آریا بانو

آخرين مطالب

خواص طالبی برای پوست، لاغری و سلامتی بدن پزشکي

خواص طالبی برای پوست، لاغری و سلامتی بدن
  بزرگنمايي:

آریا بانو - طالبی در نواحی نیمه خشک رشد می کند و گوشت آن آبدار و شیرینی است. از گوشت طالبی برای استفاده در سالاد نیز استفاده می شود.
این میوه سرشار از مواد مغذی می باشد. میوه طالبی دارای کالری کمی می باشد، این میوه 64 کالری دارد که تقریبا می توان گفت فاقد چربی و کلسترول مضر برای بدن می باشد. اگر قصد کاهش وزن دارید به شما توصیه می کنیم حتما طالبی مصرف کنید.
این میوه سرشار از پتاسیم است که باعث می شود تا فشار خون کنترل شود و ضربان قلب شما منظم کار کند. پتاسیم برای مقابله با سدیم بدن عملکرد بالایی دارد.
این میوه دارای ویتامین آ و سی می باشد که مقاومت بدن انسان را در برابر رادیکال های آزاد و سایر عوامل آسیب رسان افزایش می دهد. ویتامین آ موجود در طالبی باعث افزایش بینایی می شود. طالبی منبع خوبی از ویتامین ب کمپلکس می باشد که شامل نیاسین، تیامین، پانتوتنیک و پیریدوکسین می باشد.
تیامین موجود در طالبی در تولید سلول های جدید موثر است و با کلسترول بد مقابله می کند. پانتوتنیک باعث می شود که چربی ها در بدن به راحتی تجزیه شود.
طالبی دارای مقادیر زیادی از کلسیم و روی می باشد، این میوه همچنین آهن زیادی دارد و مس و منگنز و فسفر نیز در آن یافت می شود. آهن موجود در طالبی باعث انتقال اکسیژن در سراسر بدن می شود. منگنز موجود در این میوه باعث تقویت سوخت و ساز بدن شده و سطح قند خون را تنظیم می کند.
"خواص شگفت انگیز طالبی"
ضد پیری
پوست بدن ما برای حفاظت به کلاژن نیاز دارد. کلاژن ماده ای می باشد که از اثرات پیری جلوگیری می کند. طالبی دارای کلاژن زیادی برای سلامت بدن می باشد. مصرف این میوه باعث می شود تا از پیری زودرس جلوگیری شود.
گزینه ی رژیمی خوب
شاید ندانید که نود درصد طالبی را آب تشکیل می دهد. آب موجود در طالبی باعث شادابی و جوانی شما می باشد و از ابتلا به گلودرد جلوگیری می کند. طالبی دارای کالری کم و کلسترول کمی دارد. برای کسانی که رژیم دارند این میوه مناسب است.
ضد سرطان
طالبی به خاطر داشتن کاروتنوئیدش مانع از ابتلا به سرطانمی شود. کاروتنوئید یک رنگدانه طبیعی موجود در میوه ها می باشد که این مورد در طالبی زیاد است و از سرطان سینه و ریه جلوگیری می کند.
پیشگیری از حمله ی قلبی
آدنوزین موجود در طالبی از رسوبات خون که به حمله قلبیمنجر می شود جلوگیری می کند. آدنوزین می تواند به بدن شما در سرکوب کردن سلول های خونی مزاحم کمک کند تا احتمال حمله ی قلبی کاهش پیدا کند.
سلامت چشم
این میوه سرشار از بتاکاروتن است که برای افزایش دید و حفظ سلامت چشم بسیار مفید است. بتاکاروتن در بدن به ویتامین آ تبدیل شده و برای بهبود عملکرد چشم بسیار مفید است.
پیشگیری از ناتوانی جنسی
طالبی شامل آمینو اسیدی به اسم سیترولین می باشد که می تواند برای پیشگیری از ناتوانی جنسی موثر باشد. این ماده باعث آرام سازی جریان خون به سمت آلت تناسلی می شود. سیترولین ماده به نام آرژینین تولید می کند، این ماده می تواند باعث کنترل رگ های خونی شود.
منبع لیکوپن
لیکوپن ماده ای مفید می باشد که در گوجه فرنگی نیز یافت می شود، طالبی سرشار از لیکوپن می باشد که یک ترکیب فعال شناخته می شود که دشمن سلول های سرطانی می باشد. لیکوپن باعث می شود تا حملات قلبیکاهش پیدا کرده و شما قلب سالمی داشته باشید.
جلوگیری از دیابت
بیماری دیابت به دلیل مصرف بیش از اندازه خوراکی های چرب و شیرین رخ می دهد. دیابت یک بیماری ژنتیکی نیز محسوب می شود. طالبی سرشار از کالری هایی می باشد که باعث می شود تا شما احساس سیری کنید و از دیابت جلوگیری می کند.
تسکین دستگاه گوارشی
طالبی سرشار از ویتامین می باشد، همچنین این میوه از آب و فیبر غنی بوده و همین آب و فیبر زیاد باعث می شود تا یک دسر مناسب باشد. کسانی که مشکلات گوارشی دارند می توانند طالبی مصرف کنند. طالبی برای درمان اسهال و یبوست بسیار مفید است.
زیبایی درونی
طالبی برای زنان بسیار مفید می باشد، این میوه باعث زیبایی درونی شما می شود. شما اگر به دنبال میوه ای هستید که دارای آب زیادی باشد بهتر است طالبی مصرف کنید. طالبی باعث شستن رسوبات پوستی می شود.
حفظ سلامتی
طالبی دارای کلسیم زیادی می باشد که باعث کاهش فشار خون در بدن می شود و اثر خوراکی های پرسدیم را کم می کند. شما برای داشتن سلامت قلب بهتر است طالبی مصرف کنید.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/606141/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

«هیجان خوب» و «هیجان بد» چیست؟

افسردگی بعد از زایمان و تاثیر آن بر نوزاد

تاثیر داروهای مُسکن بر رفتارهای احساسی زنان و مردان

نقش خانواده در سلامت روان

درمان وسواس با روش های طبیعی

روشی حیرت‌انگیز در درمان افسردگی

کنترل خشم و عصبانیت با 10 ترفند

چگونه ارتباط ذهن، بدن و روح را در زمستان تقویت کنیم؟

قرص‌های ضد افسردگی نتیجه‌بخش است؟

یوگا و رهایی از اضطراب مادربودن

حقایق عجیب زنانه!

درمان وسواس و افسردگی با چند راهکار کم‌خرج

با این ترفند ساده از اعتیاد به تلفن همراه خلاص شوید

غلبه بر ترس و راه اندازی کسب و کار جدید

5 نشانه‌ ظاهری اضطراب بیمارگونه

رژیم غذایی برای مقابله با افسردگی

فرار دختران از خانه، دلایل و راه های پیشگیری

اکراه مردان در پذیرش مشکلات سلامت روان

بی‌ادب ها هرگز موفق نمی‌شوند!

راهکارهایی برای کنترل عصبانیت

چگونه با رازهای‌مان خوشحال باشیم؟

چرا دختران بیشتر از پسران در معرض افسردگی قرار دارند؟

نقش استرس در بروز دردهای قلبی!

اعتیاد به کار؛ بلایی که عمرمان را می‌گیرد

با بیماران چگونه برخورد کنیم؟

فواید خنده و گریه

چرا مجردها منزوی می‌شوند؟

اضطراب و استرس، مسری است

9عامل کمتر شناخته‌شده زوال عقل

شخصیت شما چه تاثیری بر سلامت شما دارد؟

12 علامت اینکه واقعا باهوش هستید

روان‌شناسی نابرابری

آیا احساسات را به فرزندانمان یاد می دهیم یا ارث می دهیم؟

افسردگی ناشی از تعطیلات چیست؟

9 عادت روزانه‌ای که باید هر چه زودتر ترک کنید

ویژگی‌های چهره که باعث جذاب‌تر دیده شدن افراد می‌شود

اضطراب بیشتر با استفاده بیش از اندازه از اسمارت فون ها

چرا بی دلیل گریه می کنیم؟

آیا افراد تحصیل‌کرده به مشکلات روحی بیشتری دچار می‌شوند؟

شغلی را که واقعا دوست دارید بیابید

راه های رفع کسالت بعد از تعطیلات نوروز

چرا در مورد مسائل مالی، احساسی تصمیم می‌گیریم؟

راهکارهایی برای رهایی از استرس

نکاتی درباره رایج ترین بیماری روانی

افزایش سطح انرژی بدن در آغاز روز با رنگ نارنجی و چند اقدام ساده

علائم افسردگی خفیف

مهارت تفکر انتقادی‌تان را چگونه پرورش دهید؟

اختلال مانیک (دوقطبی) چیست؟

چرا در خواب حرف می‌زنیم؟

چگونه انرژی منفی را از خانه دور کنیم؟