«شیرینی برنجی نسکافهای» تلفیق جذاب مزه ها
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - باشگاه خبرنگاران / طرز تهیه شیرینی برنجی نسکافهای برای کسایی که به قهوه علاقهی فراوان دارند.
مواد لازم:
آرد برنج 40 گرم
آرد 240 گرم
روغن جامد قنادی 200 گرم
پودر نسکافه یا قهوه 2 قاشق چایی خوری
پودر قند70 گرم
دانه قهوه شکلاتی برای تزیین
تخم خرفه برای تزیین
طرز تهیه:
در ابتدا باید چند نکته رو بگم شما اگر
روغن قنادی در اختیار ندارید میتونید از 250 گرم کره استفاده کنید.
این
شیرینی به نظرمن ترکیبی ازشیرینی
سنتی و
شیرینی مدرن هست و هم شیک و هم خوشمزه ..
در ظرفی مناسب
روغن قنادی و پودر قند را بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا یکدست و کرم رنگ شوند. سپس پودر نسکافه را اضافه کنید و هم بزنید. در آخر هم مخلوط آرد و آرد
برنج را بریزید. در این مرحله میتونید خمیر را در قیف بریزید و در سینی فر که کاغذ انداختید به هر شکلی که
دوست دارید فرم دهید.
ولی کاری که من انجام دادم این بود که از خمیر به اندازه یک گردوی کوچیک برداشتم و باماسوره دورش رو خط انداختم و در مرکز یک دونه قهوه شکلاتی گذاشتم و در سینی فرروی کاغذ روغنی چیدم سپس سینی را در فر از قبل گرم شده 180 درجه به مدت تقریبی 15 تا 20 دقیقه گذاشتم.
-
دوشنبه ۲۲ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۹:۵۳:۵۶
-
۳۱ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/662028/