آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه باقلوای سید خانه داري

طرز تهیه باقلوای سید
  بزرگنمايي:

آریا بانو - باقلوا یکی از شیرینی های معروف ایرانی و ترکی است. یکی از معروف ترین باقلوا های ایرانی، باقلوای شهر رشت است که به اسم باقلوای سید مشهور شده است. این باقلوا خیلی خیلی خوشمزه است و به راحتی در خانه تهیه می شود. باقلوا را به عنوان شیرینی یا میان عده همراه با چای میل می کنند. مغزیجات درون باقلوا آن را مقوی و خوشمزه می کند. دستور زیر حدود 18 باقلوا به ما می دهد، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید. مواد لازم باقلوای سید آرد قنادی 2 پیمانه نشاسته گل ¼ پیمانه تخم مرغ 1 عدد زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری آب 1 فنجان گلاب ½ فنجان کره ذوب شده 50 گرم مواد لازم شربت باقلوا شکر 250 گرم آب 1 لیوان آب لیمو ترش 1 قاشق غذاخوری دستور پخت باقلوای سید مرحله اول برای تهیه باقلوای خوشمزه سید به سبک رشتی ابتدا یک کاسه بزرگ بر می داریم. در ادامه نشاسته را با آب سرد و گلاب حل می کنیم. وقتی به خوبی حل شد، آرد را کم کم الک کرده و به نشاسته اضافه می کنیم. مرحله دوم وقتی تمام آرد اضافه شد و هم زدیم و یک خمیر یک دست بوجود آمد، تخم مرغ را درون خمیر می شکنیم و هم می زنیم تا کامل به خورد خمیر برود. کره را ذوب کرده و به خمیر اضافه می کنیم و آنقدر هم می زنیم تا خمیر یک دست شود. مرحله سوم سپس یک لیوان بزرگ آب کنار دستمان قرار می دهیم و کم کم آب را به خمیر اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا غلظت خمیر مانند دوغ شود. خمیر را از یک صافی عبور می دهیم تا گلوله ای اگر درون آن وجود داشت از بین برود. مرحله چهارم محلول خمیری شکل باید کاملا صاف و یک دست باشد. سپس زعفران دم کرده را به آن اضافه می کنیم و مجدد با همزن دستی می زنیم تا یکدست شود. خمیر را گوشه ای می گذاریم تا نیم ساعت استراحت کند. مرحله پنجم زمانی که خمیر در حال استراحت است، یک قابلمه برداشته و شکر و آب را با هم درون قابلمه می ریزیم و می گذاریم روی حرارت ملایم تا شکر حل شود و شروع به جوشیدن کند. شربت که غلیظ شد، کمی زعفران دم کشیده به آن اضافه می کنیم. مرحله ششم در آخر آبلیمو را اضافه کرده و از روی حرارت بر می داریم. خمیر را درون یک بطری سس خالی که سر باریکی دارد می ریزیم. یک تابه را روی حرارت قرار داده و کف آن را با فرچه چرب می کنیم. سپس خمیر را به صورت رشته ای و طوری کف تابه می ریزیم. مرحله هفتم چند ثانیه صبر می کنیم تا چسبندگی خود را از دست بدهد از تابه خارج می کنیم. این کار را ادامه می دهیم تا خمیر تمام شود. توری های پخته شده را روی سفره پارچه ای پهن می کنیم تا خنک شود. توری ها را به گونه ای تا می کنیم که مستطیل شود. مرحله هشتم سپس نسبت به ذائقه خود مقداری مغز گردو یا پسته درون آن قرار داده و رول می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه یک تابه سرد بر می داریم و رول های باقلوا را درون آن به صورت منظم می چینیم به طوری که کامل پر شود. مرحله نهم سپس روغن سرد را روی آن می ریزیم و تابه را روی گاز قرار می دهیم تا باقلوا ها سرخ شود. سپس باقلوا ها را روی یک پارچه تمیز یا توری قرار می دهیم تا روغن آن گرفته شود. باقلوا ها را نباید در روغن داغ سرخ کرد. مرحله دهم روغن داغ باعث می شود پف کند و شکل خود را از دست دهد. اگر باقلوا اضافه ماند لازم است تابه و روغن را بگذاریم کامل سرد شود و سپس باقلوا های باقی مانده را درون آن می چینیم و مجددا روی حرارت قرار می دهیم. مرحله یازدهم باقلوا های سرخ شده را کنار می گذاریم تا از حرارت بیفتد. شربت و باقلوا ها باید ولرم باشد. باقلوا ها را درون شربت قوطه ور می کنیم تا شربت به خود جذب کند سپس درون یک ظرف مناسب می چینیم و با چای سرو می کنیم.

باقلوا یکی از شیرینی های معروف ایرانی و ترکی است. یکی از معروف ترین باقلوا های ایرانی، باقلوای شهر رشت است که به اسم باقلوای سید مشهور شده است. این باقلوا خیلی خیلی خوشمزه است و به راحتی در خانه تهیه می شود. باقلوا را به عنوان شیرینی یا میان عده همراه با چای میل می کنند. مغزیجات درون باقلوا آن را مقوی و خوشمزه می کند. دستور زیر حدود 18 باقلوا به ما می دهد، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم باقلوای سید
آرد قنادی2 پیمانه
نشاسته گل¼ پیمانه
تخم مرغ1 عدد
زعفران دم کرده2 قاشق غذاخوری
آب1 فنجان
گلاب½ فنجان
کره ذوب شده50 گرم
مواد لازم شربت باقلوا
شکر250 گرم
آب1 لیوان
آب لیمو ترش1 قاشق غذاخوری
دستور پخت باقلوای سید
مرحله اول
برای تهیه باقلوای خوشمزه سید به سبک رشتی ابتدا یک کاسه بزرگ بر می داریم. در ادامه نشاسته را با آب سرد و گلاب حل می کنیم. وقتی به خوبی حل شد، آرد را کم کم الک کرده و به نشاسته اضافه می کنیم.
مرحله دوم
وقتی تمام آرد اضافه شد و هم زدیم و یک خمیر یک دست بوجود آمد، تخم مرغ را درون خمیر می شکنیم و هم می زنیم تا کامل به خورد خمیر برود. کره را ذوب کرده و به خمیر اضافه می کنیم و آنقدر هم می زنیم تا خمیر یک دست شود.
مرحله سوم
سپس یک لیوان بزرگ آب کنار دستمان قرار می دهیم و کم کم آب را به خمیر اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا غلظت خمیر مانند دوغ شود. خمیر را از یک صافی عبور می دهیم تا گلوله ای اگر درون آن وجود داشت از بین برود.
مرحله چهارم
محلول خمیری شکل باید کاملا صاف و یک دست باشد. سپس زعفران دم کرده را به آن اضافه می کنیم و مجدد با همزن دستی می زنیم تا یکدست شود. خمیر را گوشه ای می گذاریم تا نیم ساعت استراحت کند.
مرحله پنجم
زمانی که خمیر در حال استراحت است، یک قابلمه برداشته و شکر و آب را با هم درون قابلمه می ریزیم و می گذاریم روی حرارت ملایم تا شکر حل شود و شروع به جوشیدن کند. شربت که غلیظ شد، کمی زعفران دم کشیده به آن اضافه می کنیم.
مرحله ششم
در آخر آبلیمو را اضافه کرده و از روی حرارت بر می داریم. خمیر را درون یک بطری سس خالی که سر باریکی دارد می ریزیم. یک تابه را روی حرارت قرار داده و کف آن را با فرچه چرب می کنیم. سپس خمیر را به صورت رشته ای و طوری کف تابه می ریزیم.
مرحله هفتم
چند ثانیه صبر می کنیم تا چسبندگی خود را از دست بدهد از تابه خارج می کنیم. این کار را ادامه می دهیم تا خمیر تمام شود. توری های پخته شده را روی سفره پارچه ای پهن می کنیم تا خنک شود. توری ها را به گونه ای تا می کنیم که مستطیل شود.
مرحله هشتم
سپس نسبت به ذائقه خود مقداری مغز گردو یا پسته درون آن قرار داده و رول می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه یک تابه سرد بر می داریم و رول های باقلوا را درون آن به صورت منظم می چینیم به طوری که کامل پر شود.
مرحله نهم
سپس روغن سرد را روی آن می ریزیم و تابه را روی گاز قرار می دهیم تا باقلوا ها سرخ شود. سپس باقلوا ها را روی یک پارچه تمیز یا توری قرار می دهیم تا روغن آن گرفته شود. باقلوا ها را نباید در روغن داغ سرخ کرد.
مرحله دهم
روغن داغ باعث می شود پف کند و شکل خود را از دست دهد. اگر باقلوا اضافه ماند لازم است تابه و روغن را بگذاریم کامل سرد شود و سپس باقلوا های باقی مانده را درون آن می چینیم و مجددا روی حرارت قرار می دهیم.
مرحله یازدهم
باقلوا های سرخ شده را کنار می گذاریم تا از حرارت بیفتد. شربت و باقلوا ها باید ولرم باشد. باقلوا ها را درون شربت قوطه ور می کنیم تا شربت به خود جذب کند سپس درون یک ظرف مناسب می چینیم و با چای سرو می کنیم.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/525244/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ترانه شاد «یار یار» با صدای امید حاجیلی

آهنگ «طبق معمول» با صدای آرمین زارعی

اجرای «شامیسن»، سازی از کشور ژاپن

اجرایی از استاد حسین علیزاده و گروه هم آوایان

موزیک ویدئوی نوستالژیک «راز» از مازیار عصری را اینجا ببینید

قطعه «دی بلال» با نوای بختیاری از کوروش اسدپور

اجرایی از ترانه بیکلام و پر انرژی «children»

«امید»، موسیقی کمانچه روح نواز و الهام بخش از مارک الیاهو

آهنگ قدیمی و زیبا با صدای علیرضا طلیسچی

نماهنگی تماشایی با صدای گرشا رضایی

صعود قیمت جهانی خودرو

طرح دولت برای واردات خودرو، یعنی 50هزارمیلیاردتومان رانت

خودروهای 2022 که نامزد ورود به بازار ایران هستند/ 14 گزینه باکیفیت تا 20 هزار یورو(+عکس و مشخصات)

وزیر صمت: 30 درصد قطعات یدکی تقلبی است/ کمک فنر دست دوم را به جای نو می فروشند

وزارت صمت: واردات خودرو بالاتر از 20 هزار دلار باعث گسترش فخر فروشی می شود

چکش‌کاری واردات خودرو

سومین دوره عرضه خودرو در سامانه یکپارچه؛ این هفته

جزئیات قرعه‌کشی جدید خودرو/ ثبت‌نام از 16 شهریور ماه آغاز می‌شود

روزنامه خراسان: منتظر واردات خودروهای برند معتبر نباشید؛ خودرو وارداتی همین چینی هاست،شاید هم روسی و کمی هم هندی

جزئیات واردات خودرو به مناطق آزاد

قیمت خودروهای وارداتی اعلام شد

تولید ایران‌خودرو و سایپا؛ هر روز کمتر از دیروز!

ثبت‌نام سومین مرحله قرعه‌کشی خودرو آغاز شد | اسامی خودروها، قیمت و زمان تحویل

کدام خودروها فرسوده محسوب می‌شوند؟

زمان ثبت نام سومین مرحله قرعه‌کشی یکپارچه خودرو تمدید شد

سرقت قطعات خودروهای وارداتی در گمرک/ خودروها را بی زاپاس و ضبط به ما تحویل دادند

صادرات خودرو بیشتر شبیه شوخی است

قرعه‌کشی سومین مرحله سامانه تخصیص خودرو، امروز ساعت 14

سود میلیاردی واردات خودرو برای مافیای دولتی! /مردم امسال منتظر خودروی وارداتی نباشند

قرعه‌کشی سومین فروش یکپارچه خودروها/زمان اعلام نتایج

سود میلیاردی واردات خودرو برای مافیای دولتی!/ مردم امسال منتظر خودروی وارداتی نباشند

سناریوهای برجامی واردات خودرو

وارداتی‌های بازار خودرو گران شدند/ آخرین قیمت تویوتا، رنو، کیا و هیوندای

نتایج سومین مرحله قرعه‌کشی خودرو اعلام شد

عکس | کیا سول 600 میلیون تومانی در کره ، گزینه جدی واردات به ایران می شود؟

نماینده مجلس: تعیین عوارض شناور برای واردات خودرو یعنی سجده در برابر پراید

بررسی نوسانات قیمت خودرو در بازار 10 روز اخیر

تکلیف خودروهای توقیفی در گمرک مشخص شد/ فقط ترخیص این خودروها ممنوع است

شروط عجیب و غریب برای واردات خودرو

لکسوس، بنز، پورشه، بی ام و، کیا و هیوندا به مزایده می‌روند

قیمت پراید برابر با یک سال‌ و نیم درآمد خانوارهای شهری/ رشد 17 برابری قیمت پراید در 11 سال

تا کی مردم باید تاوان ارابه های مرگ و مافیای خودرو را بدهند؟

واردات «غیراقتصادی» برای خودروی اقتصادی

قرعه‌کشی خودرو هر ماه برگزار خواهد شد

افزایش قیمت خودرو در جهان

با آئین‌نامه نوشته شده برای واردات، قیمت خودرو بدون تغییر باقی می‌ماند

خودرو در پسا قرعه‌کشی

آغاز مزایده خودرو های خارجی/فرصتی برای شیفتگان خودروهای لوکس

مزایده خودرو های خارجی آغاز شد

راز حراج لوکس‌های دپویی | تاثیر ورود دپویی‌ها به بازار