آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه میگو پلو خانه داري

طرز تهیه میگو پلو
  بزرگنمايي:

آریا بانو - میگو پلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. این غذای خوشمزه یکی از معورف ترین غذاهای استان های جنوبی کشورمان است و بهترین میگو پلو در جنوب کشور متعلق به استان بوشهر می باشد. میگو پلو را اگر به صورت پلو مخلوط درست کنیم خوشمزه تر است، ولی اگر بخواهیم آنرا به صورت مجلسی تر درست کنیم، بهتر است برنج را به صورت جداگانه و میگوها را نیز به صورت جداگانه درست کنیم و در آخر برنج را با زعفران و زرشک ترکیب می کنیم، سپس میگو را روی برنج می ریزیم و سرو می کنیم، برای مشاهده آموزش آشپزی جنوبی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه میگو پلو در ادامه با سایت چی شی همراه باشید. مواد لازم برای 2 نفر میگو 200 گرم برنج 2 پیمانه پیاز 1 عدد بزرگ زعفران دم کره 4 قاشق غذاخوری پود سیر ½ قاشق چایخوری ادویه ماهی ½ قاشق چایخوری پاپریکا ½ قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی طرز تهیه میگو پلو مرحله اول ابتدا باید میگوها را تمیز کنیم و رگ سیاه پشت میگوها را خارج کنیم. پس از شستشوی میگوها آنها را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و پاپریکا را به همراه 2 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده، ادویه ماهی، پودر سیر و مقدار نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم. مرحله دوم مواد را به آرامی روی گوشت میگوها ماساژ می دهیم تا ادویه ها به تمام نقاط گوشت میگوها برسد، حالا روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت 1 الی 2 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا میگوها طعم دار شوند و بوی زهم شان گرفته شود. طرز تهیه میگو پلو پس از گذشت یک ساعت میگوها را از یخچال خارج می کنیم، در ادامه پیاز را به صورت خلالی درشت خرد می کنیم و به همراه کمی روغن در یک تابه مناسب تفت می دهیم تا پیاز طلایی شود، سپس 1 قاشق غذاخوری زعفران به پیاز اضافه می کنیم. مرحله چهارم حالا یکی دو دقیقه دیگر پیازها را تفت می دهیم تا با زعفران یکدست شوند. در ادامه پیاز را از تابه خارج می کنیم و کمی روغن اضافه می کنیم، سپس میگوها را به تابه اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا میگوها سرخ شوند. مرحله پنجم در ادامه باقیمانده زعفران دم کرده را به همراه پیاز سرخ شده به میگوها اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا با هم یکدست شوند، سپس در صورت تمایل کمی زرشک هم اضافه می کنیم و تفت کمی می دهیم و تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم. مرحله ششم برنج را می توانیم به سلیقه خود به صورت ساده یا با شوید خشک تهیه کنیم. برنج را می خیسانیم سپس یک قابلمه آب روی حرارت قرار می دهیم تا آب جوش بیاید سپس کمی نمک به آب جوش اضافه می کنیم و در ادامه برنج خیسانده شده را به قابلمه اضافه می کنیم. مرحله هفتم زمانی که دانه های برنج نرم شدند و مغزشان کمی گیر داشت برنج را آبکشی می کنیم. حالا داخل یک قابلمه مناسب کمی روغن می ریزیم و به سلیقه خود از نان لواش یا سیب زمینی ورقه شده برای ته دیگ برنج استفاده می کنیم. مرحله هشتم حالا برنج را به آرامی روی ته دیگ می ریزیم و روی درب قابلمه دم کنی قرار می دهیم تا برنج حدود 45 دقیقه تا یک ساعت دم بکشد. پس از اینکه برنج دم کشید آنرا داخل دیس می ریزیم و میگوهای سرخ شده را روی برنج قرار می دهیم و سرو می کنیم. مرحله نهم توجه داشته باشید که در صورت تمایل می توانیم میگو پلو را مانند غذاهایی مثل لوبیا پلو یا عدس پلو به صورت مخلوط نیز درست کنیم. به این صورت که میگوهای سرخ شده را به صورت لایه به لابه داخل برنج آبکش قرار می دهیم. مرحله دهم البته اگر می خواهید میگو پلوی شما مجلسی تر باشد بهتر است میگوها را به صورت جدا به برنج اضافه کنید، چون درست کردن میگو پلو به صورت مخلوط باعث می شود که ظاهر غذا خیلی جذابیت نداشته باشد و نتوانید آنرا به خوبی تزیین کنید.

میگو پلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. این غذای خوشمزه یکی از معورف ترین غذاهای استان های جنوبی کشورمان است و بهترین میگو پلو در جنوب کشور متعلق به استان بوشهر می باشد. میگو پلو را اگر به صورت پلو مخلوط درست کنیم خوشمزه تر است، ولی اگر بخواهیم آنرا به صورت مجلسی تر درست کنیم، بهتر است برنج را به صورت جداگانه و میگوها را نیز به صورت جداگانه درست کنیم و در آخر برنج را با زعفران و زرشک ترکیب می کنیم، سپس میگو را روی برنج می ریزیم و سرو می کنیم، برای مشاهده آموزش آشپزی جنوبی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه میگو پلو در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای 2 نفر
میگو200 گرم
برنج2 پیمانه
پیاز1 عدد بزرگ
زعفران دم کره4 قاشق غذاخوری
پود سیر½ قاشق چایخوری
ادویه ماهی½ قاشق چایخوری
پاپریکا½ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه اندازه کافی
طرز تهیه میگو پلو
مرحله اول
ابتدا باید میگوها را تمیز کنیم و رگ سیاه پشت میگوها را خارج کنیم. پس از شستشوی میگوها آنها را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و پاپریکا را به همراه 2 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده، ادویه ماهی، پودر سیر و مقدار نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم.
مرحله دوم
مواد را به آرامی روی گوشت میگوها ماساژ می دهیم تا ادویه ها به تمام نقاط گوشت میگوها برسد، حالا روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت 1 الی 2 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا میگوها طعم دار شوند و بوی زهم شان گرفته شود.
طرز تهیه میگو پلو
پس از گذشت یک ساعت میگوها را از یخچال خارج می کنیم، در ادامه پیاز را به صورت خلالی درشت خرد می کنیم و به همراه کمی روغن در یک تابه مناسب تفت می دهیم تا پیاز طلایی شود، سپس 1 قاشق غذاخوری زعفران به پیاز اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
حالا یکی دو دقیقه دیگر پیازها را تفت می دهیم تا با زعفران یکدست شوند. در ادامه پیاز را از تابه خارج می کنیم و کمی روغن اضافه می کنیم، سپس میگوها را به تابه اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا میگوها سرخ شوند.
مرحله پنجم
در ادامه باقیمانده زعفران دم کرده را به همراه پیاز سرخ شده به میگوها اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا با هم یکدست شوند، سپس در صورت تمایل کمی زرشک هم اضافه می کنیم و تفت کمی می دهیم و تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم.
مرحله ششم
برنج را می توانیم به سلیقه خود به صورت ساده یا با شوید خشک تهیه کنیم. برنج را می خیسانیم سپس یک قابلمه آب روی حرارت قرار می دهیم تا آب جوش بیاید سپس کمی نمک به آب جوش اضافه می کنیم و در ادامه برنج خیسانده شده را به قابلمه اضافه می کنیم.
مرحله هفتم
زمانی که دانه های برنج نرم شدند و مغزشان کمی گیر داشت برنج را آبکشی می کنیم. حالا داخل یک قابلمه مناسب کمی روغن می ریزیم و به سلیقه خود از نان لواش یا سیب زمینی ورقه شده برای ته دیگ برنج استفاده می کنیم.
مرحله هشتم
حالا برنج را به آرامی روی ته دیگ می ریزیم و روی درب قابلمه دم کنی قرار می دهیم تا برنج حدود 45 دقیقه تا یک ساعت دم بکشد. پس از اینکه برنج دم کشید آنرا داخل دیس می ریزیم و میگوهای سرخ شده را روی برنج قرار می دهیم و سرو می کنیم.
مرحله نهم
توجه داشته باشید که در صورت تمایل می توانیم میگو پلو را مانند غذاهایی مثل لوبیا پلو یا عدس پلو به صورت مخلوط نیز درست کنیم. به این صورت که میگوهای سرخ شده را به صورت لایه به لابه داخل برنج آبکش قرار می دهیم.
مرحله دهم
البته اگر می خواهید میگو پلوی شما مجلسی تر باشد بهتر است میگوها را به صورت جدا به برنج اضافه کنید، چون درست کردن میگو پلو به صورت مخلوط باعث می شود که ظاهر غذا خیلی جذابیت نداشته باشد و نتوانید آنرا به خوبی تزیین کنید.

لینک کوتاه:
https://www.banounews.ir/Fa/News/603922/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

همه گیر دادن به این بنده خدا انصراف بده!

کشف روشی موثر برای ترمیم و بازسازی عضلات از بین رفته

خاکریز روی زمین فوتبال

بوی مرگ در مستطیل سبز

آهنگ بی کلام «پاییز طلایی» اثر فریبرز لاچینی

واکسن ایرانی کرونا بدون انتشار مقاله مجوز گرفت؟

سرنوشت تلخ زنی که در خانه شوهر معتاد شد!

رکوردشکنی مرگبار سیگاری‌ها

راز شوم عقرب کثیف لو رفت؛ او نوجوانان را اغفال می کرد

طرز تهیه نان لوسیا سوئدی برای صبحانه

عارضه ای شایع اما درمان پذیر

آموزش بستن موها برای شروع روزی با نشاط

دیدار همسر امیر شایگان با تازه عروس «می خواهم زنده بمانم»

پایان فیلمبرداری فیلم کوتاه «هر روز میمیریم»

لحظه های مرگ و زندگی علی شادمان در «میخواهم زنده بمانم»

«بازی انتخاب» بزودی مقابل دوربین می‌رود

مرجانه گلچین به «شب‌آهنگی» می‌آید

چهره ها/ تبریک تولد خانم کارگردان به شکیباترین شکیبای دنیا

این 5 فیلم براساس داستان‌های واقعی ساخته شده‌اند

لحظات ماندگار از هنرنمایی «هوتن شکیبا»؛ بازیگری همه فن حریف

چرا همیشه فکر میکنیم مرغ همسایمون غازه؟!

داریوش ارجمند: حتما در انتخابات شرکت می‌کنم

نگاه معنی دار جواد عزتی به همسرش در «زخم کاری»

انتشار تیزر هفدهمین قسمت از سریال عاشقانه «می خواهم زنده بمانم»

چهار نقش آفرینی برتر «هوتن شکیبا» به مناسبت تولدش

اعتراض حامد آهنگی به سانسور «شب آهنگی» با انتشار پشت صحنه آن

حقایقی باورنکردنی درباره زندگی چارلی چاپلین که نمی‌دانستید

اصغر نقی‌زاده: نخندیدن به دیالوگ‌های پژمان جمشیدی سخت است

موافقت شورای ساخت با شش فیلم نامه

محمدرضا گلزار در «آوازه خوان» مصطفی کیایی

ترس و لرز فریبرز در هنگام تماشای فیلم جن گیر!

آخرین جزئیات از قتل «بابک خرمدین» از قول رئیس پلیس آگاهی کشور

خوش شانسی فریبرز باغبیشه در قسمت‌های آینده «زیرخاکی 2»

نظر استاد نصیریان درباره رفاقت و دوستی

نظر تحسین برانگیز خانم بازیگر درباره رای دادن در انتخابات

عوارض ناشی از کرونا سپند امیرسلیمانی را به جراحی کشاند!

راه های سازش با همسر بدون اینکه چیزی از شما کم شود

35 سالگی، سن خروج زنان از بازار کار

قصاص پدر مرتکب قتل فرزند امکان پذیر نبود/ تقلیل حبس تعزیری درجه 3 به 4 در قوه قضاییه

تاثیر گیاه خواری بر نوع حاد کرونا

نواواکس از اثربخشی 90 درصدی واکسن کرونای خود در جدیدترین آزمایش بالینی خبر داد

مأموریت این‌ویژن اروپا عصر تازه‌ای را در مسیر کاوش ناهید آغاز خواهد کرد

کنترل زوال عقل با موسیقی

چرا سیستم ایمنی بدن افراد واکنش‌های متفاوتی در برابر انگل مالاریا دارد؟

تولد بچه سالم از اسپرم موش فضایی!

چرا تولید داروهای ضد ویروس برای کرونا دشوار است؟

بهترین های پژوهش حوزه کووید-19 معرفی می شوند

جت آبی؛ پدیده‌ای زیبا، بالای اتمسفر

گوسفند دریایی زیباترین موجود در زیر آب

اگر سفر در زمان ممکن بود چی می‌شد؟