آریا بانو

آخرين مطالب

خورش قیمه کدو خوشمزه و مجلسی؛ غذای سنتی با طعمی دلپذیر خانه داري

خورش قیمه کدو خوشمزه و مجلسی؛ غذای سنتی با طعمی دلپذیر
  بزرگنمايي:

آریا بانو - چی شی/ خورش قیمه کدو، یکی از خورش‌های سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که با ترکیب گوشت، کدو سبز، لپه و ادویه‌جات معطر پخته می‌شود. این خورشت، با عطر و طعمی دلپذیر، گزینه‌ای عالی برای وعده‌های غذایی خانوادگی محسوب می‌شود. افزودن زعفران و چوب دارچین به این غذا، علاوه بر ارزش غذایی، ارزش آشپزی آن را نیز افزایش داده و تجربه‌ای متفاوت از یک خورشت ایرانی را به ارمغان می‌آورد. برای تهیه خورش قیمه کدو، ابتدا لپه را خیس کنید. سپس، پیاز را با زردچوبه تفت دهید، گوشت را اضافه کرده و با فلفل سیاه تفت دهید. لپه و رب گوجه‌فرنگی را اضافه کنید و بعد آب، چوب دارچین و زعفران را به مخلوط بیفزایید. کدوها را جداگانه سرخ کرده و به همراه گرد لیمو به خورشت اضافه کنید. در نهایت، خورشت را به همراه برنج سرو کنید.
مواد لازم
پیاز بزرگ1 عدد
رب1 قاشق غذاخوری
کدو سبز5 عدد

چوب دارچین1 عدد
لپه1 پیمانه
گوشت خورشتی250 گرم
زعفران به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه، گرد لیمو، زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه خورشت قیمه کدو
مرحله 1: آماده‌سازی لپه
ابتدا لپه را در کمی آب برای چند ساعت خیس کنید. این کار باعث می‌شود نفخ لپه گرفته شود و در زمان پخت، زودتر و بهتر پخته شود.
مرحله 2: تفت دادن پیاز و گوشت
پیاز را پوست بگیرید و به صورت نگینی ریز خرد کنید. سپس، در یک قابلمه مناسب با کمی روغن، پیاز را به همراه زردچوبه تفت دهید تا پیاز شفاف و نرم شود. بعد، گوشت خورشتی خرد شده را اضافه کنید.
مرحله 3: اضافه کردن ادویه و لپه
زمانی که گوشت را اضافه کردید، مقداری فلفل سیاه به آن بیفزایید و به خوبی تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد. سپس لپه آماده‌شده را اضافه کنید و تفت دهید تا لپه نیز کمی سرخ شود. در انتها، رب گوجه‌فرنگی را اضافه کنید و به خوبی تفت دهید تا رنگ آن تیره‌تر شود و بوی خامی آن از بین برود.
مرحله 4: افزودن آب و چوب دارچین
پس از تفت دادن رب، چوب دارچین را به همراه کمی زعفران دم‌کشیده و آب به مخلوط اضافه کنید. اجازه دهید تا مخلوط به جوش بیاید، سپس حرارت را کم کرده و اجازه دهید تا گوشت و لپه به آرامی بپزند.
مرحله 5: سرخ کردن کدوها
در این زمان، کدوها را بشویید، پوست بکنید و به صورت نواری برش بزنید. آنها را در تابه‌ای با کمی روغن سرخ کنید تا طلایی و نرم شوند. سرخ کردن کدو قبل از افزودن به خورشت، بافت و طعم بهتری به آن می‌بخشد.
مرحله 6: اضافه کردن کدو به خورشت
پس از اینکه گوشت و لپه به خوبی پخت و خورشت کمی غلیظ شد، چوب دارچین را خارج کرده و مقداری دیگر زعفران به همراه نمک به آن اضافه کنید. سپس کدوهای سرخ‌شده را به خورشت اضافه کرده و اجازه دهید تا خورشت برای حدود 15 دقیقه دیگر بپزد.
مرحله 7: آماده‌سازی برای سرو
در پایان، گرد لیمو را به خورشت اضافه کنید و بعد از چند دقیقه آن را از روی حرارت بردارید. خورشت قیمه کدو شما حالا آماده است تا به همراه برنج سفید سرو شود. امیدواریم از طعم دلچسب و عطر فوق‌العاده آن لذت ببرید.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1165641/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ابرها خیلی سنگین‌تر از چیزی که به نظر می‌رسند

انتشار «ترجمه و شرح فصوص‌الحکم»

لیست سیاه ژاوی؛ فقط 4 بازی فرصت دارید

قهرمانی استاد بزرگ شطرنج ایران در لیون فرانسه

جودوکاران پارالمپیکی حاضر به همکاری با کادرفنی تیم ملی نیستند!

ستاره سابق بایرن: بازی با رئال جنگ است!

دومین پدیده والیبال ایران هم با VNL وداع کرد

داوران هفته بیست و پنجم لیگ برتر مشخص شد

عنایتی برای شمس آذر هم سورپرایز دارد

عدم عقب‌نشینی هوینس از اظهاراتش علیه توخل

اولین مدال بوکس ایران در آسیا قطعی شد

اعلام نحوه واگذاری سهام به اعضای باشگاه و پیشکسوتان پرسپولیس

جلالی: 3 گزینه سرمربیگری را برای هر رده ملی در نظر داریم

تصاویری از جواد عزتی در اکران «تمساح خونی»

ارتباط عوامل «نون خ 5» با مردم به صورت زنده

مدرسه باید هنر مبتذل ندیدن را آموزش دهد

آموزش ارتقای مهارت‌های شناختی و ارتباطی برای ایثارگران و کارکنان بنیاد منجر به افزایش رضایتمندی خواهد شد

حضور خواننده ایرانی در یک برنامه تلویزیونی در تونس

نوازنده پیشکسوت موسیقی درگذشت

شیراز جوششی اساسی در موسیقی دارد

پلیس راهور تهران: علت وقوع 46 درصد از تصادفات استفاده از تلفن همراه است

کلید اولیه نوبت اول کنکور فردا منتشر می شود

آیت الله نوری همدانی: نیروی انتظامی برنامه ای را در زمینه حجاب آغاز کرده که امری مبارک است

وزیر ارشاد: خلیج فارس، خلیج فارس است تا ابد

هوش جالب کلاغ

ربات شاطر هم رسید!

4گوشه دنیا/ کیلومترها پیاده‌روی مرد هندی برای دیدن رونالدو!

محبت جالب یک طوطی به کبوتر

طرز تهیه سالاد خیار

تأثیر شگفت انگیز طبیعت‌گردی بر سلامت روان

عوامل تهدیدکننده سلامت روان فرزندان

حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون با آزمایش مولکولی

آموزش میکاپ زیبا و جذاب

کشف یک راز 70 ساله تولید لباس نامرئی را ممکن می‌کند

کشف تاثیر آسپیرین روی سرطان روده بزرگ

ادعای رییس پژوهشگاه رویان برای احیای نسل دایناسور توسط انسان

شروع «غائله هایدگر» در بازار نشر

مطیعی: دوومیدانی را با کم‌ترین تنش تحویل می‌دهیم

لیست 18 نفره پائز برای تیم ملی والیبال

وداع با مثلث قهرمانی؛ آرتتا تنها حریف پپ!

آقای گل پس از استراحت آماده بازی پرسپولیس

زائرکاظمینی: برای قهرمانی جام حذفی هم قسم شده‌ایم

روزی که بایرن بلینگام را به گریه انداخت

مهاجم اینتر فضا را برای طارمی باز کرد

ستاره آرسنال: همه اشتباه می‌کنند!

تیم ناشناخته فرانسوی در لیگ قهرمانان!

برترین سیوهای لیگ برتر انگلیس

تجربه تلخ بازی مافیا برای «ملیکا شریفی‌نیا»

اهدای نشان ویژه خانه‌تئاتر به «بهرام شاه‌محمدلو»

جشن تولد دو نفره مادر امیرحسین صدیق منصور سریال “دردسرهای عظیم” / تزیین کیک صورتی با پروانه ها زیبا