آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه نان تست چیا خانه داري

طرز تهیه نان تست چیا
  بزرگنمايي:

آریا بانو - نان های حجیم و فانتزی یکی از انواع نان های پرطرفدار به حساب می آید. گاهی نان ها را با فیلینگ و مغزهای متنوع طبخ می کنند. نان تست چیا، یکی از انواع نان های حجیم است که با آرد گندم و دانه چیا تهیه می شود. این نان از نان گندم ساده مفید تر است. این نان را می توان با هر مواد غذایی نانی مانند خوراک ها یا سوپ ها استفاده کرد. همچنین می توان برای تهیه اسنک ها از آن استفاده نمود، برای مشاهده آموزش طرز تهیه نان تست چیا در ادامه با سایت چی شی همراه باشید. مواد لازم نان تست چیا شیر گرم 1 پیمانه آب گرم یک سوم پیمانه کره ذوب شده 3 قاشق غذا خوری عسل 2 قاشق غذا خوری خمیر مایه 10 گرم نمک یک و نیم قاشق چای خوری دانه چیا یک چهارم پیمانه آرد 3 پیمانه و سه چهارم پیمانه طرز تهیه نان تست چیا مرحله اول برای تهیه نان تست چیای خوشمزه و مخصوص در ابتدای کار، کره را درون یک کاسه می ریزیم و روی حرارت بخار کتری قرار می دهیم تا ذوب شود. سپس یک کاسه بر می داریم و شیر گرم و آب و کره و عسل را اضافه کرده و مخلوط می کنیم. مرحله دوم سپس خمیر مایه را هم به آن اضافه می کنیم و به آرامی مخلوط می کنیم. آرد و نمک را نیز با هم مخلوط می کنیم و مایه ای که در مرحله اول تهیه کردیم، به آرد اضافه می کنیم. سپس به آرامی مخلوط می کنیم تا یک خمیر منسجم بدست آید. مرحله سوم خمیر را حدود 15 دقیقه با دست ورز می دهیم. اگر میکسر یا هم زن خمیر در دسترس است می توان 8 دقیقه این کار را با دستگاه انجام داد. هنگام ورز دادن خمیر، دانه چیا را اضافه می کنیم و ورز می دهیم تا با خمیر به خوبی مخلوط شود. مرحله چهارم روی خمیر را می پوشانیم. سپس حدود یک و نیم ساعت در جای گرم استراحت می دهیم تا پف کند و حجم آن دو برابر شود. روی سطح کار را آرد پاشی می کنیم. سپس پف خمیر را با دست گرفته و روی سطح کار با وردنه باز می کنیم. مرحله پنجم پس از اینکه خمیر را به صورت یکدست باز کردیم، آنرا از یک طرف خمیر را رول می کنیم. در ادامه دو لبه خمیر را در زیر بهم می چسبانیم، سپس روی نان را با نایلون می پوشانیم و 45 دقیقه استراحت می دهیم. این نان نیاز به رومال ندارد. مرحله ششم اگر از قالب بدون در استفاده می شود، اول کار کف قالب را چرب کرده و خمیر را درون قالب می گذاریم. سپس روی نان را با اسپری آب مرطوب می کنیم. اگر قالب در دار بود، نیاز به اسپری آب ندارد. فر را روشن می کنیم و قالب را درون فر قرار می دهیم. مرحله هفتم برای قالب در دار، دمای فر 180 سانتی گراد انتخاب می شود. برای قالب بدون در، 160 درجه سانتی گراد برای فر انتخاب می شود. حدود 30 تا 40 دقیقه به خمیر زمان می دهیم تا پخته شود. سپس از فر خارج کرده و می گذاریم تا خنک شود. سپس از قالب خارج کرده و آن را برش می زنیم.

نان های حجیم و فانتزی یکی از انواع نان های پرطرفدار به حساب می آید. گاهی نان ها را با فیلینگ و مغزهای متنوع طبخ می کنند. نان تست چیا، یکی از انواع نان های حجیم است که با آرد گندم و دانه چیا تهیه می شود. این نان از نان گندم ساده مفید تر است. این نان را می توان با هر مواد غذایی نانی مانند خوراک ها یا سوپ ها استفاده کرد. همچنین می توان برای تهیه اسنک ها از آن استفاده نمود، برای مشاهده آموزش طرز تهیه نان تست چیا در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم نان تست چیا
شیر گرم1 پیمانه
آب گرمیک سوم پیمانه
کره ذوب شده3 قاشق غذا خوری
عسل2 قاشق غذا خوری
خمیر مایه10 گرم
نمکیک و نیم قاشق چای خوری
دانه چیایک چهارم پیمانه
آرد3 پیمانه و سه چهارم پیمانه
طرز تهیه نان تست چیا
مرحله اول
برای تهیه نان تست چیای خوشمزه و مخصوص در ابتدای کار، کره را درون یک کاسه می ریزیم و روی حرارت بخار کتری قرار می دهیم تا ذوب شود. سپس یک کاسه بر می داریم و شیر گرم و آب و کره و عسل را اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
مرحله دوم
سپس خمیر مایه را هم به آن اضافه می کنیم و به آرامی مخلوط می کنیم. آرد و نمک را نیز با هم مخلوط می کنیم و مایه ای که در مرحله اول تهیه کردیم، به آرد اضافه می کنیم. سپس به آرامی مخلوط می کنیم تا یک خمیر منسجم بدست آید.
مرحله سوم
خمیر را حدود 15 دقیقه با دست ورز می دهیم. اگر میکسر یا هم زن خمیر در دسترس است می توان 8 دقیقه این کار را با دستگاه انجام داد. هنگام ورز دادن خمیر، دانه چیا را اضافه می کنیم و ورز می دهیم تا با خمیر به خوبی مخلوط شود.
مرحله چهارم
روی خمیر را می پوشانیم. سپس حدود یک و نیم ساعت در جای گرم استراحت می دهیم تا پف کند و حجم آن دو برابر شود. روی سطح کار را آرد پاشی می کنیم. سپس پف خمیر را با دست گرفته و روی سطح کار با وردنه باز می کنیم.
مرحله پنجم
پس از اینکه خمیر را به صورت یکدست باز کردیم، آنرا از یک طرف خمیر را رول می کنیم. در ادامه دو لبه خمیر را در زیر بهم می چسبانیم، سپس روی نان را با نایلون می پوشانیم و 45 دقیقه استراحت می دهیم. این نان نیاز به رومال ندارد.
مرحله ششم
اگر از قالب بدون در استفاده می شود، اول کار کف قالب را چرب کرده و خمیر را درون قالب می گذاریم. سپس روی نان را با اسپری آب مرطوب می کنیم. اگر قالب در دار بود، نیاز به اسپری آب ندارد. فر را روشن می کنیم و قالب را درون فر قرار می دهیم.
مرحله هفتم
برای قالب در دار، دمای فر 180 سانتی گراد انتخاب می شود. برای قالب بدون در، 160 درجه سانتی گراد برای فر انتخاب می شود. حدود 30 تا 40 دقیقه به خمیر زمان می دهیم تا پخته شود. سپس از فر خارج کرده و می گذاریم تا خنک شود. سپس از قالب خارج کرده و آن را برش می زنیم.

لینک کوتاه:
https://www.banounews.ir/Fa/News/564487/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

افزایش مصرف اینترنت در شرایط اوج کرونا

روحانی: قاچاق کالا امری زیان بار برای اقتصاد و تجارت سالم و شفاف است

با درای نیدلینگ یا سوزن خشک فیزیوتراپی و کاربرد آن آشنا شوید

گیاه درمانی چیست؛ پیشگیری از بیماری با عصاره‌هایی شفابخش

کرونا/ شیوع «کپک سیاه» در بیماران کرونایی هند

کرونا/ کرونا و دیابت چه تاثیری بر یکدیگر دارند؟

شایع ترین علت کم کاری تیروئید

بیماری نوروپاتی چیست؟/ علائم و علل ایجاد این بیماری

علت تورم انگشتان دست چیست؟

کرونا/ ملاحظات دارویی در واکسیناسیون کرونا جدی گرفته شود

کرونا/ رونمایی از نخستین محصول واکسن کوو ایران برکت

کرونا/ اختلال استرس در کمین بهبودیافتگان کرونا

چه خوراکی‌هایی را با هم نخوریم

بلاهایی که کبد ‌‌‌چرب بر سر بدن شما می آورد و راه طبیعی پاکسازی آن!‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

دانستنی های مهم درباره بیماری لوپوس

کرونا/ فاصله بین دوزهای هر نوع واکسن کرونا باید چقدر باشد؟

تأثیر فاصله‌گذاری اجتماعی بر سیستم ایمنی؛ آیا پاستوریزه‌تر شده‌ایم؟

6 جمله سمی برای فرزندانی که از والدین خود فاصله گرفته‌اند

خوب و بد خوردن هندوانه برای کودک

ترفند اکریلی کردن کفش های ساده

انتخاب عینک آفتابی مناسب

سرگرم‌ کردن کودکان منهای ‌گوشی در سال 2021

10 راهکار برای این که از آینده، کمتر بترسیم

5 ترفند برای زیباسازی باغچه‌

5 توصیه برای متقاعد کردن پدربزرگ و مادربزرگی که در برابر واکسن‌ زدن مقاومت می‌کنند

«فَست فشن» چه بلایی سر محیط زیست می آورد؟

خمیردندان همه فن حریف

ایده خلاقانه ساخت دسته گل مرواریدی

ترفند درست کردن گلدان کنفی در خانه

پاک سازی پوست با سه حرکت ساده

آموزش طرح نقش حنای مراکشی روی کف دست

با ارتباط لحظه به لحظه با جنین بارداری تان را لذت بخش کنید

با علل و انواع کودک آزاری آشنا شوید

دختر باشی، فقیر باشی اهل افغانستان باشی...

توپک مرواریدی برای تزئینات و زیورآلات

ایده هایی برای تبدیل بالکن متروکه خانه به باغچه‌ بهاری

چه کنم که رفتار تبعیض آمیز خانواده باعث حسود شدنم نشود؟!

انتخاب اسم؛ معنی اسم «فلامک» چیست؟

آموزش شنیون موها با کمک کش

نحوه ست کردن لباس سورمه ای

بازی هایی برای نوزادان صفر تا چهارماهه

کالکشن مدل مانتو تابستانی

کاردستی زیبا و خلاقانه با پوست بادام خاکی

هر چقدر برنامه ریزی می کنم باز هم نمی توانم به آن پایبند باشم!

مادران تازه کار از گوگل چه می‌پرسند؟!

صفر تا صد ساخت یک دستبند مرواریدی شیک

چند راه اصلی جلوگیری ورود مگس‌ها به آشپزخانه!

مجموعه ای از مدل مانتوهای جلو بسته

برنامه‌های موبایلی به تغییر شخصیت کمک می‌کنند؟

زنان تا چه سنی بچه دار می‌شوند؟