روش تهیه لوله کباب آذربایجان
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم:
گوشت گوساله 500 گرم،گوشت گوسفند 300 گرم (کر کدوم از گوشت ها چربی نرمالی داشته باشه زیاد چرب نباشه)،پیاز 2 عدد،فلفل دلمه قرمز 1 عدد،جعفری خورد شده 1 مشت،آرد سوخاری 1 ق غ خ،نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز یا پول بیبر،سیخ چوبی یا فلزی پهن برای به سیخ کشیدن کباب ها(حتما پهن باشه که گوشت سنگینی نکنه و خودشو بگیره)
مواد لازم برای تهیه سالاد پیاز کنار کباب:1 عدد پیاز بنفش که خلالی خورد بشه،سماق و کمی نمک برای مزه دار کردنش
⭕️نکته مهم: حتما آب پیاز و فلفل رو کامل بگیرین!
از آب پیاز برای شکل دادن کباب استفاده کنید!
سر و ته گوشت رو وقتی به سیخ میکشین حتما ببندین که حین پخت نریزه!
نوع گوشت توی طعم کبابتون خیلی تاثیر داره!
و در آخر، حتما دمای فرتون بالا باشه و هر چند دقیقه یه بار کبابتونو زیرو رو کنید!
-
یکشنبه ۱۳ اسفند ۱۴۰۲ - ۹:۱۵:۰۰ AM
-
۳۰ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1156080/