شیرینی عربی پای ثابت سفره افطار شما می شود
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - اطلاعات / در روزهای ماه رمضان که خوراکیهای شیرین پای ثابت سفره افطار است، توصیه میکنیم شیرینی عربی بسبوسه را در خانه تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید.
چی لازم دارم:
شکر یک پیمانه
شیر دو سوم پیمانه
آرد سه چهارم پیمانه
شیر خشک 2 قاشق غذاخوری
کره 70 گرم
تخممرغ 2 عدد
ماست نصف پیمانه
وانیل نصف قاشق چایخوری
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
پودر نارگیل و بادام به مقدار لازم
چطور بپزم:
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. تخم مرغها را با نصف پیمانه شکر و وانیل مخلوط کنید و با همزن دستی بزنید تا کرم رنگ شود. شیر خشک، پودر نارگیل، ماست و کره را به آن اضافه کنید و هم بزنید. در آخر آرد و بیکینگ پودر را به مایه اضافه کنید. کف و دیوارههای قالب را چرب کرده و مایه را به داخل آن بریزید و روی شیرینی را با بادام تزئین کنید. سپس آن را در طبقه وسط فر قرار دهید تا 45 دقیقه بپزد. شیر را با باقیمانده شکر، روی حرارت ملایم قرار دهید تا شهد شروع به جوشیدن کند. نیازی نیست که شهد غلیظ شود. بعد از به جوش آمدن، آن را از روی حرارت بردارید تا خنک شود. سپس بسبوسه را از فر خارج کرده و برش بزنید و شهد خنک شده را روی تمام قسمتهای آن بریزید. بسبوسه باید 2 ساعت استراحت کند تا شهد کاملاً جذب آن و آماده سرو شود.
-
پنجشنبه ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۰۳:۳۳:۵۷
-
۱۵ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/582231/