آریا بانو

آخرين مطالب

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمان:

علایم کرونای دلتا به آنفلوآنزا و آبله مرغان شبیه است پزشکي

علایم کرونای دلتا به آنفلوآنزا و آبله مرغان شبیه است
  بزرگنمايي:

آریا بانو - حمیدرضا رشیدی نژاد شامگاه 9 مردادماه در برنامه گفت و گوی ویژه خبری شبکه استانی کرمان اظهار کرد: در پی همه گیری ویرس کرونا در جنوب و شرق کشور و تاثیر کرمان از استان های هرمزگان و سیستان و بلوچستان، در حال حاضر ویروس دلتا همه کشور را درگیر کرده است.
وی افزود: اکنون کرمان یکی از بحرانی ترین استان هاست و پنجمین استان در بروز بیماری کرونا است که نسبت به دوره های قبل شاهد شدت بیماری بیشتر، تعداد بیماران بستری بیشتر و وخامت حال بیماران هستیم.
رشیدی نژاد تصریح کرد: نسبت به پیک قبل در آذرماه 99، بیش از 30 درصد تعداد بیماران کرونایی در استان کرمان افزایش یافته و تخت ها به شدت در حال اشغال شدن و بیماران بدحال تر هستند.
وی بیان کرد: متاسفانه در استان کرمان مانند کشور، میزان رعایت پروتکل های بهداشتی به کمتر از 40 درصد کاهش یافته و شاید مردم خسته و بی تفاوت شده و عادی انگاری بیشتر جلب توجه می کند که امیدواریم مسائل فرهنگی بیشتر تبلیغ شود و مردم به خودشان بیایند و مسائل بهداشتی را بیشتر رعایت کنند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمان درباره ویژگی بارز کرونای دلتا گفت: واگیری این ویروس چندین برابر ویروس قبلی کروناست و گفته می شود شبیه آنفلوانزای معمولی و برخی می گویند شبیه آبله مرغان است که علائم شبیه آنفلوانزا شروع می شود و در برخی افراد خفیف بوده و ممکن است توجه نکنند و بیماری در کسانی که مستعد وخیم شدن بیماری هستند، شدت پیدا می کند و عمدتا دچار درگیری ریوی می شوند و بیماران را بدحال می کند.
وی تاکید کرد: کسی که بخواهد دچار بیماری کرونا نشود، یکی از مسائل مهم پرهیز از تجمعات و مراقبت بر رعایت فاصله است.
رشیدی نژاد تصریح کرد: اصول اولیه پروتکل های بهداشتی رعایت فاصله فیزیکی است که بین دو نفر باید فاصله رعایت شود. ضمن اینکه تهویه فضا باید صورت بگیرد و شست و شوی دست ها و بهداشت فردی و به ویژه زدن ماسک مسئله مهمی در پیشگیری از بیماری است زیرا بیماری که دچار کرونا شده از طریق مجازی تنفسی ویروس را می تواند منتقل کند و اگر این موارد رعایت شود، افراد کمتر درگیر می شوند.
وی بیان کرد: ما همت و همه امکانات را بسیج کردیم تا ظرفیت پذیرش بیمار را در بیمارستان های استان کرمان داشته باشیم و بقیه کار دست مردم است و درخواست داریم هم استانی ها به این مسئله توجه کنند و فکر بکنند که جانشان در خطر است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمان در ادامه درباره واکسیناسیون کرونا در استان عنوان کرد: طبق دستورالعمل ستاد ملی کرونا ابلاغ و واکسیناسیون از سنین بالا آغاز شده و در فازهای مختلف کار پیش می رود و اکنون در شش استان از جمله کرمان به لحاظ شدت بروز بیماری با پیگیری های انجام شده، سن واکسیناسیون به 45 سال رسیده و از هفته قبل کار واکسیناسیون در حال انجام است.
وی با اشاره به اینکه متولدین سال 1355 به پایین را می توانیم واکسن بزنیم، افزود: 550 هزار واکسن کرونا تاکنون وارد استان کرمان شده که نزدیک به 360 هزار تزریق دوز اول و نزدیک به 90 هزار دوز دوم هم انجام شده است.
رشیدی نژاد تصریح کرد: حدود 100 هزار واکسن نیز اکنون در استان موجود است و روزانه متقاضی تزریق هستند و تقاضایی از همه هم استانی ها داریم این است از فرصت واکسیناسیون استفاده و در سامانه سلامت ثبت نام کنند و استان کرمان را انتخاب نمایند.
وی بیان کرد: ظرفیت تزریق واکسن را در کل استان داریم و در حوزه دانشگاه علوم پزشکی کرمان روزانه می توانیم 12 هزار واکسن تزریق کنیم.
رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به پیشنهاد دکتر پورابراهیمی رییس کمیسیون اقتصادی مجلس مبنی بر اولویت واکسیناسیون اعضای خانواده کادر درمان عنوان کرد: باید در ستاد ملی کرونا یا در وزارت بهداشت این موضوع مصوب شود و در استان نمی توانیم چنین تصمیمی بگیریم.
وی در ادامه اظهار کرد: در شهر کرمان هفت مرکز برای واکسیناسیون کرونا ایجاد شده و در مراکز تجمیعی واکسیناسیون در استان چهار تیم حضور دارند و برای گروه های شغلی متفاوتی که از طریق وزارت بهداشت اعلام شده از جمله خبرنگاران، معلمان، اساتید دانشگاه، کارمندان بانک، فعالان حمل و نقل، قضات و ... نشست هایی داشتیم و مراکز در حال تجهیز است و در دو روز آینده نخستین گروه ها برای تزریق خواهند آمد که محل تزریق واکسن این گروه ها به جز مراکز تجمیعی است.
رشیدی نژاد در بخش دیگری از سخنانش درباره وضعیت تخت های بیمارستانی در استان کرمان گفت: 1500 تخت بستری قبل از موج جدید در استان داشتیم و اکنون به 2000 تخت افزایش یافته و در سه روز اخیر 150 تخت در شهر کرمان ظرفیت سازی شده که کار سختی است.
وی بیان کرد: از ظرفیت بیمارستان های نظامی، دانشگاهی و خصوصی استفاده شده و در حال حاضر نزدیک به 1700 بیمار کرونایی در بیمارستان های استان کرمان بستری هستند که حدود 1100 بیما در حوزه علوم پزشکی کرمان بستری است و ما ظرفیت سازی می کنیم تا بیماران در راهرو و یا روی برانکارد بستری نشوند.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/635494/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بازی‌هایی که به اجتماعی‌شدن کودکان کمک میکند

راهکار هایی برای کم کردن وابستگی کودک

بگذارید بچه ها یه کم استرس هم داشته باشند!

وقتی کودک کابوس می‌بیند چگونه برخورد کنیم؟

بازی هایی برای درمان کمرویی کودکان

راهکارهایی برای جلوگیری از تماشای بیش از حد تلویزیون

از بلوغ زودرس کودک خود جلوگیری کنید

جملاتی برای آرام کردن کودک پرخاشگر

راه های تشخیص منطقی یا غیر منطقی بودن درخواست های کودکان

تأثیر بازی کردن بر شخصیت کودکان

چگونه استعدادهای کودکان را کشف کنیم؟

بازی هایی برای افزایش توجه و تمرکز کودکان

با کودکی که اشتباهش را نمی پذیرد چه کنیم؟

توصیه‌هایی برای قبل از پدر شدن

چهار بازی مهارتی برای کودکان

وابستگی کودک را چگونه درمان کنیم؟

دلبستگی کودکان زیر دو سال را جدی بگیرید!

اگر کودکتان مدام می گوید حوصله ام سر رفت!

تفاوت کابوس و هراس شبانه در کودکان

نیازهای روانشناختی کودکان زیر 7 سال چیست؟

چگونه فرزندمان را به خوب حرف زدن تشویق کنیم؟

تک فرزندی با روان فرزند شما چه کار می کند؟

راهکاری برای درمان کودک خجالتی شما

چرا کودک من زیاد سوال می پرسد؟

دلایل دیر حرف زدن کودک چیست؟

اوتیسم سراغ چه کسانی می‌رود؟

با رعایت این موارد کودک شما در مدرسه موفق تر خواهد بود!

4 اسباب‌بازی مفید برای رشد ذهنی و جسمی کودک

تفاوت های خلقی در کودکان

کشف مهارت و استعدادهای کودکان

دلایل هراس کودکان از مدرسه چیست؟

بازی با کودک نوپا

دانش آموزانی که تکالیفشان را انجام نمی دهند!

مشکلات یادگیری و آموزشی در کودکان

خانواده هایی که می خواهند «ای کیو سان» داشته باشند

مراحل رشد جنسی کودک خود را بشناسید!

رابطه آموزش و بازی را جدی بگیرید

با کودکان حواس پرت چه کنیم؟

بازی مناسب ماههای اول زندگی

قدرت یادگیری دخترها بیشتر است یا پسرها؟

قصه گویی چه تاثیری در زندگی کودک دارد؟

چگونگی پرورش و تربیت کودک خردمند

کابوسهای کودکانه

زمانبندی برای تماشای تلویزیون توسط کودک

وسواس در کودکان

تقویت حافظه کودک از دوران نوزادی

نوازش‌ها، بوسه‌ها و محبت‌ها چه تاثیری در رشد و پرورش کودک دارند؟

مکیدن انگشت در کودکان + راههای درمان

برای اطمینان از سلامت روانی دختران چه می‌توانیم بکنیم؟

علت و درمان تیک عصبی در کودکان