طرز تهیه دسر کایزر
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - دسر کایزر یک دسر خانگی بسیار خوشمزه است که شبیه باقلوا است و از یک خمیر به همراه شربت تهبه می شود. این دسر یا شیرینی را می توان برای مهمانی ها به عنوان دسر یا به عنوان عصرانه در کنار چای و قهوه سرو کرد. این شیرینی مغز گردو و ارده دارد که بسیار مقوی و سالم است و برای رشد کودکان و نوجوانان می توان تهیه کرد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دسر کایزر در ادامه با سایت چی شی همراه باشید. مواد لازم دسر کایزر کره 175 گرم روغن آفتاب گردان 1 لیوان سر خالی شیر 1 لیوان سر خالی گردوی چرخ شده 1 لیوان سر خالی ارده نصف استکان آرد 4 تا 5 لیوان حدود نیم کیلو گرم سرکه 1 قاشق مربا خوری بکینگ پودر 1 قاشق چای خوری مواد لازم برای شربت آب دو و نیم لیوان شکر 3 لیوان شیره انگور نصف لیوان طرز تهیه دسر کایزر مرحله اول برای تهیه دسر کایزر خوشمزه و مخصوص در ابتدای کار، شربت را تهیه می کنیم. برای این کار، یک قابلمه برداشته و شکر و آب را درون آن می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا شکر حل شود و 15 دقیقه بجوشد تا غلیظ شود. مرحله دوم سپس شیره را اضافه کرده و بعد از چند جوش از روی حرارت بر می داریم تا خنک شود. برای درست کردن خمیر، یک کاسه برداشته و کره و روغن و شیر و ارده را درون آن می ریزیم. گردوی چرخ شده را به آن اضافه کرده و مخلوط می کنیم. مرحله سوم آرد را کم کم اضافه کرده و تا خمیر به دست نچسبد. کف سینی فر را کاغذ روغنی می کشیم. خمیر را با دست باز می کنیم و با چنگال یا هر وسیله دیگری روی آن می کشیم و به دلخواه برش می زنیم. فر را با دمای 140 تا 150 درجه سانتی گراد گرم می کنیم. مرحله چهارم سینی فر را درون آن قرار می دهیم. سپس یک و نیم ساعت درون فر با همان دما قرار می دهیم تا بپزد. سینی را از فر خارج کرده و شربت سرد را روی آن می ریزیم و می گذاریم 2 تا 3 ساعت بماند تا شربت جذب شود. سپس به دلخواه برش زده و تزیین می کنیم و در ظرف مناسب سرو می نماییم.
دسر کایزر یک دسر خانگی بسیار خوشمزه است که شبیه باقلوا است و از یک خمیر به همراه شربت تهبه می شود. این دسر یا شیرینی را می توان برای مهمانی ها به عنوان دسر یا به عنوان عصرانه در کنار چای و قهوه سرو کرد. این شیرینی مغز گردو و ارده دارد که بسیار مقوی و سالم است و برای رشد کودکان و نوجوانان می توان تهیه کرد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دسر کایزر در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم دسر کایزر |
کره | 175 گرم |
روغن آفتاب گردان | 1 لیوان سر خالی |
شیر | 1 لیوان سر خالی |
گردوی چرخ شده | 1 لیوان سر خالی |
ارده | نصف استکان |
آرد | 4 تا 5 لیوان حدود نیم کیلو گرم |
سرکه | 1 قاشق مربا خوری |
بکینگ پودر | 1 قاشق چای خوری |
مواد لازم برای شربت |
آب | دو و نیم لیوان |
شکر | 3 لیوان |
شیره انگور | نصف لیوان |
طرز تهیه
دسر کایزر
مرحله اول
برای تهیه
دسر کایزر خوشمزه و مخصوص در ابتدای کار،
شربت را تهیه می کنیم. برای این کار، یک قابلمه برداشته و شکر و آب را درون آن می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا شکر حل شود و 15 دقیقه بجوشد تا غلیظ شود.
مرحله دوم
سپس شیره را اضافه کرده و بعد از چند جوش از روی حرارت بر می داریم تا خنک شود. برای درست کردن خمیر، یک کاسه برداشته و کره و
روغن و
شیر و ارده را درون آن می ریزیم. گردوی چرخ شده را به آن اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
مرحله سوم
آرد را کم کم اضافه کرده و تا خمیر به دست نچسبد. کف سینی فر را کاغذ روغنی می کشیم. خمیر را با دست باز می کنیم و با چنگال یا هر وسیله دیگری روی آن می کشیم و به دلخواه برش می زنیم. فر را با دمای 140 تا 150 درجه سانتی گراد گرم می کنیم.
مرحله چهارم
سینی فر را درون آن قرار می دهیم. سپس یک و نیم
ساعت درون فر با همان دما قرار می دهیم تا بپزد. سینی را از فر خارج کرده و
شربت سرد را روی آن می ریزیم و می گذاریم 2 تا 3
ساعت بماند تا
شربت جذب شود. سپس به دلخواه برش زده و تزیین می کنیم و در ظرف مناسب سرو می نماییم.
-
يکشنبه ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۰۱:۱۰:۳۵
-
۳۰ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/584255/