ پودر1 قاشق مرباخوری
پودر زنجبیل1 قاشق غذاخوری
آرد1 کیلو گرم
شیر ولرم1 لیوان
مواد رومال
زرده‌ی تخم مرغ 1 عدد
آب کمی
طرز تهیه نان کاچیله
مرحله 1: مخلوط کردن مواد خشک
ابتدا، آرد را در یک کاسه بزرگ الک کنید، سپس پودر هل، پودر زنجبیل، شکر، بکینگ پودر و خمیر مایه فوری را به آن اضافه کرده و همه مواد خشک را به خوبی با هم مخلوط کنید. این کار به توزیع یکنواخت مواد کمک می‌کند و باعث می‌شود خمیر نهایی عطر و طعم بهتری داشته باشد.
مرحله 2: آماده‌سازی روغن
روغن جامد را در یک قابلمه کوچک ریخته و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا کاملاً آب شود. مراقب باشید روغن بیش از حد داغ نشود؛ فقط کافی است تا حدی که روان شود.
مرحله 3: تهیه مخلوط شیر، شکر، و آب
در یک کاسه دیگر، شیر ولرم، آب ولرم و شکر را با هم مخلوط کنید. به خوبی هم بزنید تا شکر کاملاً در مایع حل شود. دمای این مخلوط باید به گونه‌ای باشد که وقتی انگشت خود را در آن فرو می‌برید، احساس گرما کنید بدون آن که انگشتتان بسوزد.
مرحله 4: ترکیب مواد خشک و مایع
مخلوط مایع آماده شده در مرحله 3 را به تدریج به مواد خشک اضافه کنید و همزمان با اضافه کردن، روغن آب شده را نیز به آن بیفزایید. با استفاده از یک قاشق چوبی یا دستانتان، همه مواد را با هم ترکیب کنید تا یک خمیر یکدست به دست آید.
مرحله 5: ورز دادن خمیر
خمیر حاصل را بر روی یک سطح آردپاشی شده بیاورید و شروع به ورز دادن کنید. حدود 10 تا 15 دقیقه خمیر را ورز دهید تا نرم و لطیف شود. این فرآیند به توسعه گلوتن در خمیر کمک می‌کند و باعث می‌شود نان نهایی بافت بهتری داشته باشد.
مرحله 6: استراحت خمیر
خمیر ورز داده شده را در یک کاسه بزرگ قرار دهید و روی آن را با نایلون بپوشانید، سپس کاسه را در یک مکان گرم مانند زیر پتو قرار دهید و اجازه دهید خمیر به مدت 4 ساعت استراحت کند تا حجم آن دو برابر شود.
مرحله 7: آماده‌سازی خمیر برای پخت
پس از استراحت، خمیر را از کاسه بیرون آورده و بر روی سطح آردپاشی شده قرار دهید. با استفاده از وردنه، خمیر را به ضخامت دلخواه باز کنید و با قالب یا چاقو به شکل‌های دلخواه برش دهید.
مرحله 8: اعمال رومال و پخت نان 
در این مرحله، زرده تخم‌مرغ و کمی آب را با هم مخلوط کرده و با استفاده از برس، روی سطح خمیرهای برش خورده بمالید، سپس خمیرها را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 تا 25 دقیقه یا تا زمانی که روی آنها طلایی رنگ شود، بپزید.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1171207/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رونمایی از اولین ربات تمام الکتریکی

بخشی از کتاب/ به هیچ‌کس اجازه نده بهت بگه نمیتونی

بهترین بازیکن و آقای گل آسیا؛ حس هفتم تیم‌ملی

با اشتباه مرگبار رایا تاتنهام شاید برگردد!

آقای گل پرسپولیس و پیشبینی جالب تیم قهرمان!

مدافع استون ویلا نمک به زخم چلسی پاشید!

آرسنال با فتح دربی شمال لندن یک قدم به قهرمانی نزدیک‌ تر شد

گل‌گهر، اولین سفیر اهدای عضو در فوتبال ایران

هیجان ستاره بایرن؛ چی بهتر از بازی با رئال!

معرفی جالب سیاوش مفیدی توسط مهران غفوریان

آهنگ «این چه حسیه» از سهراب پاکزاد

جزئیات دستگیری شرور قمه‌به‌دست خیابان انقلاب

سخنگوی فراجا: برخی از موفقیت‌های پلیس مرهون زحمات روان‌شناسان است

زیبایی خیره کننده تنگه قاسمی در خوزستان

طرز تهیه دسر کاراملی

بهترین نوشیدنی ضد نفخ

سلطان ایشون هستن بقیه اداش رو در میارن!

پوشیدن کفش پاشنه بلند به این 5 دلیل خوب است

کشف روش‌های درمانی بالقوه‌ بیماری کلیه پلی‌کیستیک

کشف نشانه‌ای تازه در مریخ برای اثبات وجود موجودات فضایی

دو خط کتاب/بیا زندگی کنیم!

واکنش سرمربی تیم ملی به قهرمانی فوتسال

غرش آرسنال در 11 دقیقه؛ تیمی شایسته قهرمانی!‏

قالیباف: قهرمانی تیم ملی فوتسال در جام ملت‌های آسیا با قاطعیت کسب شد

رکوردشکنی سامیار عبدلی در شنا

رونمایی از جوان ایرانی در لیگ روسیه

نامه اعتراضی استقلال در مورد هفته پایانی لیگ برتر

آبشک به‌دنبال اتفاقی شیرین در قلب اهواز

ستاره اینتر احترام میلانی‌ها را نگه می‌دارد

شیطنت بچه تخس آرسنال در دربی!

گل اول تاتنهام به آرسنال روی اشتباه مهلک رایا توسط رومرو

برنامه اردوی تیم ملی در فیفادی خرداد مشخص شد

قرارداد «تاوان»، «نیلگون» و «قلهک» ثبت شد

غوغای مولانا و شمس در سینماهای مشهد

رقابت فرهاد مجیدی و عمو پورنگ در یک مورد خاص!

شباهت یک فیلم ایرانی با پرونده قتل «بابک خرمدین»

قطعه《بی انتهاتر از عشق》با صدای استاد شهرام ناظری

آتش‌سوزی در پتروشیمی آبادان مهار شد

وسیله ای عجیب برای گشتن داخل دریاچه!

گردش با دوچرخه ای عجیب و قدیمی

بستنی مگنوم با مواد ساده و دم دستی

ترفند جدا کردن سه سوته زرده و سفیده تخم مرغ

معرفی کتاب کودک جالب

ژست های عجیب منوچهر هادی بازیگر فیلم حدود هشت صبح / آقای کارگردان به سیم آخر زده

کشف جدید دانشمندان؛ باکتری خون‌آشام

روش تهیه این لیموناد خنک و متفاوت را یاد بگیر

بهترین نوع جدایی از روان‌درمانگر چیست؟

به جای تراپی و فوبیا چه بگوییم؟

4 گوشه دنیا/ ماجرای «نفرین فرعون» چگونه بر سر زبان‌ها افتاد؟

پیکر مطهر پدر شهیدان بابایی ملکشاه در بابل تشییع شد