آریا بانو

آخرين مطالب

10 ترفند طلایی برای پخت غذای محبوب ایرانی‌ها خانه داري

10 ترفند طلایی برای پخت غذای محبوب ایرانی‌ها
  بزرگنمايي:

آریا بانو - برترین ها / روش سرخ کردن سبزی قرمه سبزی کار بسیار آسانی است. برای توضیح این امر بایستی بدانید که یکی از غذاهای سنتی و اصیل ایرانی و از جمله محبوبترین غذا خورشت قورمه سبزی است. خوب است بدانید که شما عزیزان می توانید در پایان این آموزش از بخش جامع و دوست داشتنی طرز تهیه انواع خورشت نیز بازدید داشته باشید.
قدمت این خورشت به 2000 تا 5000 سال قبل بر میگردد. خاستگاه اصلی خورشت قورمه سبزی به مناطق شمالی کشور بخصوص گیلان بر می گردد و به دلیل محبوبیت این غذا اولین روز شنبه از آذرماه را روز جهانی قورمه سبزی نامیده اند. خورش ها و غذاهای گیلانی از زمان های قدیم طعم و مزه ای دلنشین داشته اند شما نیز در صورت تمایل و برای آشنایی بیشتر با انواع خورشت های گیلانی، طرز تهیه کولی غورابیج شمالی گیلانی را مطالعه کنید.
اما طبخ این غذا مهارت خاصی می خواهد. از جمله مهمترین بخش در تهیه این خورشت لذیذ عطر سبزی است که نسبت صحیح و سرخ کردن درست سبزی طعم و عطری خاصی به آن می دهد. در عین حال معیار حرفه ای بودن سرآشپز نیز با طبخ صحیح و خوشمزه شدن و جا افتادن این خورشت مشخص می شود. برای ریز کردن سبزی بایستی از چاقوی خاصی استفاده کنید
روش سرخ کردن سبزی قرمه سبزی بسیار تخصصی است و در عین تخصصی بودن بسیار آسان و ساده است. شما بایستی این مقاله را کامل مطالعه کرده و با بهترین روش های سرخ کردن سبزی قرمه سبزی آشنا شوید. حتما این روش ها را امتحان کرده و در سرخ کردن سبزی قرمه خود استفاده نمایید.
لیست ترکیبات سبزی قرمه سبزی
قبل از اینکه روش سرخ کردن سبزی قرمه سبزی را بدانید باید با لیست ترکیبات سبزی های قرمه سبزی آشنا شوید.ترکیبات سبزی خورشت قورمه سبزی بسته به هر منطقه متفاوت است. معمولا در تهران و برخی شهرهای ایران سبزی قورمه شامل: تره، جعفری، شنبلیله و اسفناج می باشد.
این سبزیجات از فواید عالی و بی نظیری برخوردار بوده و هرکدام از آنها دنیایی از خواص هستند.
تره
جعفری
گشنیز
شنبلیله
اسفناج
تره 40 درصد از سبزی، جعفری 35 درصد، گشنیز 20 درصد و شنبلیله فقط 5 الی 7 درصد می باشد. شنبلیله بوی تند و تیزی دارد و در صورت استفاده بیشتر طعم قورمه سبزی تلخ خواهد شد. برای خوشمزه شدن قورمه سبزی بسته به فصل حتما چغندر یا اسفناج نیز به ترکیبات اضافه کنید. این یک ترفند اساسی در روش سرخ کردن سبزی قرمه سبزی می باشد.
در شمال کشور در منطقه گیلان از یک نوع سبزی به نام خالواش یا خالیواش نیز استفاده می کنند که بسیار خوش عطر و خوشمزه است. خالواش در حالت له شده بویی مشابه نعناع دارد و در برخی نقاط به آن پونه محلی نیز می گویند. گاهی در کنار خالواش مقداری چوچاق نیز در ترکیبات سبزی قورمه در این منطقه استفاده می کنند. همانطور که مشاهده می کنید در استان گیلان روش سرخ کردن سبزی قرمه سبزی در ترکیبات سبزی قرمه است.

آریا بانو


روش سرخ کردن سبزی قرمه سبزی در منزل
در آذربایجان شرقی در منطقه تبریز مقدار تره و اسفناج بیشتری استفاده می شود اما شنبلیله از ترکیبات سبزی قورمه کاملاٌ حذف می شود و در برخی مناطق نیز چند برگ ترخون اضافه می شود. در بخش جنوبی کشور در منطقه بوشهر سبزی قورمه شامل تره، جعفری، گشنیز و کمی شوید و مقدار کمی شنبلیله می باشد. این نیز یکی دیگر از روش سرخ کردن سبزی قرمه سبزی در ایران زمین می باشد.
در استان خراسان رضوی در منطقه سبزوار ترکیبات شبزی قورمه شامل تره، جعفری،گشنیز، اسفناج و شنبلیله است. در شیراز نیز سبزی قورمه متشکل از تره، جعفری، گشنیز، شوید، اسفناج یا برگ چغندر، شنبلیله و سیر سبز می باشد. روش سرخ کردن سبزی قرمه سبزی در این استان ها مانند بقیه است.
با این حال نسبت استفاده سبزی های مختلف نیز بستگی به سلیقه و ذائقه افراد خانواده دارد اما اضافه یا کم کردن هر سبزی تغییرات محسوسی در عطر و مزه خورشت خواهد داشت. مثلاً اگر تره سبزیجات زیاد باشد طعم خورشت تند می شود، اگر اسفناج سبزیجات زیاد باشد مزه آلو اسفناج و اگر شنبلیله سبزیجات زیاد باشد خورشت قورمه سبزی تلخ خواهد شد و اگر گشنیز سبزیجات زیاد باید خورشت عطر و طعم خوبی نخواهد داشت. این نیز یکی دیگر از ترفندهای روش سرخ کردن سبزی قرمه سبزی می باشد.
اینها نکاتی هستند که بایستی در روش سرخ کردن سبزی قرمه سبزی آن را بیاموزید. راز آشپزی خوب داشتن سواد و تجربه در آشپزی است.

آریا بانو


آموزش طرز سرخ کردن سبزی قرمه
روش سرخ کردن سبزی قرمه سبزی نیاز به تخصص خاصی ندارد. تازه بودن سبزی ها از جمله عوامل مهم در خوشمزه و خوش عطر شدن قورمه سبزی است سبزی ها را شسته و در آبکش ریخته تا کاملا آب آن خشک شود سپس سبزی ها را ریز و یک دست خرد کنید.

آریا بانو


روش سرخ کردن سبزی قرمه سبزی
در ماهیتابه روغن ریخته بگذارید تا داغ شود آب سبزی را گرفته و سبزی را سرخ کنید این کار باعث می شود سبزی آب نیندازد و دقت کنید که آب سبزی نیز خشک نشود. دقت کنید که روغنی که برای سرخ کردن سبزیحات استفاده می کنید حتما روغن مایع باشد و به هیچ عنوان از روغن جامد استفاده نکنید. این یک نکته مهم در روش سرخ کردن سبزی قرمه سبزی می باشد.

آریا بانو


روش سرخ کردن سبزی قرمه سبزی مخصوص
سرخ کردن سبزی را تا زمانی ادامه دهید تا رنگ سبزی تیره شود حرارت باید بسیار پایین باشید و سبزی را زیاد هم نزنید اما دقت کنید که سبزی نسوزد و روغن آن به رنگ سبزی تیره شود مدت زمان سرخ کردن سبزی ها حدود یک ربع می باشد. این نکته ای مهم در روش سرخ کردن سبزی قرمه سبزی می باشد که مهم است به آن توجه داشته باشید.
وقتی که سبزی ها سرخ شد اجازه دهید تا کاملا سرد شود و برای بسته بندی به مقدار نیاز برای هر وعده مصرف در کیسه فریزر ریخته و برای مدت دو ماه در فریزر نگهداری کنید. برای سرخ کردن سبزی ها خیلی باید دقت کنید که سبزی سیاه نشود. البته در شهرهای جنوبی دیده شده است که سبزی های مورد استفاده برای خورشت سبزی و قلیه ماهی تیره تر از قرمه سبزی می شود که این امر بخاطر هم سرخ کردن بیشتر است و هم تمبری که داخل خورشت ریخته می شود.

آریا بانو


روش سرخ کردن سبزی قرمه سبزی
بعد از سرخ شدن همانطور که بیان کردیم اجازه دهید تا سبزی ها سرد شده و خنک شوند. بعد از سرخ شدن خیلی مناسب و بسته به مقدار وعده هایی که استفاده می کنید آنها را داخل کیسه فریزر بریزید. روش سرخ کردن سبزی قرمه سبزی واقعا کار سختی نیست فقط کمی هنر می خواهد که مطمئنا شما دارید.
10 روش سرخ کردن سبزی قرمه سبزی
از شنبلیله کمتر استفاده کنید. این امر بخاطر تندی و بوی تیزی است که به غذا می دهد. پس اگر شنبلیله سبزی قرمه سبزی زیاد باشد سبزی به تلخی می زند.
همانطور که در بالا ذکر شد تنوع سبزی های قرمه سبزی بسته به منطقه و استان مورد نظر مشخص می گردد.
حتما سبزی های له شده و زرد شده را از سبزی های دیگر جدا کنید. پس یکدست سبزی های سالم را خرد کنید.
سبزی ها را بشکلی ریز کنید که از سبزی های آش و کوکو و پلویی ریز تر شوند.
برای تفت دادن و یا سرخ کردن سبزی های قرمه سبزی جوری اینکار را انجام دهید که به تیره شدن نرود. سبز باشد. از نام این غذا هم مشخص است. البته باز در خوزستان چنین نیست.
بهترین روش سرخ کردن سبزی قرمه سبزی سبز تیره نگه داشتن آن است.
بعد از اینکه سبزی های قرمه سبزی را سرخ کردید اجازه دهید تا سرد شوند بعد آنها را به کیسه فریزر منتقل نمایید.
برای ریختن در کیسه فریزر حتما دقت کنید جوری کیسه کنید که ضخامت کیسه کمتر شود تا راحت تر یخ آن آب شود.
برای اینکه سبزی خاصیت خود را از دست ندهد کمتر سرخ کنید. این یکی از اصول آشپزی است.
برای اینکه سبزی قرمه سبزی خوش عطر تر شود کمی برگ کرفس را در آن ریز شده بریزید.
روش سرخ کردن سبزی قرمه سبزی را در اینجا بصورت کامل با یکدیگر فرا گرفتیم. امیدواریم تا این روش سرخ کردن سبزی قرمه سبزی برایتان مفید بوده باشد و از آن استفاده کنید.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1160346/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

حضور «تنهای» یزدانی در بوداپست؛ قاسم‌پور کجای ماجراست؟

محمد صلاح تهدید کرد؛ اگر حرف بزنم آتش به پا خواهد شد!

طاهری: مقابل تایلند بدون نقص بودیم

چمپیونزلیگ زنان؛ حریف بارسلونا در فینال مشخص شد

دانشگر آماده سفر به تهران برای تقابل با پرسپولیس

اولین تیم سقوط کننده از بوندسلیگا مشخص شد

سیو جالب یک دروازه بان در لیگ لبنان!

فقط یه نفر می تونست و می تونه نویر رو به وحشت بندازه؛ CR7

خوراکچی: لحظه به لحظه تیم تایلند را آنالیز کردیم

کشف مقبره اسرارآمیز یک پادشاه

تقسم استان تهران روی میز دولت

شمسایی: این قهرمانی فقط برای مردم است

علت حذف بیانیه استقلال؛ فرار از جریمه میلیاردی!

ستاره بارسا: بلینگام بهترین بازیکن جهان است

صلاح مقابل کلوپ؛ چه کسی باعث پیشرفت دیگری شد؟

رویای گولر؛ اولین بازیکن ترک قهرمان چمپیونزلیگ

روایت فارس از مسمومیت 29 پزشک با مشروبات الکلی تقلبی

نماهنگ "خلصنا من الفراق الحرم" با صدای پویانفر

فضاپیمای رباتیک چین در روزهای آینده به ماه می‌رود

تصویر تلسکوپ فضایی هابل از کهکشان با فاصله‌ی 34 میلیون سالِ نوری از زمین

داستانک/ پستچی

پیشگویی دقیق نتیجه دیدار فینال ایران - تایلند توسط حسین طیبی

پاس گل احسان حاج صفی در بازی امشب آاک مقابل پائوک

تاثیرگذاری احسان حاج صفی روی گل دوم آاک مقابل پائوک

نساجی گلزنی به ذوب آهن را تمرین کرد

پاری سن ژرمن قهرمان لیگ فرانسه شد

کری ستاره رم برای لورکوزن؛ رکوردشان را می‌شکنیم!

2 مدال برنز؛ دستاورد ساواته ایران در بلغارستان

4 پیروزی ملی‌پوشان امید بوکس در مسابقات آسیایی

12 کاراته‌کا در انتخابی مرحله دوم تیم امید بانوان

تمرین مشترک ملی‌پوشان ووشو با چینی‌ها

یک داستان عاشقانه از پارسا پیروزفر و حواشی‌اش

صداوسیما باز هم حقوق هنرمندان را نقض کرد

ویولنسل نوازی زیبا و آرامش بخش در ارکستر سمفونیک

برنامه وزارت کشور فراهم شدن امکان ورود زائران ایرانی به عراق با خودرو شخصی

عاقبت خوابیدن پشت فرمون رانندگی!

ناکامی ببر در شکار طاووس

زرشک پلو با مرغ مجلسی و زعفرانی

پاستا با سس خاص را تست کن، طعمش بی‌نظیره!

مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد

٥تا ترفند طلایی که مطمئنم خیلی به کارتون میاد

اگر این نشانه ها را دارید یعنی شخصیت قوی دارید

دنباله‌داری که هنوز نیامده سر و صدا به پا کرده و از ستارگان هم درخشان‌تر خواهد بود

بخشی از کتاب/ مبادا آه کسی را برآوری

حکم کمیته انضباطی برای تکرار یک دیدار تعیین کننده

مکان بازی پیکان - استقلال تغییر می‌کند!

مسی‌ها آماده و سرحال برای دربی کرمان

عامل حذف تاریخی رئال به بایرنی‌ها روحیه داد!‏

خطیر در استقلال ماندنی شد

اولین تغییر بزرگ مالک جدید؛ استقلالِ خلیج فارس!