صفر تا صد تهیه کماج تابه ای، دسر همدانی پرطرفدار
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
آخرین خبر / مواد لازم
آرد
برنج 1 لیوان
آرد گندم 1 ق.غ
بکینگ پودر 1 ق.غ
پودر نارگیل 1 ق.غ (قابل حذف)
تخم مرغ 1 عدد
شیر نصف لیوان
ماست 2 ق.غ
گلاب 2 ق.غ
زعفران 1 ق.غ
پودر هل ¼ ق.چ
شکر نصف لیوان
روغن مایع 3 ق.غ
روش تهیه
آرد برنج، آرد گندم، بیکینگ پودر و پودر نارگیل رو با هم مخلوط میکنیم.
تو یه ظرف دیگه تخم مرغ ها رو هم میزنیم و شیر، ماست،1 ق.غ روغن، گلاب، زعفران و پودر هل رو اضافه میکنیم و هم میزنیم.
شکر رو اضافه میکنیم و هم میزنیم و نهایتا مخلوط آرد رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم.
تو تابه نچسب 2 ق.غ
روغن میریزیم و میزاریم داغ شه بعد مواد رو بهش اضافه میکنیم (حرارت ملایم باشه) در تابه رو میزاریم تا بپزه، بعد کماج رو برمیگردونیم تا طرف دیگشم سرخ شه (دیگه درشو نزارید)
منبع صفحه @shadimohammadipour
-
دوشنبه ۱۸ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۸:۱۸:۵۶
-
۱۹ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/539656/