آریا بانو

آخرين مطالب

نکات مهم نگهداری از روغن های خوراکی مایع و جامد در خانه اجتماعي

نکات مهم نگهداری از روغن های خوراکی مایع و جامد در خانه
  بزرگنمايي:

آریا بانو - چی شی/ در این مقاله قصد داریم درباره نگهداری روغن خوراکی صحبت کنیم. قطعاً یکی از مشکلات بانوان در منزل، نگهداری روغن خوراکی در خانه است. ممکن است شما روغن زیادی خریداری کرده باشید و حالا نمی دانید چگونه باید از آن ها نگهداری کنید. اما نگران نباشید. ما درباره روش های نگهداری روغن خوراکی نیز صحبت خواهیم کرد. نگهداری روغن خوراکی در فروشگاه ها نیز اهمیت بسیار زیادی دارد. فروشگاه‌هایی که از روغن‌های خوراکی در غرفه خود استفاده می کنند، حتما باید یکسری نکات بسیار مهم را رعایت کنند. البته برای تهیه روغن خوراکی در کارخانه ها هم باید به نکاتی توجه شود، که ما سعی کردیم همه این موارد را در این مقاله پوشش دهیم.
چگونه روغن های خوراکی را نگهداری کنیم؟
به طور کلی عوامل فاسد کردن روغن موارد بسیار زیادی هستند که در ادامه به آن ها خواهیم پرداخت. پس تعلل کنید و هر چه زودتر این مقاله را تا انتها مطالعه کنید. قطعا نکاتی که در این مقاله وجود دارد، در جای دیگری نمی بینید. به طور کلی روغن ها و چربی ها خیلی زود می توانند فاسد و خراب شوند. به همین دلیل شما باید نکات مهم در نگهداری روغن های خوراکی را بیاموزید. پس در ادامه همراه ما باشید.
عوامل فاسد شدن روغن
در ابتدا می‌خواهیم به عواملی بپردازیم که باعث فاسد شدن روغن‌ها و چربی‌ها می‌شود. به طور کلی روغن‌ها و چربی‌ها خیلی زود فاسد می‌شوند. اما یکسری از عوامل هستند که خیلی زودتر آن ها را خراب میکنند. برای مثال رطوبت، اکسیژن، مجاورت با هوا، آهن و مس، ماندن در حرارت و نور شدید باعث می‌شود روغن ها و چربی خیلی زود فاسد شوند. باید بدانید که اگر روغن فاسد را مصرف کنید، قطعا دچار مسمومیت می شوید. بنابراین حتماً روغن را در محل های خشک و خنک و بدون هرگونه نور و حرارتی قرار دهید. همچنین توجه داشته باشید که حتماً درب ظرف روغن را پس از هر بار مصرف ببندید. همچنین اگر عادت دارید روغن های خود را در ظرف دیگری بریزید و در آن را نگهداری کنید، باید به ظرف و بسته بندی آن ها توجه کنید. بسته بندی روغن باید نسبت به نور غیر قابل نفوذ و بسیار محکم باشد.
نگهداری روغن خوراکی در فروشگاه
نگهداری روغن خوراکی در فروشگاه ها نیز اهمیت بسیار زیادی دارد. البته بسیاری از نکاتی که الان می خواهیم بگوییم، مربوط به کارخانه تولید کننده روغن ها می شود. اما شما هم باید به این نکات توجه داشته باشید. اگر روغن های خوراکی را از فروشگاه ها تهیه می کنید، به نکات زیر توجه کنید. اگر یکی از این نکات در روغن خوراکی رعایت نشده بود، از آن کارخانه و روغن خرید نکنید. در ابتدا باید به ظروف روغن توجه کنید. ظرف روغن اگر شفاف باشد باید حتماً به دور از نور و در محلی بسیار خنک نگهداری شود. توجه داشته باشید که اگرروغن‌های مایع با بسته بندی های شفاف و شیشه ای در فروشگاه وجود دارند، احتمال فاسد شدن آن ها بسیار بیشتر است. بنابراین توجه کنید که حتماً روغن هایی را خریداری کنید که ظرف های کدر داشته باشند. روغن هایی که با ویتامین های ‏A و D غنی شده‌اند، بسیار حساس تر هستند. اینگونه روغن ها به دلیل ویتامین های موجود در آن ها، احتمال فاسد شدن را چند برابر می کنند. بنابراین این روغن ها حتماً باید در بسته‌بندی‌های کدر و یا در قوطی های فلزی روانه بازار شوند. این روغن ها به دلیل ویتامین های موجود در آن ها بسیار حساس تر هستند و نباید تحت حرارت بسیار زیاد قرار بگیرند.
نکات مهم هنگام خرید روغن خوراکی
یکی دیگر از مواردی که در نگهداری روغن خوراکی بسیار به شما کمک می کند، توجه به یکسری از مشخصات روغن های خوراکی است. یکسری نکات کلی روی بسته بندی همه روغن ها وجود دارد. این مشخصات شامل نام و نوع فرآورده، شماره پروانه ساخت، نام کارخانه، شرایط نگهداری و مصرف روغن و تاریخ تولید و انقضا می شود. بنابراین شما حتماً باید به این موارد توجه کامل داشته باشید و مطمئن شوید که روی بسته بندی تمامی موارد ذکر شده است. در ادامه لازم است بدانید که اداره کل نظارت بر مواد غذایی وزارت بهداشت از ابتدای سال 83 یک دستورالعمل بسیار مهم را اجرا کرده است. پس از سال 83 روی همه روغن‌های نباتی جامد یکسری برچسب های مهم چسبانده شده است. روی این برچسب ها میزان اسید چرب اشباع و اسید چرب ترانس نیز درج شده است. بنابراین شما باید در هنگام خرید روغن خوراکی به این دو برچسب نیز توجه کامل داشته باشید.
نکته مهم
توجه داشته باشید روغن‌های جامد و نیمه جامدی که اسید چرب اشباع و اسید چرب ترانس کمتری داشته باشند، برای استفاده بسیار مناسب تر هستند. به طور کلی اسیدهای موجود در روغن باید بسیار کمتر باشند. درباره روغن هایی که با ویتامین A و D غنی شده‌اند، باید به نوع و مقادیر ویتامین های موجود در آن نیز توجه کنید. این اطلاعات هم بر روی بسته بندی روغن های غنی شده با ویتامین A و D نوشته شده است. بنابراین به این نکات نیز توجه کامل داشته باشید.
سخن پایانی
همانطور که مشاهده کردید در این مقاله سعی کردیم نکات مهم نگهداری روغن خوراکی را به شما آموزش دهیم. روغن خوراکی از جمله مواد اصلی در تهیه غذا است. مخصوصا ما ایرانی ها به دلیل استفاده بسیار زیاد از روغن باید حتماً به این نکات توجه داشته باشیم. در فرهنگ ما هیچ غذایی وجود ندارد که بدون روغن طبخ شود. بنابراین وجود روغن در غذای ما و برای طبخ غذاها بسیار اهمیت دارد. پس نکات مربوط به نگهداری روغن خوراکی را بلد باشیم. همچنین سعی کردیم یکسری اطلاعات مفید روی بسته بندی روغن های خوراکی را به شما آموزش دهیم. حتما به این موارد هم دقت کنید.
در نهایت سعی کنید روغن های غنی شده با ویتامین A و D را خریداری کنید. اما در صورت خرید این روغن ها هم باید به اطلاعات درج شده روی بسته بندی آن ها توجه کنید. به طور کلی ما سعی کردیم مهم ترین نکات و اطلاعات را درباره روغن های خوراکی و نگهداری روغن خوراکی به شما آموزش دهیم. امیدواریم این آموزش را برای شما مفید واقع شده باشد. حتماً این اطلاعات مفید را به اطرافیان خود نیز منتقل کنید تا آن ها هم به کمک این نکات بتوانند زندگی سالم تری داشته باشند.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/554654/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چگونه از دست افراد مسموم در زندگی خلاص شویم؟

چگونه استرس شدید را کنترل کنیم؟

چرا همیشه در حالت بی حوصلگی و بد اخلاق هستید؟+8 دلیل پزشکی

اوتیسم در چه افرادی خطرناک می‌شود؟

خط قرمزهای روابط دختران و پسران در دوران دانشجویی

راه‌هایی برای افزایش تمرکز در کار کردن از خانه

چطور در شرایط بحران مانند زلزله استرس خود را کاهش دهیم؟

روان شناسی خشم و خشونت

چطور جذاب به نظر بیاییم؟

چگونه با بحران‌‌های مالی در خانواده کنار بیایید؟

4 راه برای تمرکز روی خواسته‌های واقعی‌مان

پیامدهای روانیِ بلوغ زودرس در دختران

افسردگی را با این ترکیب ساده گیاهی درمان کنید

بازی طولانی کامپیوتری نشانه بیماری روانی جدی!

غذاهای ضد استرس که باید به رژیم غذایی تان اضافه کنید

نشانه‌های هوش هیجانی بالا چیست؟

راه‌های متفاوت برای تقویت حافظه

بلوغ زودهنگام دختران با خطر مشکلات روانی مرتبط است

چگونه با یک روز بد کاری کنار بیاییم؟

درمان افسردگی در کودکی زمینه ساز سلامت روان در بزرگسالی

مراقب این اشتباهات در اوایل کار جدیدتان باشید

دلیل ایجاد افسردگی زمستانی را بشناسید

اگر کسی روی اعصابمان راه رفت، چه کنیم؟

استرس چگونه ما را بیمار می‌کند؟

خبر بد قدرت تفکر منطقی را از انسان می‌گیرد

هفت ویژگی‌ افرادی که ذهن قوی دارند

روان‌پریش‌ کیست؟!

اهداف‌تان را با این افراد در میان نگذارید

اضطراب اولین و مهم ترین نشانه بروز آلزایمر

دوزبانه بودن به کودکان مبتلا به اوتیسم کمک می‌کند

استرس، زودتر از آنچه فکر کنید پیرتان میکند!

صداهای مخرب مغز چه هستند؟

با تقاضای دورکاری موافقت می‌کنید یا خیر؟

سرد بودن بینی نشانه استرس است

چگونه شغلی متناسب با شخصیت خود پیدا کنیم؟

چگونه با ترس‌هایمان مبارزه کنیم؟

سه راهکار برای آن‌که بفهمیم طرف مقابل دروغ می‌گوید

افراد الهام بخشی که باعث می‌شوند تسلیم نشوید

با این روش های استثنایی حافظه خود را تقویت کنید

چرا عکس خودمان را دوست نداریم؟!

8 علامت دور از ذهن ابتلا به افسردگی را بشناسید

اگر پول اضافی به دست آوردید، با آن چه کنید؟

هنردرمانی، استفاده از مصالح هنری برای ابراز و بازتاب شخص است

«هیجان خوب» و «هیجان بد» چیست؟

افسردگی بعد از زایمان و تاثیر آن بر نوزاد

تاثیر داروهای مُسکن بر رفتارهای احساسی زنان و مردان

نقش خانواده در سلامت روان

درمان وسواس با روش های طبیعی

روشی حیرت‌انگیز در درمان افسردگی

کنترل خشم و عصبانیت با 10 ترفند