نکات تهیه کیک ساده خانگی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - بیتوته / فر را نیم ساعت قبل از استفاده با دمای 175 درجه روشن کنید.
2. بعد از این که قالب را درون فر گذاشتید در فر را باز نکنید که از پف کردن کیک جلوگیری میکند.
3. بعد از این که قالب را از فر خارج کردید حدود 5 دقیقه کنار بگذارید تا سرد شود و سپس شروع به خارج کردن کیک از قالب کنید.
4. برای جلوگیری از خمیر شدن کیک بعد از خارج کردن آن از قالب سریع آن را برش بزنید.
5. اگر به کیک شیرینتر علاقه دارید میتوانید نصف پیمانه شکر به مقدار شکر اولیه اضافه کنید.
6. اگر به شیر استفاده شده در کیک علاقه نداشتید میتوانید به جای آن از نصف پیمانه آب پرتقال استفاده کنید.
-
يکشنبه ۴ مهر ۱۴۰۰ - ۰۹:۱۷:۴۲
-
۱۲ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/669654/