آریا بانو
طرز تهیه زیتون پرورده
سه شنبه 14 ارديبهشت 1400 - 06:40:58
آریا بانو - طرز تهیه زیتون پرورده
زیتون پرورده در شمال با ترکیب رب انار و گردو و روغن زیتون و سبزی های محلی و افزودنی هایی مثل دانه انار خشکیده درست می شود. در ادامه شما را با طرز تهیه ترشی زیتون پرورده آشنا می کنیم.
مواد لازم برای طرزتهیه زیتون پرورده :
زیتون بدون هسته 500 گرم
چوچاق 1 قاشق غذاخوری
گردوی ساییده شده 100 گرم
سیر 3 حبه
آب انار ترش (رب انار ترش) 1 عدد
دانه ی انار ترش 1 پیمانه
نمک و فلفل به مقدار لازم
گلپر در صورت تمایل به مقدار لازم

طرز درست کردن زیتون پرورده :
برای طرز تهیه زیتون پرورده ، ابتدا زیتون ها و مغز گردو را داخل ظرفی بریزید سپس سبزی چوچاق (از سبزی های مخصوص شمال است که بیشتر در گیلان است) را ریز خرد کنید و 1 قاشق غذاخوری از آن را داخل آن بریزید. سپس سیر را با رنده ریز، رنده کنید و اضافه کنید آب انار ترش را بگیرید و داخل آن بریزید اگر انار تازه ندارید از رب انار ترش هم می توانید استفاده کنید.
مقداری نمک و فلفل هم به آن اضافه کنید و دانه ی انار ترش هم به آن اضافه کنید، اگر دانه ی انار تازه نداشتید اشکال ندارد استفاده از آن الزامی نیست.
اکنون مواد را خوب با هم مخلوط کنید و چند ساعت داخل یخچال قرار بدهید و بعد میل کنید.
بیشتر بخوانید: چگونه تلخی زیتون را بگیریم
* برای طرز تهیه زیتون پرورده ، اگر سبزی چوچاق را نتوانستید پیدا کنید از جعفری و گشنیز و نعنا استفاده کنید.

آریا بانو

روش درست کردن زیتون پرورده
خواص زیتون پرورده :
زیتون پرورده ، علاوه بر خوشمزه بودنش سرشار از مواد مغذی، مواد معدنی، ویتامین ها از جمله ویتامین E، آهن، مس، فیبر و آنتی اکسیدان و ... است.
مصرف زیتون پرورده به همراه غذا، مقوی معده و اشتها آور و قابض می باشد.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته

http://www.banounews.ir/fa/News/580312/طرز-تهیه-زیتون-پرورده
بستن   چاپ