آریا بانو

آخرين مطالب

شهریاری: 800 هزار دوز واکسن از کره جنوبی وارد می‌ شود اجتماعي

شهریاری: 800 هزار دوز واکسن از کره جنوبی وارد می‌ شود
  بزرگنمايي:

آریا بانو - فارس / رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، به جزئیات گزارش اخیر وزیر بهداشت به این کمیسیون درباره روند مقابله با بیماری کرونا و توزیع واکسن اشاره کرد و گفت: طی امشب یا فردا 800 هزار دوز واکسن از کره جنوبی وارد می‌شود.
شهریاری به جزئیات گزارش وزیر بهداشت در خصوص میزان خرید واکسن از خارج اشاره کرد و گفت: تاکنون حدود 500 هزار دوز واکسن از روسیه وارد شده و علاوه بر آن 250 هزار دوز نیز از چین و 125 هزار دوز از هندوستان وارد کشور شده و علی رغم این که قرار بود کره جنوبی نیز 16 میلیون و 800 هزار دوز واکسن به ایران بدهد و اعتبار آن نیز تأمین شده، تا به حال چیزی نداده‌اند و ظاهرا قرار است امشب یا فردا حدود 800 هزار دوز به ایران تحویل داده شود.
وی ادامه داد: وزیر بهداشت در این جلسه تأکید کرده است که با وجود کارشکنی برخی کشورها در ارائه واکسن، از هر جایی که بتوانیم و به سلامت آن واکسن اطمینان داشته باشیم، واکسن می‌خریم و رئیس جمهور هم قول داده که منابع ارزی خرید واکسن را تأمین کند؛ در حال حاضر کشورهایی مانند چین و روسیه که از آنها واکسن خریده‌ایم، آنقدر تولید انبوه ندارند که به صورت میلیونی به ما بفروشند و کشورهای دیگری هم متقاضی واکسن آنها هستند، لذا تمرکز وزارت بهداشت بر این است که علاوه بر خرید واکسن از منابع مطمئن، پروژه‌های مشترک تولید واکسن میان شرکت‌های خصوصی در داخل و شرکت‌های خارجی را راه‌اندازی کند.
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس خاطرنشان کرد: در حال حاضر تنها حدود 7 یا 8 کشور در جهان هستند که تولیدکننده واکسن کرونا هستند و می‌توان با اطمینان از آنها واکسن خرید که از جمله آنها می‌توان به هندوستان، چین، روسیه، کره جنوبی و چند کشور دیگر تولیدکننده واکسن آسترازانکا اشاره کرد.
وی با اشاره به جلسه اخیر این کمیسیون با حضور سعید نمکی وزیر بهداشت برای بررسی روند خرید یا تولید واکسن کرونا و تزریق عمومی آن در کشور، اظهار داشت: بر اساس گزارشی که وزیر بهداشت ارائه کرد و بررسی‌هایی که ما داشته‌ایم، متأسفانه در دنیا واکسن کرونا به یک مسأله سیاسی برای دولت‌ها تبدیل شده و عادلانه توزیع نمی‌شود.
وی افزود: کشورهایی مانند انگلستان تا 5 برابر نیازشان به واکسن و کشوری مانند کانادا تا حدود 10 برابر نیازشان را ذخیره کرده و چیزی از آن را به سازمان بهداشت جهانی برای توزیع در میان سایر کشورها نمی‌دهند؛ در حالی که سازمان بهداشت جهانی رسماً اعلام کرده است که این وضعیت عادلانه و انسانی نیست که برخی کشورها چندین برابر نیازشان را ذخیره می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کنند، در حالی که باید 10 درصد آن را در اختیار این سازمان قرار دهند تا در میان دیگر کشورها توزیع کنند.
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس خاطرنشان کرد: در حال حاضر حدود 100 کشور در دنیا هستند که تاکنون حتی یک واکسن هم دریافت نکرده‌اند و نتوانسته‌اند وارد کنند.
آخرین وضعیت واکسن های تولید داخل
شهریاری همچنین در خصوص پروژه‌های تولید داخل واکسن و گزارش وزارت بهداشت در این خصوص اظهار داشت: بر اساس گزارش وزیر، برای تولید مشترک واکسن انستیتوپاستور ایران با کوبا اقدامات خوبی صورت گرفته و احتمالا از خرداد ماه امسال، ماهی 2.5 میلیون دوز تزریق عمومی انجام می‌شود؛ واکسن کووایران‌برکت نیز در فاز 2 مطالعات بالینی قرار دارد و تا آخر اردیبهشت ماه فاز 2 تمام شده و فاز سوم آن از اوایل خرداد آغاز می‌شود و احتمال دارد از پایان خرداد، ماهی یک میلیون دوز واکسن عمومی تزریق شود؛ البته فاز عمومی گسترده آن ممکن است به شهریور ماه برسد.
وی افزود: واکسن‌های فخرا و رازی هم فعلا در پایان فاز یک مطالعات بالینی قرار دارند و فاز 2 و 3 آنها به زودی آغاز می‌شود.
نماینده مردم زاهدان در مجلس در عین حال خاطرنشان کرد: لازم نیست همه جمعیت 85 میلیون نفری واکسن بزنند، چراکه اولویت دریافت واکسن در هر مقطعی با افراد آسیب‌پذیر و با ریسک بالا هست که این اولویت‌بندی توسط وزارت بهداشت تعیین می‌شود، البته واکسن هم ایمنی صد درصدی ایجاد نمی‌کند؛ چراکه در حال حاضر در انگلستان و آلمان با وجود واکسیناسیون سراسری، مشکل مرگ و میر کرونایی باقی است و لذا فعلا رعایت پروتکل‌های بهداشتی به صورت عمومی و تصمیمات درست توسط مسؤولان، بهترین راهکار برای مهار بیماری کرونا خواهد بود.
وزارتخانه های کشور و میراث فرهنگی مقصر وضعیت موجود کرونا هستند
شهریاری در همین رابطه به بررسی علت سوءتدبیرهای صورت گرفته در خصوص سفرهای نوروزی در جلسه اخیر کمیسیون بهداشت و درمان اشاره و تصریح کرد: آقای نمکی به ما گفت که برخی اعضای ستاد فکر می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کنند ما رنگ‌بندی شهرها را با فتوشاپ تعیین می‌کنیم و لذا باور نداشتند که افزایش سفرها منجر به افزایش شهرهای قرمز و نارنجی می‌شود، در حالی که تأکید ما این بود که باید به سمت گسترش نقاط آبی و زرد حرکت کنیم.
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس افزود: بر اساس آنچه وزیر بهداشت گزارش داد، وزارتخانه‌های کشور و میراث فرهنگی مقصر اصلی وضعیت موجود هستند؛ چراکه از یک ماه پیش از عید، بلیت فروختند و نمی‌توانستند کنسل کنند! از طرف دیگر وزارت کشور نیز به جای آنکه آمار بیماران بستری و فوتی را از وزارت بهداشت و دانشگاه‌های علوم پزشکی دریافت کند، از استانداری‌ها دریافت می‌‌کرده و شاید این امر باعث اشتباه محاسباتی برای آنها شده است.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/558445/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پیشنهادهایی برای کنترل و درمان افسردگی و اضطراب؛ دو اختلال توامان

اختلال عاطفی فصلی و شناخت نشانه ها و راه های درمان اختلال عاطفی فصلی

زندگی با یک بیمار اسکیزوفرنی

آیا تنبلی علاج دارد؟

اگر به دنبال بالا بردن اعتماد به نفس خود هستید ، بخوانید

آیا بیماری روانی والدین را به ارث می‌بریم؟

راهکارهای افزایش تمرکز و حضور ذهن

کلاستروفوبیا یا بیماری تنگناهراسی چیست؟علایم و درمان آن

هدف گذاری هم قوانین خاص خودش را دارد

اسکیزوفرنی، شناخت انواع و علائم اسکیزوفرنی و روش های درمان

به کدام یک مراجعه کنیم؟ روانشناس، روانپزشک یا مشاور؟

چطور با کودک درباره فقدان پدر حرف بزنیم؟

چگونه خودتان را بدبخت کنید!

5 روش طبیعی برای درمان اضطراب

چطور در جمع مثل آب خوردن حرف بزنیم؟

علایق و روحیات جنسی - شخصیتی مرد متولد خرداد ماه

افسردگی دوران بلوغ :علائم و درمان آن

7 غذایی که شما را دچار اضطراب می کند

همکارتان اگر این نشانه ها را دارد، از شما متنفر است!!!

10 اقدام برای خلاق‌بودن

پدیده ای پیچیده به نام «سادومازوخیسم»

این گونه همه چیز را به خاطر بسپارید

اهمیت دادن به ظاهر تا کجا نشانه بیماری نیست؟

افسردگی، سقوط به دنیای زیرین و پذیرش مرگ است

با ترس‌های‌تان مواجه شوید؛ راه دیگری در زندگی ندارید!

در چه شرایطی باید به روانشناس مراجعه کنیم؟

استرس و نگرانی؛ بیچاره اعضای بدن تان!

آیا فحش های رکیک باعث تعادل مغزی می شوند؟

اگر انگیزه ای ندارید، بخوانید

ریشه همه اختلاف‌نظرها

این نشانه های می گوید شما افسردگی پنهان دارید!!

خلق و خوی فرزندم تغییر کرده است!

چگونه از شر فکر کردن به او خلاص شوم؟

هنر تعریف کردن و تعریف شنیدن

شکست های عشقی را چطور درمان کنید؟

چرا دروغ نگوییم؟

چرا موفق‌ ترین افراد بیشتر مورد تنفر قرار می‌گیرند؟

آیا می‌توانیم شخصیتمان را تغییر دهیم؟

چگونه با ترس مقابله کنیم؟

با حواس پرتی ام چه کنم!؟

از استرس سبقت بگیرید

تحصیلات، درک و فهم و استعداد را سرکوب می‌کند؟

چطور با نوجوانمان که سیگاری شده، رفتار کنیم؟

کی به سن بلوغ می رسم؟

حالت تدافعی نقش قاتل یک رابطه را ایفا می‌کند! چطور از آن بیرون بیاییم؟

چرا باید به دلمان اعتماد کنیم؟

قانون جاذبه

بالاخره ثابت شد کچل‎ها باهوش‎ترند!

5 روش برای تحت تاثیر قرار دادن دیگران در همان هفته اول کار جدید

روش های غلبه بر ترس