آریا بانو

آخرين مطالب

نقش جاسوس «گاندو» بارها بازنویسی شد فرهنگی هنری

نقش جاسوس «گاندو» بارها بازنویسی شد
  بزرگنمايي:

آریا بانو - مهر / محمد مختاری بازیگر سریال تلویزیونی «گاندو» از تجربه ایفای نقش جاسوس در این مجموعه سخن گفت. محمد مختاری بازیگر سریال « گاندو » درباره حضورش در این سریال و ایفای نقش یک جاسوس اظهار داشت: بعد از تماسی که با من از طرف گروه کارگردانی « گاندو » گرفته شد دعوت شدم که با آقای جواد افشار دیداری داشته باشم و یکی از نقش‌های اصلی سریال را که خیلی هم مهم است به من پیشنهاد داد؛ نقش یک جاسوس به نام ابراهیم شریف نقشی که به خاطر حساسیت‌های خاص خودش بارها بازنویسی شد و برایشان مهم بود که این نقش در کار درست دربیاید و تاثیرگذار باشد.
جواد افشار برای ایفای نقش به من کد داد
وی ادامه داد: جواد افشار کمی از خصوصیات نقش ابراهیم شریف را برایم توضیح داد و کدهایی را برای پیدا کردن این شخصیت به من ارائه کرد . او یادآور شد که این نقش از نظر کاری در آینده جایگاه خوبی را در این حرفه از نظر بازیگری برایم بوجود می‌آورد که من هم با شناختی که از کارهای قبلی و توانایی‌های آقای افشار داشتم مخصوصاً سری اول گاندو پذیرفتم که در خدمت ایشان و سریال گاندو باشم و نقش ابراهیم شریف را بازی کنم.

آریا بانو


مختاری درباره نظرش نسبت به نقش عنوان کرد: وقتی من برای اولین بار فیلمنامه را خواندم متوجه شدم نقش ابراهیم شریف حالا به دلایلی یا به خاطر بازنویسی‌های چند باره خیلی پرداخت نشده و در حد چند خصوصیت و اینکه کجا متولد شده و کجا درس خوانده آن‌هم از زبان محمد و نقش‌های دیگر بیان می‌شود و غیر از اینها دیگر چیزی وجود ندارد.
نقش منفی را باید به گونه‌ای بازی می‌کردم که لو نرود
بازیگر « گاندو » اضافه کرد: این کار را برای من سخت می‌کرد که چطور می‌توانم نقش را بشناسم و از نظر خانوادگی، روحی، روانی، گذشته‌اش، خصوصیات اخلاقی، رفتارهای ظاهری و… تجزیه و تحلیلش کنم و از همه مهمتر اینکه این نقش منفی است اما در بازی باید ارتباطش با اهالی محلی چنان باشد که او را راحت بپذیرند و باورش کنند و به اهدافش برسد.
وی با اشاره به ویژگی‌های این نقش اظهار کرد: باید سعی می‌کردم از ابتدا این شخصیت توسط بیننده در سریال لو نرود که آدم منفی فیلم است بلکه کم کم متوجه و غافلگیر شود بر خلاف خیلی از سریال‌ها که از همان اول آدم منفی مشخص است و دستش برای مخاطب رو می‌شود. بعضی وقت‌ها ظاهر نقش‌های منفی و شکل و شمایل آن‌ها، هویت آن‌ها را نشان می‌دهد اما شریف در ظاهری آراسته و قابل اعتماد و با برخوردی متین و مردم دار هویت اصلیش را پنهان می‌کند و حتی خودش را دلسوز مردم و زندگیشان نشان می‌دهد تا در دل آن‌ها جا باز کند و حرفش را بپذیرند و به هدفش برسد، او در واقع گرگی در لباس میش است.

آریا بانو


بازیگر « گاندو » در بخش دیگر درباره اینکه چگونه خود را به نقش نزدیک کرده است، توضیح داد: برای اینکه بفهمم و تصویر ذهنی از این آدم در دانشگاه و محل تحصیلش داشته باشم عکس‌های دانشگاه سواس انگلستان و دانشجویان آنجا را دیدم و مطالبی را درباره آن دانشگاه خواندم که چطور این افراد آنجا برای کارهای جاسوسی در کشورهای مختلف آموزش می‌بینند.
می‌گفتند بلایی سر محمد بیاوری مادرم نفرینت می‌کند
وی با اشاره به بازخوردهایی که از مردم دریافت کرده است، گفت: پس از پخش سریال به نوعی همه شوکه شده بودند از اینکه نقش منفی بازی کرده بودم، خیلی از مردم و دوستان و آشنایان می‌گفتند بعد از سال‌ها نقش‌های مثبت یک دفعه پوست انداخته‌ای و این لازم بود. در فضای مجازی هم نظرهایی می‌دادند که برایم جالب بود هم کلی تعریف و تمجید کرده بودن و هم حالت انزجار داشت. برخی نوشته بودند «چقدر سنگدلی»، یا «برای یک لحظه هم تصویرت را نشان می‌دهد حالمان بد می‌شود»، برخی هم می‌گفتند «وای به حالت اگر بلایی سر محمد (وحید رهبانی) بیاوری، مادرم نفرینت می‌کند» و در کل بازخوردهای مختلفی گرفتم .
مختاری درباره فصل جدید این سریال و اینکه چقدر می‌تواند مخاطب را جذب کند، اظهار کرد: من کل فیلمنامه را نخوانده‌ام و فقط سکانس‌هایی که خودم در آنها بازی داشتم را مطالعه کردم اما با دیدن سری اول « گاندو » و 13 قسمتی که از سری دوم سریال در ایام نوروز پخش شد و کار آقای افشار و دیگر عوامل باید بگویم لحظه‌های هیجان‌انگیز، اکشن و غافلگیر کننده‌ای در این سریال هست که مردم باید بی‌صبرانه منتظر دیدن آن باشند.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/636861/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

عزت نفس کودک تان را تقویت کنید

استفاده از اینترنت روی نمرات بچه ها تاثیر می گذارد

با کودک خجالتی چطور رفتار کنیم؟

حواس پرتی در کودکان + راههای درمان

با کودکان گوشه‌ گیر چگونه رفتار کنیم؟

برای کنترل بیش فعالی کودکان چه کنیبم؟

چرا بعضی از فرزندان علاقه ای به سفر رفتن با والدینشان ندارند؟

تا حالا عبارت «کارتون‌درمانی» به گوش‌تان خورده؟! (قسمت اول)

تا حالا عبارت «کارتون‌درمانی» به گوش‌تان خورده؟ (قسمت دوم)

فواید داستان خواندن برای کودکان

بازی‌هایی که به اجتماعی‌شدن کودکان کمک میکند

راهکار هایی برای کم کردن وابستگی کودک

بگذارید بچه ها یه کم استرس هم داشته باشند!

وقتی کودک کابوس می‌بیند چگونه برخورد کنیم؟

بازی هایی برای درمان کمرویی کودکان

راهکارهایی برای جلوگیری از تماشای بیش از حد تلویزیون

از بلوغ زودرس کودک خود جلوگیری کنید

جملاتی برای آرام کردن کودک پرخاشگر

راه های تشخیص منطقی یا غیر منطقی بودن درخواست های کودکان

تأثیر بازی کردن بر شخصیت کودکان

چگونه استعدادهای کودکان را کشف کنیم؟

بازی هایی برای افزایش توجه و تمرکز کودکان

با کودکی که اشتباهش را نمی پذیرد چه کنیم؟

توصیه‌هایی برای قبل از پدر شدن

چهار بازی مهارتی برای کودکان

وابستگی کودک را چگونه درمان کنیم؟

دلبستگی کودکان زیر دو سال را جدی بگیرید!

اگر کودکتان مدام می گوید حوصله ام سر رفت!

تفاوت کابوس و هراس شبانه در کودکان

نیازهای روانشناختی کودکان زیر 7 سال چیست؟

چگونه فرزندمان را به خوب حرف زدن تشویق کنیم؟

تک فرزندی با روان فرزند شما چه کار می کند؟

راهکاری برای درمان کودک خجالتی شما

چرا کودک من زیاد سوال می پرسد؟

دلایل دیر حرف زدن کودک چیست؟

اوتیسم سراغ چه کسانی می‌رود؟

با رعایت این موارد کودک شما در مدرسه موفق تر خواهد بود!

4 اسباب‌بازی مفید برای رشد ذهنی و جسمی کودک

تفاوت های خلقی در کودکان

کشف مهارت و استعدادهای کودکان

دلایل هراس کودکان از مدرسه چیست؟

بازی با کودک نوپا

دانش آموزانی که تکالیفشان را انجام نمی دهند!

مشکلات یادگیری و آموزشی در کودکان

خانواده هایی که می خواهند «ای کیو سان» داشته باشند

مراحل رشد جنسی کودک خود را بشناسید!

رابطه آموزش و بازی را جدی بگیرید

با کودکان حواس پرت چه کنیم؟

بازی مناسب ماههای اول زندگی

قدرت یادگیری دخترها بیشتر است یا پسرها؟