آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه نان نوتلا خانه داري

طرز تهیه نان نوتلا
  بزرگنمايي:

آریا بانو - نان های حجیم و فانتزی یکی از انواع نان های پرطرفدار به حساب می آید. گاهی نان ها را با فیلینگ و مغزهای متنوع طبخ می کنند. نان نوتلا نان حجیم است که فیلینگ آن شکلات صبحانه یا نوتلا است. این نان شکل خاصی دارد که آن را زیبا و پرطرفدار می کند. این نان را به عنوان صبحانه کامل یا عضرانه کنار چای یا قهوه می توان سرو نمود. در این نان از مخمر استفاده شده است که هضم آن را آسان می کند. این نان نیازی به تزیین ندارد و بسیار زیبا است، برای مشاهده آموزش طرز تهیه نان نوتلا در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید. مواد لازم نان نوتلا شیر ولرم سه چهارم لیوان خمیر مایه یک ونیم قاشق غذا خوری کره سی گرم زرده تخم مرغ 2 عدد شکر یک سوم لیوان وانیل نصف قاشق چای خوری شکلات صبحانه به میزان لازم طرز تهیه نان نوتلا مرحله اول برای تهیه نان نوتلای خوشمزه و مجلسی در ابتدای کار، یک کاسه کوچک برداشته و یک قاشق مربا خوری شکر را درون آن می ریزیم. شیر را روی حرارت گرم می کنیم تا ولرم شود و انگشت را نسوزادند. سپس به همراه خمیر مایه به کاسه اضافه می کنیم. مرحله دوم سپس یک دور هم می زنیم تا مخلوط شود. سپس درب آن را بسته و در دمای محیط به مدت 10 دقیقه استراحت می دهیم تا به عمل آید. درون یک کاسه کره را می ریزیم و می گذاریم روی بخار کتری تا ذوب شود. سپس از روی آن برداشته و کمی صبر می کنیم تا از حرارت بیفتد. مرحله سوم طرز تهیه نان نوتلا در این مرحله یک کاسه بزرگ برداشته و زرده تخمم مرغ و وانیل و کره را به آن اضافه می کنیم. سپس خمیر مایه به عمل آمده را اضافه می کنیم. کمی مخلوط کرده و سپس آرد را روی مواد الک می کنیم و به آرامی مخلوط می کنیم تا خمیر لطیفی بدست آید. مرحله چهارم در این مرحله خمیر را حدود 10 دقیقه با دست ورز می دهیم. سپس درون یک کاسه که چرب کردیم، می گذاریم و روی آن را سلفون می کشیم. سپس به مدت یک تا دو ساعت به خمیر استراحت می دهیم تا به عمل آید و حجم آن دو برابر شود. مرحله پنجم بعد از این که خمیر به عمل آمد، خمیر را به چهار قسمت تقسیم می کنیم. قسمت اول را با وردنه روی سطح کار باز می کنیم. سینی فر را برداشته و کف آن را کاغذ روغنی قرار می دهیم. در این مرحله خمیری که باز کردیم را روی کاغذ روغنی به آرامی انتقال می دهیم. مرحله ششم با یک قالب دایره ای، آن را برش می دهیم. سپس با شکلات یک لایه روی خمیر را می مالیم. سپس قسمت دوم را روی سطح کار باز می کنیم. با قالب دایره برش زده و روی خمیر اول قرار می دهیم. مجددا روی خمیر را با شکلات صبحانه می پوشانیم. مرحله هفتم در این مرحله خمیر سوم را باز کرده و قالب می زنیم و دوباره روی لایه دوم می گذاریم. روی آن را هم با شکلات صبحانه می پوشانیم. خمیر چهارم را هم باز کرده و روی خمیر سوم می گذاریم. روی این خمیر دیگر نیازی به شکلات نیست. مرحله هشتم در این مرحله روی مرکز خمیر چهارم، یک لیوان قرار می دهیم. سپس با چاقو، خمیر ها را به 16 قسمت مساوی شعاعی برش می زنیم. سپس دو به دو خمیر ها را بهم می پیچانیم و گوشه خمیر ها را به زیر برده و شکل می دهیم. مرحله نهم سپس یک سفیده تخم مرغ را درون یک کاسه می ریزیم و مخلوط می کنیم. سپس با فرچه آن را روی خمیر رومال می کنیم. فر را از یک ربع قبل در دمای 180 درجه سانتی گراد گرم می کنیم. سپس نان را به مدت 20 دقیقه درون فر گرم قرار می دهیم تا با همان دما پخته شود. مرحله دهم در این مرحله برای لطافت نان، یک کاسه آب جوش درون فر قرار می دهیم تا نان خشک نشود. وقتی پخت کامل شد، نان را از فر خارج کرده و کنار می گذاریم تا از دما بیفتد. سپس به آرامی از کاغذ روغنی جدا کرده و در ظرف مناسب سرو می کنیم.

نان های حجیم و فانتزی یکی از انواع نان های پرطرفدار به حساب می آید. گاهی نان ها را با فیلینگ و مغزهای متنوع طبخ می کنند. نان نوتلا نان حجیم است که فیلینگ آن شکلات صبحانه یا نوتلا است. این نان شکل خاصی دارد که آن را زیبا و پرطرفدار می کند. این نان را به عنوان صبحانه کامل یا عضرانه کنار چای یا قهوه می توان سرو نمود. در این نان از مخمر استفاده شده است که هضم آن را آسان می کند. این نان نیازی به تزیین ندارد و بسیار زیبا است، برای مشاهده آموزش طرز تهیه نان نوتلا در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم نان نوتلا
شیر ولرمسه چهارم لیوان
خمیر مایهیک ونیم قاشق غذا خوری
کرهسی گرم
زرده تخم مرغ2 عدد
شکریک سوم لیوان
وانیلنصف قاشق چای خوری
شکلات صبحانهبه میزان لازم
طرز تهیه نان نوتلا
مرحله اول
برای تهیه نان نوتلای خوشمزه و مجلسی در ابتدای کار، یک کاسه کوچک برداشته و یک قاشق مربا خوری شکر را درون آن می ریزیم. شیر را روی حرارت گرم می کنیم تا ولرم شود و انگشت را نسوزادند. سپس به همراه خمیر مایه به کاسه اضافه می کنیم.
مرحله دوم
سپس یک دور هم می زنیم تا مخلوط شود. سپس درب آن را بسته و در دمای محیط به مدت 10 دقیقه استراحت می دهیم تا به عمل آید. درون یک کاسه کره را می ریزیم و می گذاریم روی بخار کتری تا ذوب شود. سپس از روی آن برداشته و کمی صبر می کنیم تا از حرارت بیفتد.
مرحله سوم طرز تهیه نان نوتلا
در این مرحله یک کاسه بزرگ برداشته و زرده تخمم مرغ و وانیل و کره را به آن اضافه می کنیم. سپس خمیر مایه به عمل آمده را اضافه می کنیم. کمی مخلوط کرده و سپس آرد را روی مواد الک می کنیم و به آرامی مخلوط می کنیم تا خمیر لطیفی بدست آید.
مرحله چهارم
در این مرحله خمیر را حدود 10 دقیقه با دست ورز می دهیم. سپس درون یک کاسه که چرب کردیم، می گذاریم و روی آن را سلفون می کشیم. سپس به مدت یک تا دو ساعت به خمیر استراحت می دهیم تا به عمل آید و حجم آن دو برابر شود.
مرحله پنجم
بعد از این که خمیر به عمل آمد، خمیر را به چهار قسمت تقسیم می کنیم. قسمت اول را با وردنه روی سطح کار باز می کنیم. سینی فر را برداشته و کف آن را کاغذ روغنی قرار می دهیم. در این مرحله خمیری که باز کردیم را روی کاغذ روغنی به آرامی انتقال می دهیم.
مرحله ششم
با یک قالب دایره ای، آن را برش می دهیم. سپس با شکلات یک لایه روی خمیر را می مالیم. سپس قسمت دوم را روی سطح کار باز می کنیم. با قالب دایره برش زده و روی خمیر اول قرار می دهیم. مجددا روی خمیر را با شکلات صبحانه می پوشانیم.
مرحله هفتم
در این مرحله خمیر سوم را باز کرده و قالب می زنیم و دوباره روی لایه دوم می گذاریم. روی آن را هم با شکلات صبحانه می پوشانیم. خمیر چهارم را هم باز کرده و روی خمیر سوم می گذاریم. روی این خمیر دیگر نیازی به شکلات نیست.
مرحله هشتم
در این مرحله روی مرکز خمیر چهارم، یک لیوان قرار می دهیم. سپس با چاقو، خمیر ها را به 16 قسمت مساوی شعاعی برش می زنیم. سپس دو به دو خمیر ها را بهم می پیچانیم و گوشه خمیر ها را به زیر برده و شکل می دهیم.
مرحله نهم
سپس یک سفیده تخم مرغ را درون یک کاسه می ریزیم و مخلوط می کنیم. سپس با فرچه آن را روی خمیر رومال می کنیم. فر را از یک ربع قبل در دمای 180 درجه سانتی گراد گرم می کنیم. سپس نان را به مدت 20 دقیقه درون فر گرم قرار می دهیم تا با همان دما پخته شود.
مرحله دهم
در این مرحله برای لطافت نان، یک کاسه آب جوش درون فر قرار می دهیم تا نان خشک نشود. وقتی پخت کامل شد، نان را از فر خارج کرده و کنار می گذاریم تا از دما بیفتد. سپس به آرامی از کاغذ روغنی جدا کرده و در ظرف مناسب سرو می کنیم.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/563212/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

هشدار ایران‌خودرو درباره ممنوعیت خرید و فروش حواله

قیمت باورنکردنی از سرویس و نگهداری پراید/ تعویض روغن و فیلتر چند؟

بازار زیرزمینی خودرو شارژ شد

خاک خوردن خودروهای لاکچری در گمرک بوشهر/ تصاویر

حذف شروط برای خودروهای خارج از فرآیند قرعه‌کشی

حذف قرعه کشی برای فروش برخی از خودروها

جاده‌سازی برای خودروی چینی؟

خبر خوب درباره یارانه جدید / شرایط دریافت وام یارانه مشخص شد

عرضه محصولات سایپا بدون قرعه‌کشی در سامانه یکپارچه تخصیص خودرو آغاز شد

واردات خودرو از ریل شراکت

عرضه بدون شناسه لوازم یدکی و قطعات خودرو از 15 مرداد ممنوع

49 درصد مردم ایران قدرت خرید خودروهای بالای 200 میلیون تومان را ندارند

سازمان امور مالیاتی: خودروسازها باید مالیات نقل‌وانتقال خودرو را بدهند

نیمی از مردم ایران قدرت خرید خودروهای صفر را ندارند!

‏جانشین رئیس پلیس راهور: کیفیت خودروها هیچ تغییری نکرده/ ادعای وزارت ‎صمت درباره تلاش برای ارتفای کیفیت داستان سرایی است

جهش قیمت تازه‌های بازار خودرو/ تارا 50 میلیون تومان گران شد

چرا خودرو در دولت رئیسی گران تر شد؟

خودرو؛ پناهگاه سرمایه‌های خرد

این خودروها جایگزین تیبا می‌شوند/ خبر وزیر صنعت درباره تولید یک خودرو جدید

تمدید ثبت‌سفارش واردات برنج منوط به داشتن سابقه شد

آقای وزیر! خودروی اقتصادی را تعریف کنید

ساز و کار وزارت صمت برای واردات خودروهای اقتصادی

یک‌سال معطلی برای واردات خودرو

مسئولان تائید کردند؛ سرقت از خودروهای وارداتی در گمرک و بنادر!

هر کد ملی یک خودرو!

خروج 11 خودرو از شمول قرعه‌کشی/ نیمه نخست شهریور، سومین نوبت قرعه‌کشی یکپارچه خودرو

سخنگوی وزارت صمت: خروج 11 خودرو از قرعه‌کشی

ورود پژو 206 و پژو پارس به بورس کالا، پیشنهاد ایران‌خودروست/ چیزی هنوز قطعی نیست

جزییات طرح مجلس در مورد عرضه خودرو در بورس/ عرضه خودروهای گران را قبول نداریم

واردات خودرو نهایی شد/ توضیحات جدید وزیر صمت

بیش از 50 درصد خانوارهای ایرانی خودرو ندارند

اصلاح قیمت خودروهای زیان‌ده

سقوط آزاد قیمت‌ها در بازار خودرو/ راناپلاس ٣٠٠ میلیون تومان

واردات خودرو فقط حرف است / نه دلاری برای واردات وجود دارد، نه بانک مرکزی با خروج ارز موافقت می کند

دو خودروی ایران خودرو وارد بورس کالا می‌شود

دستور رئیس‌جمهوری برای عدم شماره‌گذاری خودروهای بی‌کیفیت داخلی

تا اطلاع ثانوی هر کد بورسی می‌تواند فقط یک خودرو از بورس خریداری کند

واردات خودرو مشروط شد/ وزیر صمت: خودرو دست دوم وارد نمی‌کنیم

وزیر صمت: ما با تویوتا مذاکره نمی‌کنیم، شرکت‌های خودروسازی ما مذاکرات را انجام می‌دهند!

آیین‌نامه واردات خودرو ابلاغ شد/ سقف واردات خودروی خارجی 20هزار دلار است

انجمن واردکنندگان خودرو: بیش از 100 هزار خودرو وارد نخواهد شد / خودروهای شاسی بلند وارد نمی‌شود / تعرفه واردات نامشخص است

زمان مرحله سوم قرعه کشی خودرو اعلام شد

آغاز مرحله اجرایی واردات خودرو از اول مهرماه / واجدین شرایط واردات خودرو تا پایان شهریور مشخص می شود

تولید از جیب واردات؟ / سه گروه در اولویت واردات خودرو

چارچوب اجرایی آیین نامه واردات خودرو اعلام شد

جزئیات مصوبه دولت درباره واردات خودرو با رمزدارایی‌ها/ چگونگی تعیین شاخص رتبه‌بندی صادرکنندگان و واردکنندگان

کدام خودروها وارد ایران می شوند؟ (+جدول)

دایره واردات خودرو محدودتر شد

واردات خودرو یا بازی با افکار عمومی؟

مرگ تلخ 2 نفر در رودخانه ارومیه