آریا بانو

آخرين مطالب

کرایی مرغ؛ یک غذای سنتی برای طرفداران طعم‌های تند و معطر خانه داري

کرایی مرغ؛ یک غذای سنتی برای طرفداران طعم‌های تند و معطر
  بزرگنمايي:

آریا بانو - چی شی/ کرایی مرغ یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه‌ای است که ریشه در آشپزی جنوب آسیا دارد. این غذا با استفاده از تکه‌های مرغ و یک ترکیب غنی از ادویه‌جات تهیه می‌شود که طعمی بی‌نظیر و متفاوت به آن می‌بخشد. مواد اولیه‌ای که برای تهیه این غذا به کار می‌روند ساده اما کاملا مغذی هستند و به راحتی در دسترس قرار دارند.
برای تهیه کراهی مرغ خوشمزه و معطر، ابتدا پیاز و گوجه‌ها را آماده کرده و سپس پیاز را در روغن تفت دهید. مرغ را اضافه کرده و تا تغییر رنگ دهد بپزید، سپس ادویه‌ها را کناری تفت دهید. سیر و زنجبیل را تفت داده، رب گوجه و پوره گوجه اضافه کنید تا سس غلیظی به دست آید و این مخلوط را به مرغ اضافه کرده تا کاملا پخته و به روغن بیفتد. نهایتاً غذا را همراه با چلو و فلفل سبز تند سرو کنید.
مواد لازم
روغن زیتون1/4 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی خرد شده2 عدد

نمک و فلفل قرمز به میزان لازم
زردچوبه، تخم گشنیز و پودر کاری به میزان لازم 
سیر4 حبه
رب گوجه فرنگی1 قاشق غذاخوری
پیاز1 عدد
زنجبیل1/4 قاشق غذاخوری
ران و سینه مرغ4 تکه
طرز تهیه کرایی مرغ
مرحله 1: آماده‌سازی پیاز و گوجه فرنگی
ابتدا پیازها را به شکل نگینی خیلی ریز خرد کنید تا بتوانند به خوبی در غذا مزه‌دار شوند و عطر خود را به آن ببخشند. سپس، گوجه‌ها را برای 5 دقیقه در آب جوش قرار دهید تا پوست آن‌ها به راحتی گرفته شود. سپس خرد کرده یا به صورت پوره درآورید.
مرحله 2: تفت دادن پیاز
داخل یک تابه مناسب، پیاز خرد شده را به همراه روغن زیتون به خوبی تفت دهید تا زمانی که رنگ آن‌ها کمی طلایی شود. این فرآیند باعث می‌شود پیازها طعم و عطر بهتری به غذا بدهند .
مرحله 3: افزودن مرغ و تغییر رنگ
پس از آنکه پیازها کمی طلایی شدند، تکه‌های مرغ را به آن اضافه کرده و درب ظرف را ببندید تا مرغ‌ها نیز تغییر رنگ دهند. این کار موجب می‌شود مرغ طعم بهتری گرفته و با حرارت ملایم، به خوبی با عطر پیازها ترکیب شود.
مرحله 4: تفت دادن ادویه‌ها
سپس ادویه‌ها را به مدت کوتاهی در روغن تفت دهید تا عطر آن‌ها آزاد شود. سپس دو استکان آب اضافه کرده و درب ظرف را ببندید.
مرحله 5: تفت دادن سیر و زنجبیل
در یک تابه مناسب، کمی روغن ریخته و سیر و زنجبیل رنده شده یا له شده را به آن اضافه کنید. تفت دادن این مواد تا زمانی که عطر آن‌ها کاملا بلند شود، کلیدی است، چرا که به غذا عمق طعم بخشیده و باعث ایجاد یک پایه‌ی عطری قوی می‌شود.
مرحله 6: اضافه کردن رب گوجه فرنگی و پوره گوجه
پس از آن «رب گوجه فرنگی» را اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. سپس پوره گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا به سس غلیظی تبدیل شود.
مرحله 7: اضافه کردن مخلوط به مرغ
مخلوط سس را به مرغ در حال پخت اضافه کنید و اجازه دهید تا کل مواد با هم پخته شوند و به روغن بیفتند. این کار موجب می‌شود که مرغ و سس به خوبی با هم ترکیب شوند.
مرحله 8: سرو غذا
پس از گذشت تقریبا یک ساعت از افزودن رب، مرغ کاملا پخته و یک سس غلیظ و خوش طعم و عطر به وجود می‌آید. این غذا را در یک ظرف مناسب ریخته و در کنار چلو سرو کنید. استفاده از چند تکه فلفل سبز تند برای افزودن مزه به غذا کمک می کند.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1165781/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تصویر روز ناسا ؛ ملاقات دنباله‌دار، ماه، مشتری و اورانوس!

روزگار مثل گردباد هست!

مس کرمان قهرمان لیگ برتر هندبال شد

ممبینی: فدراسیون ایران توجه فیفا را به خود جلب کرده است

حسن‌زاده: تا جایی که بتوانم به تیم ملی کمک می‌کنم

ستاره بایرن مونیخ دلتنگ خانه شده است!

تنش مدیریتی؛ جنگ روانی دشمنان بارسا یا واقعیت

لحظه های احساسی خداحافظی بازیکنان تیم‌ ملی فوتسال از همدیگر

وحدت بعد از هفت ماه در ترکیب اصلی پرسپولیس!

وی‌ای‌آر چینی در لیگ برتر ایران!

گفتم یا قهرمان می‌شوم یا به خانه می‌روم!

وحید شمسایی: قبل از جام ملت‌ها گفتم اگر قهرمان شویم قراردادم را تمدید می‌کنم

فرش قرمز زیر پای تیمِ جدید استقلال!

رِندی پیمان معادی در «افعی تهران»؛ اشکال این اتاق درمان کجاست؟

روز اول بهم نگفتی زنت رو دوست نداری؟!

خاطره خنده‌دار غفوریان از اشتباه گرفتنش با اکبر عبدی!

چگونه آسیب های ناشی از بدخوابی را از بین ببریم؟

به تماشای اجرای جذاب «فلوت سرخسپوستی» بنشینید

رئیس انجمن آزمایشگاه‌های همکار آزمون و واسنجی ایران : یک بار آزمون در ایران و پذیرش در سراسر دنیا، گام اول جهش تولید است

تغییر زمان برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش

حمله خرس به دامدار ایلامی در پی ورود به زیستگاه

قورباغه‌ماهی پشمالو تا حالا دیده بودین؟

گوناگون/ کشف معماری 4500 ساله در شرق ایران

تا به حال دویدن اردک را دیده اید؟

آدما اینجوری عاشق خدا میشن!

نمایی زیبا از دشت دریاسر در تنکابن

روش تهیه ناگت مرغ خانگی

باورهای اشتباه در مورد هورمون رشد

با این بازی تمرکز و دقت کودک را بالا ببرید

صدها هزار ستاره زیبا در یک خوشه

صحبت های زیبای سروش صحت

قرعه‌کشی مرحله یک‌چهارم نهایی جام حذفی ایران

درخشان: در جام حذفی تیم‌ها می‌توانند شگفتی‌ساز شوند

حذف پرسپولیس را این بازیکن شروع و تمام کرد!

ماتئوس: بایرن خوشحاله چون سیتی از رئال قوی‌تره!

اعتراف در اسپانیا؛ ‏VAR‏ ‏امسال اشتباه داشت!‏

پرسپولیس فعلا سهمیه مستقیم لیگ نخبگان را در جیب دارد

تلاش استقلال برای رساندن مدافع مصدوم به تراکتور

وحید شمسایی در بدو ورود به کشور پس از قهرمانی

رونمایی از لباس تیم ملی کارگری

حرف‌های جالب عامل حذف پرسپولیس با یک‌سال قرارداد!

می خوام خودم رو از کثافتی که توش هستم نجات بدم

چهره ها/ قدم‌زنی شبنم مقدمی لب دریا

اولین جلسه ستاد مرکزی شاهد و ایثارگر حوزه‌های علمیه در سال 1403 برگزار می‌شود.

اجرای دلنشین قطعه معروف و حماسی «پولیوشکو پوله»

موج گرمای کم‌سابقه در آسیا و تعطیلی مدارس

دستگیری و برخورد قانونی با عاملان ضرب و شتم جوان باغیرت در کاشمر

ریزش جمعیت بزرگترین اقتصاد جهان

مراجعه بیش از 1000 خوزستانی به بیمارستان‌ها در پی گرد و غبار امروز

زیبایی هایِ اصفهان از نمای پل خواجو