آریا بانو
طرز تهیه خوراک گوجه بادمجان
دوشنبه 18 مرداد 1400 - 06:50:25
آریا بانو - خوراک گوجه بادمجان یکی از غذاهای لذیذ گیاهی است و سرشار از ویتامین است. خوراک بادمجان را می ‌توان با روش های متفاوت و انواع گوشت تهیه کرد که هر نوع آن برای عاشقان بادمجان دلچسب و خوشمزه است. شاید بتوان گفت که خوراک گوجه بادمجان گیاهی یکی از راحت ترین خوراک هایی است که می‌ توان با بادمجان تهیه کرد که هم می ‌توان با نان و هم با برنج به عنوان خورش، آن را سرو نمود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خوراک گوجه بادمجان در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید. مواد لازم خوراک گوجه بادمجان بادمجان متوسط 4 عدد کدو 4 عدد گوجه فرنگی بزرگ 2 عدد سیب زمینی 1 عدد پیاز متوسط 1 عدد رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری نمک و زردچوبه به میزان لازم آب 1 استکان طرز تهیه خوراک گوجه بادمجان مرحله اول برای تهیه خوراک خوشمزه و مخصوص با گوجه فرنگی و بادمجان در ابتدای کار، کدو و بادمجان ها را شسته و پوست می کنیم. سپس به صورت لایه لابه برش می زنیم و بدون اینکه روغن بریزیم کمی روی حرارت قرار می ‌دهیم تا آب آنها خشک شود. مرحله دوم با این روش اصلاً روغن به خود نمی‌ گیرند. از تابه در می آوریم. درون تابه کمی روغن می ریزیم و کدو را درون آن سرخ می کنیم. کدو باید با شعله کم سرخ شود. بعد از سرخ شدن کدو ها، بادمجان ها را هم سرخ می کنیم. مرحله سوم پیاز را شسته و پوست می کنیم و به صورت نگینی خرد می کنیم. درون تابه با کمی روغن پیاز ها را تفت می ‌دهیم. سیب زمینی ها را شسته و پوست می کنیم و به صورت نگینی خرد می کنیم. بعد سیب ‌زمینی ‌های خرد شده را هم به پیاز ها اضافه می ‌کنیم و تفت می ‌دهیم. مرحله چهارم سپس زردچوبه اضافه می‌ کنیم. گوجه فرنگی ها را هم خرده کرده و اضافه می ‌کنیم و تفت می ‌دهیم. بعد رب گوجه فرنگی و نمک را اضافه می ‌کنیم. سپس یک استکان آب را اضافه کرده و درب قابلمه را می‌ گذاریم تا بجوشد. بعد از این که جوش آمد، کدو و بادمجان ها را داخل قابلمه می ‌چینیم. مرحله پنجم درب قابلمه را می‌ گذاریم و بعد از یک ساعت که با شعله کم پخت، آماده است. میزان آب را خیلی کم می ‌ریزیم تا خوراک مزه آب به خودش نگیرد و با بخار و آب گوجه فرنگی پخته شود. مدت زمان پخت این خوراک یک ساعت می ‌باشد. مرحله ششم توجه داشته باشید که اگر خوراک بعد از یک ساعت آبکی بود، درب قابلمه را باز یا نیم لا می‌ گذاریم تا آب آن کشیده شود. این خوراک با سیر هم فوق ‌العاده می ‌شود. بسته به ذائقه می توان دو حبه سیر همراه سیب زمینی به خوراک اضافه کرد

خوراک گوجه بادمجان یکی از غذاهای لذیذ گیاهی است و سرشار از ویتامین است. خوراک بادمجان را می ‌توان با روش های متفاوت و انواع گوشت تهیه کرد که هر نوع آن برای عاشقان بادمجان دلچسب و خوشمزه است. شاید بتوان گفت که خوراک گوجه بادمجان گیاهی یکی از راحت ترین خوراک هایی است که می‌ توان با بادمجان تهیه کرد که هم می ‌توان با نان و هم با برنج به عنوان خورش، آن را سرو نمود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خوراک گوجه بادمجان در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم خوراک گوجه بادمجان
بادمجان متوسط4 عدد
کدو4 عدد
گوجه فرنگی بزرگ2 عدد
سیب زمینی1 عدد
پیاز متوسط1 عدد
رب گوجه فرنگی1 قاشق غذا خوری
نمک و زردچوبهبه میزان لازم
آب1 استکان
طرز تهیه خوراک گوجه بادمجان
مرحله اول
برای تهیه خوراک خوشمزه و مخصوص با گوجه فرنگی و بادمجان در ابتدای کار، کدو و بادمجان ها را شسته و پوست می کنیم. سپس به صورت لایه لابه برش می زنیم و بدون اینکه روغن بریزیم کمی روی حرارت قرار می ‌دهیم تا آب آنها خشک شود.
مرحله دوم
با این روش اصلاً روغن به خود نمی‌ گیرند. از تابه در می آوریم. درون تابه کمی روغن می ریزیم و کدو را درون آن سرخ می کنیم. کدو باید با شعله کم سرخ شود. بعد از سرخ شدن کدو ها، بادمجان ها را هم سرخ می کنیم.
مرحله سوم
پیاز را شسته و پوست می کنیم و به صورت نگینی خرد می کنیم. درون تابه با کمی روغن پیاز ها را تفت می ‌دهیم. سیب زمینی ها را شسته و پوست می کنیم و به صورت نگینی خرد می کنیم. بعد سیب ‌زمینی ‌های خرد شده را هم به پیاز ها اضافه می ‌کنیم و تفت می ‌دهیم.
مرحله چهارم
سپس زردچوبه اضافه می‌ کنیم. گوجه فرنگی ها را هم خرده کرده و اضافه می ‌کنیم و تفت می ‌دهیم. بعد رب گوجه فرنگی و نمک را اضافه می ‌کنیم. سپس یک استکان آب را اضافه کرده و درب قابلمه را می‌ گذاریم تا بجوشد. بعد از این که جوش آمد، کدو و بادمجان ها را داخل قابلمه می ‌چینیم.
مرحله پنجم
درب قابلمه را می‌ گذاریم و بعد از یک ساعت که با شعله کم پخت، آماده است. میزان آب را خیلی کم می ‌ریزیم تا خوراک مزه آب به خودش نگیرد و با بخار و آب گوجه فرنگی پخته شود. مدت زمان پخت این خوراک یک ساعت می ‌باشد.
مرحله ششم
توجه داشته باشید که اگر خوراک بعد از یک ساعت آبکی بود، درب قابلمه را باز یا نیم لا می‌ گذاریم تا آب آن کشیده شود. این خوراک با سیر هم فوق ‌العاده می ‌شود. بسته به ذائقه می توان دو حبه سیر همراه سیب زمینی به خوراک اضافه کرد

http://www.banounews.ir/fa/News/639154/طرز-تهیه-خوراک-گوجه-بادمجان
بستن   چاپ