آریا بانو - خراسان / ویتامین گروه ب موجود در این گوشت شامل ریبوفلاوین، تیامین، نیاسین، اسید پانتوتنیک، پیریدوکسین، بیوتین، فولیک اسید و کوبالامین است که برای
سلامت مغز مفید است.
گوشت بلدرچین جزو مواد غذایی
سالم و با ارزش است، البته اغلب افراد گوشت بلدرچین را به دلیل خواص عالی آن برای
سلامت بدن مصرف می کنند.
گوشت بلدرچین یکی از مواد غذایی با ارزش و
سالم است که مانند یک بمب قوی برای جذب
ویتامین عمل میکند.
گوشت بلدرچین منبع خوب نیاسین، فسفر، کلسیم ،مس، تیامین، ریبوفلاوین،
ویتامین B6، روی، آهن و سلنیوم است که برای بیماری هایی چون آسم، تشنج، فشار خون بالا، ضعف اعصاب یا در مواردی ناراحتی های روانی و همچنین
بی خوابی بسیار مفید است.