آریا بانو

آخرين مطالب

اساس انجام هر کاری، علم و تحقیق است. معاونت امور زنان و خانواده

  بزرگنمايي:

آریا بانو - معاون رییس جمهور در دیدار با بانوان نخبه و نماینده تشکل‌های غیردولتی: علم مقدس است و باعث روشنایی، شناخت، بینایی و استقامت در مسیر است. به شرط آنکه علم با تقوا همراه و به عمل تبدیل شود.

معاون رییس جمهور در دیدار با بانوان نخبه و نماینده تشکل‌های غیردولتی: علم مقدس است و باعث روشنایی، شناخت، بینایی و استقامت در مسیر است. به شرط آنکه علم با تقوا همراه و به عمل تبدیل شود.
خانم دکتر انسیه خزعلی روز پنجشنبه در دیدار با بانوان نخبه، اساتید دانشگاه و نماینده تشکل‌های غیردولتی، اظهار کرد: علم موجب قدرتمندی و قوت است اساس انجام هر کاری، علم و تحقیق است. علم مقدس است و باعث روشنایی، شناخت،بینایی و استقامت در مسیر است.به شرط آنکه علم با تقوا همراه و به عمل تبدیل شود.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده، اضافه کرد: مشکلات و مسائل بانوان نخبه استان فارس حتما مورد توجه قرار خواهد گرفت. البته برخی از این مشکلات پیگیری شده و منتظر هستیم که به نتیجه برسیم.
وی با اشاره به مشکلات شغلی زنان عضو هیأت علمی دانشگاه گفت: زنان عضو هیات علمی دانشگاه مانند بسیاری دیگر از زنان غیر دانشگاهی با مشکلاتی مواجه هستند که می تواند بر سطوح عاطفی، و عملکرد آنها تاثیر بگذارد. ما اخیرا مراجعاتی از سوی اعضای هیأت علمی داشتیم که خواستار رفع مشکلاتشان در زمان فرزند آوری شدند.
خانم خزعلی ادامه داد: نامه ای به وزیر نوشته شده و درخواست کردیم که برای فرزند آوری اساتید تا دو سال ماندگاری سنوات داشته باشیم تا بتوانند به وظایف دیگری که دارند رسیدگی کنند.
وی با بیان اینکه مسئولیت ها باید نوع حکم و قانون را تحت تأثیر قرار بدهد، گفت: باید عدالت برای اعضای هیأت علمی جوانی که در سن باروری هستند و می خواهند جنبه دیگری از زندگی آنها دیده شود برقرار شود. عدم برقراری عدالت باعث می شود که زندگی بانوان به تجرد و یا فرزنددار نشدن منتهی شود که این موارد باید مورد توجه قانون گذاران و برنامه ریزان قرار بگیرد.
خانم دکتر خزعلی با اشاره به درخواستهای حاضران عنوان نمود
حمایت ها و پشتیبانی های درخواست شده از طرح ها و برنامه ها مدنظر قرار می‌گیرد، وحمایت مادی و معنوی از دانشگاه فرهنگیان و حمایت از همسران شهدا قطعا در دستور کار دولت قرار دارد.
وی یادآور شد: . بحث تبدیل وضعیت استخدام فرزندان شهدا را از مسیر قانونی پیگیری می کنیم.
معاون رییس جمهور بیان داشت: بدون تردید خانواده شهدا نیاز به تغذیه روحی و معنوی دارند. مسئله مادی و تأمین روال عادی زندگی خانواده های شهدا هم باید مورد توجه ویژه قرار بگیرد.
وی ابراز کرد: جای بسی خوشحالی است که بانوان فعال و توانمندی در استان فارس مشغول به فعالیت در حوزه های مختلف هستند
خانم خزعلی عنوان کرد: هرچند بانوان فارس در حوزه سمن ها و اشتغال در آمار پایین به نظر می رسند اما در بخش صنایع دستی شاهد حضور پررنگ بانوان فارس هستیم و بیش از هشتاد درصد از مدیریت و اشتغال در این حوزه بر عهده بانوان این استان است. امیدواریم شاهد این اتفاق خوب در بخش بازاریابی و صادرات هم باشیم‌.
وی یادآور شد: بحث فرهنگی مرتبط با مسائل مربوط به دختران دانشجو، افزایش انگیزه مادری و همسری، وضعیت آموزش و پرورش و تلاش برای کاهش آسیب‌های جامعه اهمیت بسیاری دارد که در کوتاه مدت قابل حل نیست اما باید همت کنیم تا این مشکلات را به حداقل برسانیم.
خانم دکتر خزعلی ادامه داد: اگر وعده ای برای رفع کامل این آسیب ها داده می‌شود وعده هایی غیر قابل تحقق است. این آسیب ها یک شبه رفع نمی شود اما باید به منظور کاهش این آسیب‌ها در مرحله نخست برای متوقف کردن و جلوگیری از رشد آنها گام برداریم. اگر بتوانیم سالانه چند درصد کاهش آسیب هارا در جامعه شاهد باشیم کار بزرگی انجام داده ایم.
وی عنوان کرد: متأسفانه شرایط جامعه، رسانه‌ها، فضای مجازی و مسائل اقتصادی در رشد آسیب‌های جامعه مؤثر هستند اما به دلیل کسری بودجه دولت شاید نتوان به سادگی به برطرف کردن این مشکلات پرداخت. ما باید زیرساخت های اقتصادی قوی و تأمین مالی کافی برای کاهش این آسیب‌ها داشته باشیم.
معاون رییس جمهور افزود: این حرکت نباید فقط متکی به دولت باشد و باید حرکتی مردمی و فراگیر آغاز شود. ما از توانمندی های مردمی کم بهره می بریم این توانمندی ها جهت دهی و ساماندهی نشده است و یکی از برنامه های معاونت زنان تقویت این توانمندی‌هاست تا بتوانیم با پوشش نیروهای جهادی و کمک سازمانهای مردم نهاد کار مستقل و موثری را پایه گذاری کنیم.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/679532/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دختری با اطاق مرتب

بازی‌های مناسب کودکان پنج و شش ساله

آموزش برخورد مۆدبانه به کودک

با فرزندتان خوش بگذرانید !

یک درمان دم‌دستی برای کوچولوها

10 روش برای تقویت اعتماد به‌ نفس کودک

10 چیزی که نباید به کودکانمان بگوییم !

دلم یک دوست می خواد

مرزبندی بین بازیهای دخترانه و بازیهای پسرانه

خوابیدن کنار مامان و بابا

چه نوع کتابی مناسب کودک ما است؟

ارتقاء هوش هیجانی برای پرورش کودک موفق

بازی چگونه رشد کودکان شما را افزایش می‌دهد !

کودکی که به دیگران وابسته است !

اجازه ندهید کودک تان این برنامه ها را ببیند

علت فحش دادن(بدزبانی) در کودکان و راه حلهای پیشنهادی

جو فراست و خودخواهی

آموختن درسهای پول تو جیبی فرزندان

راههای عملی جهت افزایش تمرکز در کودکان

کودکانی که دیر می‌خوابند دچار ترس شبانه می‌شوند

رابطه اسباب بازی و شغل آینده کودک

راههایی برای تقویت هوش کودکان

مقابله با لجبازی‌های کودکانه!

والدین افسرده چگونه با کودکانشان بر خورد کنند؟

رفتار با کودکان لوس !

نشانه های اولیه لکنت زبان در کودکان

شخصیت شناسی از روی نقاشی بچه ها

دخترها به پدر نیاز دارند !

بچه‌تان موقع درس خواندن بی حواس است؟

دختری که رفتارهای پسرانه دارد و پسری که رفتارهای دخترانه دارد !

کودک خردسال خود را برای تولد فرزند جدید آماده کنید

چگونه فرزندی باهوش تربیت کنیم؟

به کودک لجباز رشوه ندهید

نکاتی مهم برای والدینی که دوقلو دارند

فیلم های غیر اخلاقی در سنین پایین

از نظر بهداشت روان کودک سالم کیست؟

درس خواندن و خواب آلودگی درفصل بهار

به خاطر بچه‌ ها با همسرتان زندگی می‌ کنید؟

زبان آموزی در حین بازی

چطور به کودکان کمک کنیم تا بهتر و به اندازه بخوابند

اگر می خواهید از فرزندتان انتقاد کنید این نکات را به یاد داشته باشید

روش های مقابله با دزدی کودکان

این تکنیک‌ها برای افزایش تمرکز توصیه می‌شود...!

علت اصلی دعوای خواهر - برادرها

خاله‌بازی، استقلال کودک را افزایش می‌دهد

نشانه‌های کودکان با اعتماد به نفس بالا و پایین

چگونه فرزندانمان را برای امتحانات پایان سال آماده کنیم؟

استفاده کودکان از تلفن همراه، خوب یابد؟

مهمترین علل مکیدن انگشت در کودکان

عواقب تنبیه بدنی کودکان !