طرز تهیه کیک پسته، متفاوت با طعمی فوق العاده
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - راهنماتو/ مواد لازم برای تهیه کیک پسته
کرم مونتی گاناش پسته
شکلات سفید 35% 120 گرم
خامه سنگین 75 گرم
رب پسته 45 گرم
خامه سرد 180 گرم
ژوکوند پسته
تخم مرغ 100 گرم
پودر بادام 50 گرم
رب پسته 50 گرم
پودر قند 50 گرم
سفیده تخم مرغ 90 گرم
شکر 30 گرم
آرد کیک 38 گرم
شربت
شکر 25 گرم
آب 50 گرم
مقدار خامه برای یک لایه: 70 گرم
اندازه کیک: 17 در 8 سانتی متر
پسته برای پوشش کیک 100 گرم
در دمای 300 درجه فارنهایت به مدت 5 دقیقه قرار دهید
* پسته برشته شده را در دمای پایین و با مدت زمان کوتاه رنگ سبز پسته ای را حفظ می کند.
-
يکشنبه ۱۳ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۸:۴۵:۱۳
-
۲۱ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1156666/